1. Dierenoppas
  2. Ulvenhout

Dierenoppas, Ulvenhout

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
E

1. Eunice

2.4 km
€ 12
/Dag
2 beoordelingen

Animal lover and trustworthy caretaker

Laatst actief: vandaag
Woont samen met 2 katten
E

1. Eunice

Animal lover and trustworthy caretaker 2.4 km
(2 beoordelingen)
Laatst actief: vandaag
Woont samen met 2 katten
"This was the first time we used the services of Pawshake and Eunice. The communication was great! Everyday we received updates and foto’s. We Will be using Eunice again in de future! Het was voor ons de eerste keer dat wij de services van Pawshake en Eunice hebben gebruikt. Onze ervaring was helemaal top! De communicatie was super! Wij kregen iedere dag updates met foto’s. Wij gaan zeker vaker gebruik maken van haar diensten😊"
VBeoordeling door Veerle
€ 12
/Dag
M

2. Maria

4.7 km
€ 18
/Dag
22 beoordelingen
9
terugkerende gasten

Doggies And Cats Best Friend

Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
Laatst actief: gisteren
M

2. Maria

Doggies And Cats Best Friend4.7 km
(22 beoordelingen)
9 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
Laatst actief: gisteren
"Very pleased with Maria as our cat sitter. You can tell that she has a lot of experience with cat sitting. She’s very kind to the cars. It was the first time for me booking a cat sitter that I didn’t know so I was a bit nervous but Maria comforted me very well. She’s update me every day and even send me pictures. I have found a new cat sitter when needed, highly recommended!"
PBeoordeling door Pauline
€ 18
/Dag
C

3. Celine

4.4 km
€ 13
/Dag
9 beoordelingen
2
terugkerende gasten

Een tevreden huisdier is een tevreden baasje!

Laatst gecontacteerd: 10 dagen geleden
Laatst actief: 2 dagen geleden
C

3. Celine

Een tevreden huisdier is een tevreden baasje!4.4 km
(9 beoordelingen)
2 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 10 dagen geleden
Laatst actief: 2 dagen geleden
"Wow! Wat zijn wij blij dat Celine op onze katten heeft gepast. Ze heeft zo ontzettend liefdevol en goed voor ze gezorgd. Maakte twee keer per dag écht tijd voor ze, speelde en kroelde met ze. We kregen iedere dag veel berichten, foto’s en filmpjes. Dankzij Celine konden we onbezorgd op vakantie. Daar zijn we haar heel dankbaar voor. In de toekomst zullen we Celine zeker weer benaderen. Ze is een hele lieve, kundige, betrouwbare kattenoppas. Een dikke tien! "
LBeoordeling door Laurie
€ 13
/Dag
C

4. Carrie

2.5 km
€ 13
/Dag
17 beoordelingen
6
terugkerende gasten

Lieve, ervaren en verantwoordelijke top-kattenoppas

Laatst actief: 5 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
C

4. Carrie

Lieve, ervaren en verantwoordelijke top-kattenoppas2.5 km
(17 beoordelingen)
6 terugkerende gasten
Laatst actief: 5 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
"Carrie is echt een topper! Mijn twee katten hebben zonder stress tijdens onze vakantie thuis kunnen blijven. Zelfs Bella, die normaal niets van vreemden moet hebben, heeft vertrouwen in Carrie. Nog een leuke bijkomstigheid, Carrie maakt geweldige foto's. We hebben volledig zonder zorgen van onze vakantie kunnen genieten. Voor ons geen andere kattenoppas meer."
MBeoordeling door Mirjam
€ 13
/Dag
J

5. Jente

3.2 km
€ 10
/Dag
4 beoordelingen

Elk beestje verdient een knuffel en een kroel!

Laatst actief: 14 dagen geleden
Woont samen met 1 kat
J

5. Jente

Elk beestje verdient een knuffel en een kroel!3.2 km
(4 beoordelingen)
Laatst actief: 14 dagen geleden
Woont samen met 1 kat
"Jente heeft 4 dagen op onze 2 katten gepast en hier waren we erg tevreden over. Jente is eerst langsgekomen voor een kennismaking. Dit was een fijn gesprek en ook heeft ze tijdens dit gesprek kennis kunnen maken met de katten. Het was de eerste keer dat de katten langer dan 24 uur alleen thuis bleven, hierdoor was het voor ons niet makkelijk. Jente heeft ons erg gerust gesteld door 2x per dag een update te geven over hoe het met de katten ging. Dit deed ze vaak ook met een leuke foto of wat leuke filmpjes van de katten. Zeker een aanrader! "
NBeoordeling door Naomi
€ 10
/Dag
G

6. Gina

3.2 km
€ 10
/Dag
16 beoordelingen
7
terugkerende gasten

De dierenvriend

Laatst actief: vandaag
Antwoordt meestal binnen een dag
G

6. Gina

De dierenvriend3.2 km
(16 beoordelingen)
7 terugkerende gasten
Laatst actief: vandaag
Antwoordt meestal binnen een dag
"Gina heeft tijdens onze vakantie op onze twee katten gepast. Het contact verliep heel soepel. De katten waren helemaal relaxed toen we weer thuis kwamen en alles was netjes. Erg fijne kattenoppas! Zeker een aanrader. "
BBeoordeling door Britte
€ 10
/Dag
F

7. Fenne

4.5 km
€ 27,5
/Dag

Betrouwbare dierenarts die geen genoeg krijgt van dieren!

Laatst actief: gisteren
Antwoordt meestal binnen een uur
F

7. Fenne

Betrouwbare dierenarts die geen genoeg krijgt van dieren! 4.5 km
Laatst actief: gisteren
Antwoordt meestal binnen een uur
€ 27,5
/Dag
E

8. Elodie

4.3 km
€ 25
/Dag

Enthousiaste dierenvriendin🐾🐱

Laatst actief: gisteren
Woont samen met 1 hond
E

8. Elodie

Enthousiaste dierenvriendin🐾🐱4.3 km
Laatst actief: gisteren
Woont samen met 1 hond
€ 25
/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Ulvenhout beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Ulvenhout of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Ulvenhout. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Ulvenhout beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Ulvenhout goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Ulvenhout. Meer dan 318 huisdiereigenaar in Ulvenhout hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.95/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.