Pawshake logo

Huisoppas Helvoirt

De oppas overnacht bij jou thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

30 EUR
/nacht
Inloggen om Marlou als favoriet te markeren.

Marlou

12 km - Waalwijk

Dierenbetoveraar

Nieuwe oppas
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
40 EUR
/nacht
Inloggen om Emiel als favoriet te markeren.

Emiel

12 km - Oudheusden

Huskies Paradise!

4
1 terugkerende gast
25 EUR
/nacht
Inloggen om Pei als favoriet te markeren.

Pei

18 km - Best

Pei Pet Sitter

9
4 terugkerende gasten
28 EUR
/nacht
Inloggen om Demi als favoriet te markeren.

Demi

8 km - Den bosch

Dierenoppas

Laatst gecontacteerd: 10 dagen geleden
50 EUR
/nacht
Inloggen om Caro als favoriet te markeren.

Caro

4 km - Vught

Pawradise!

18
5 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
60 EUR
/nacht
Inloggen om Marahemy als favoriet te markeren.

Marahemy

14 km - Tilburg

I Love Walking & Pets

Laatst gecontacteerd: 14 dagen geleden
50 EUR
/nacht
Inloggen om Mireille als favoriet te markeren.

Mireille

12 km - 's-hertogenbosch

Mireille

Laatst gecontacteerd: 7 dagen geleden
25 EUR
/nacht
Inloggen om Adrian & Rosi als favoriet te markeren.

Adrian & Rosi

13 km - Schijndel

Honden Herberg

1
Woont samen met 1 kat, 1 hond
1

Waarom een huisoppas?

Ga je op reis maar vind je het belangrijk dat je huisdier in z'n eigen omgeving blijft? Of misschien heb je meerdere huisdieren en is het niet praktisch om voor elk van hen een aparte oplossing te vinden? Dan is het wellicht handig om een Pawshake huisoppas te zoeken. Zo'n oppas verblijft thuis bij jou in Helvoirt terwijl jij weg bent.

Een huisoppas inschakelen is een makkelijke en betaalbare optie als je huisdieren hebt én als je het fijn vind dat er iemand een oogje in het zeil houdt als je weg bent. Veel van onze oppassers hebben hele betaalbare prijzen omdat ze het vooral leuk vinden om op dieren te passen en om nieuwe plekken te ontdekken zoals Helvoirt.

Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om je huis en je dieren toe te vertrouwen aan een onbekende. Daarom doen we er elke dag alles aan om Pawshake veilig en betrouwbaar te maken. Je kunt rekenen op onze oppassers. Alle oppasprofielen zijn persoonlijk door ons gecontroleerd. Veel huisoppassers kunnen op aanvraag ook een VoG of identiteitsbewijs laten zien.

Wat fijn is aan een Pawshake huisoppas is dat je met een gerust hart op weg kunt gaan. Met De Pawshake Garantie ben jij en je huisdier beschermd, inclusief vergoeding voor dierenartskosten. Je huisdieren worden verzorgd in de betrouwbare omgeving in Helvoirt en je huis blijft bovendien bewoond en veilig tijdens je afwezigheid.

Naast de verzorging van je huisdieren doen de meeste oppassers ook andere kleine taken zoals de post verzamelen, het vuil buitenzetten of de planten verzorgen. Bespreek al je wensen en behoeften met je huisoppas tijdens het kennismakingsgesprek zodat iedereen weet waar hij aan toe is vóór de reservering.

Baasjes boeken bij Pawshake een huisoppas in Helvoirt. Meer dan 174 huisdiereigenaars in Helvoirt hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisoppas
  4. »
  5. Helvoirt