Pawshake logo

Huisoppas Bennekom

De oppas overnacht bij jou thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

25 EUR
/nacht
Inloggen om Ester als favoriet te markeren.

Ester

17 km - Arnhem

Planet love here :)

1
Laatst actief: vandaag
35 EUR
/nacht
Inloggen om Havana-Kay als favoriet te markeren.

Havana-Kay

2 km - Wageningen

Loving My Furry Friends

11
1 terugkerende gast
25 EUR
/nacht
Inloggen om Lucia als favoriet te markeren.

Lucia

4 km - Wageningen

Crazy Cat Lady @wageningen

2
Laatst actief: 11 dagen geleden
25 EUR
/nacht
Inloggen om Shirley als favoriet te markeren.

Shirley

4 km - Wageningen

De Kwispelende Uitlaat En Knuffel

Woont samen met 1 hond
30 EUR
/nacht
Inloggen om Lisa als favoriet te markeren.

Lisa

19 km - Arnhem

Fluffy-super-service ;) 

1
Antwoordt meestal binnen een dag
50 EUR
/nacht
Inloggen om Berat Cansu als favoriet te markeren.

Berat Cansu

10 km - Veenendaal

Pet Care

1 terugkerende gast
1

Waarom een huisoppas?

Ga je op reis maar vind je het belangrijk dat je huisdier in z'n eigen omgeving blijft? Of misschien heb je meerdere huisdieren en is het niet praktisch om voor elk van hen een aparte oplossing te vinden? Dan is het wellicht handig om een Pawshake huisoppas te zoeken. Zo'n oppas verblijft thuis bij jou in Bennekom terwijl jij weg bent.

Een huisoppas inschakelen is een makkelijke en betaalbare optie als je huisdieren hebt én als je het fijn vind dat er iemand een oogje in het zeil houdt als je weg bent. Veel van onze oppassers hebben hele betaalbare prijzen omdat ze het vooral leuk vinden om op dieren te passen en om nieuwe plekken te ontdekken zoals Bennekom.

Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om je huis en je dieren toe te vertrouwen aan een onbekende. Daarom doen we er elke dag alles aan om Pawshake veilig en betrouwbaar te maken. Je kunt rekenen op onze oppassers. Alle oppasprofielen zijn persoonlijk door ons gecontroleerd. Veel huisoppassers kunnen op aanvraag ook een VoG of identiteitsbewijs laten zien.

Wat fijn is aan een Pawshake huisoppas is dat je met een gerust hart op weg kunt gaan. Met De Pawshake Garantie ben jij en je huisdier beschermd, inclusief vergoeding voor dierenartskosten. Je huisdieren worden verzorgd in de betrouwbare omgeving in Bennekom en je huis blijft bovendien bewoond en veilig tijdens je afwezigheid.

Naast de verzorging van je huisdieren doen de meeste oppassers ook andere kleine taken zoals de post verzamelen, het vuil buitenzetten of de planten verzorgen. Bespreek al je wensen en behoeften met je huisoppas tijdens het kennismakingsgesprek zodat iedereen weet waar hij aan toe is vóór de reservering.

Baasjes boeken bij Pawshake een huisoppas in Bennekom. Meer dan 74 huisdiereigenaars in Bennekom hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.97/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisoppas
  4. »
  5. Bennekom