Pawshake logo

Huisoppas Sprang-Capelle

De oppas overnacht bij jou thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

25 EUR
/nacht
Inloggen om Davy als favoriet te markeren.

Davy

17 km - Breda

Davy

2
Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
40 EUR
/nacht
Inloggen om Emiel als favoriet te markeren.

Emiel

10 km - Oudheusden

Huskies Paradise!

4
1 terugkerende gast
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
30 EUR
/nacht
Inloggen om Denise als favoriet te markeren.

Denise

13 km - Vlijmen

Denise & Faya

Laatst gecontacteerd: 12 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
28 EUR
/nacht
Inloggen om Demi als favoriet te markeren.

Demi

19 km - Den bosch

Dierenoppas

Laatst gecontacteerd: gisteren
20 EUR
/nacht
Inloggen om Richelle als favoriet te markeren.

Richelle

15 km - Breda

Huggies For The Doggies

Laatst gecontacteerd: 4 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
50 EUR
/nacht
Inloggen om Caro als favoriet te markeren.

Caro

19 km - Vught

Pawradise!

18
5 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/nacht
Inloggen om Jamie als favoriet te markeren.

Jamie

17 km - Gorinchem

Kleinehondenopvang

3
1 terugkerende gast
1

Waarom een huisoppas?

Ga je op reis maar vind je het belangrijk dat je huisdier in z'n eigen omgeving blijft? Of misschien heb je meerdere huisdieren en is het niet praktisch om voor elk van hen een aparte oplossing te vinden? Dan is het wellicht handig om een Pawshake huisoppas te zoeken. Zo'n oppas verblijft thuis bij jou in Sprang-Capelle terwijl jij weg bent.

Een huisoppas inschakelen is een makkelijke en betaalbare optie als je huisdieren hebt én als je het fijn vind dat er iemand een oogje in het zeil houdt als je weg bent. Veel van onze oppassers hebben hele betaalbare prijzen omdat ze het vooral leuk vinden om op dieren te passen en om nieuwe plekken te ontdekken zoals Sprang-Capelle.

Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om je huis en je dieren toe te vertrouwen aan een onbekende. Daarom doen we er elke dag alles aan om Pawshake veilig en betrouwbaar te maken. Je kunt rekenen op onze oppassers. Alle oppasprofielen zijn persoonlijk door ons gecontroleerd. Veel huisoppassers kunnen op aanvraag ook een VoG of identiteitsbewijs laten zien.

Wat fijn is aan een Pawshake huisoppas is dat je met een gerust hart op weg kunt gaan. Met De Pawshake Garantie ben jij en je huisdier beschermd, inclusief vergoeding voor dierenartskosten. Je huisdieren worden verzorgd in de betrouwbare omgeving in Sprang-Capelle en je huis blijft bovendien bewoond en veilig tijdens je afwezigheid.

Naast de verzorging van je huisdieren doen de meeste oppassers ook andere kleine taken zoals de post verzamelen, het vuil buitenzetten of de planten verzorgen. Bespreek al je wensen en behoeften met je huisoppas tijdens het kennismakingsgesprek zodat iedereen weet waar hij aan toe is vóór de reservering.

Baasjes boeken bij Pawshake een huisoppas in Sprang-Capelle. Meer dan 52 huisdiereigenaars in Sprang-Capelle hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.81/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisoppas
  4. »
  5. Sprang-Capelle