1. Dierenoppas
  2. Sas van Gent

Dierenoppas, Sas van Gent

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
L

1. Lisenca

3.6 km
€ 10
/Dag
2 beoordelingen

Luxe honden & katten oppas🐾❤️🐕

Laatst gecontacteerd: 9 dagen geleden
Laatst actief: 2 dagen geleden
L

1. Lisenca

Luxe honden & katten oppas🐾❤️🐕3.6 km
(2 beoordelingen)
Laatst gecontacteerd: 9 dagen geleden
Laatst actief: 2 dagen geleden
"Onze poezen zijn drie weken lang vertroeteld en goed verzorgd door Lisenca. Twee van de poezen hebben medicatie nodig en dat heeft ze twee keer per dag gegeven. Tijdens de vakantie veel foto’s en filmpjes ontvangen. Bij thuiskomst was alles supernetjes en schoon. Wij konden met een gerust hart genieten van onze vakantie. "
CBeoordeling door Cindy
€ 10
/Dag
D

2. Debbie

3.8 km
€ 12
/Dag
9 beoordelingen
5
terugkerende gasten

Dierenvriend & Wandelliefhebber

Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gereserveerd: gisteren
D

2. Debbie

Dierenvriend & Wandelliefhebber3.8 km
(9 beoordelingen)
5 terugkerende gasten
Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gereserveerd: gisteren
"Super goede katten oppas. Ik heb 1 oude kat met hartklachten en schildklier problemen die erg veel zorg nodig heeft en 1 poes die snel te veel eet terwijl die andere te weinig eet. Als ik terug kom van vakantie zijn de katten gerust en goed verzorgd."
MBeoordeling door Margriet
€ 12
/Dag
M

3. Matthias

3.7 km
€ 13
/Dag
22 beoordelingen
11
terugkerende gasten

Matthias' Oppasservice

Laatst actief: 10 dagen geleden
Woont samen met 1 kat
M

3. Matthias

Matthias' Oppasservice3.7 km
(22 beoordelingen)
11 terugkerende gasten
Laatst actief: 10 dagen geleden
Woont samen met 1 kat
"Super toffe mensen en zeer duidelijk echte dierenvrienden. Ze hebben alles in het werk gesteld om onze honden goed te verzorgen en ze veel liefde gegeven en hen ook mee op wandeling genomen. Ze hielden ons steeds goed op de hoogte en hielden zich stipt aan alle afspraken. Het was echt zalig om met een compleet gerust hart op vakantie te kunnen gaan! (Ik durf het bijna niet zeggen maar misschien hebben ze zelfs nog iets beter voor mijn dieren gezorgd dan ik zelf zou gedaan hebben ;-) )"
SBeoordeling door Stefanie
€ 13
/Dag
S

4. Sabine

0.1 km
€ 12
/Dag
18 beoordelingen
10
terugkerende gasten

Sabine

Laatst actief: gisteren
Woont samen met 2 katten
S

4. Sabine

Sabine 0.1 km
(18 beoordelingen)
10 terugkerende gasten
Laatst actief: gisteren
Woont samen met 2 katten
"Een pracht van een kattenoppas. De dieren hebben genoten van haar zorgen en ook de andere kleine taken heeft ze tot een goed einde gebracht: rolluiken, brievenbus, vogels in de tuin."
PBeoordeling door Pierre
€ 12
/Dag
K

5. Kim

3.8 km
€ 15
/Dag
7 beoordelingen
2
terugkerende gasten

Weekendopvang Fadji 's Kumba

Laatst actief: 10 dagen geleden
Woont samen met 2 honden
K

5. Kim

Weekendopvang Fadji 's Kumba3.8 km
(7 beoordelingen)
2 terugkerende gasten
Laatst actief: 10 dagen geleden
Woont samen met 2 honden
€ 15
/Dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Sas van Gent beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Sas van Gent of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Sas van Gent. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Sas van Gent beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Sas van Gent goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Sas van Gent. Meer dan 1953 huisdiereigenaar in Sas van Gent hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.