Pawshake logo

Dierenoppas Overveen

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
11 EUR
/dag
Inloggen om Joris en Angelia als favoriet te markeren.

Joris en Angelia

1 km - Haarlem

Joan

38
13 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/dag
Inloggen om Hena als favoriet te markeren.

Hena

3 km - Haarlem

A cat mom and animal lover❤️

3
1 terugkerende gast
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/dag
Inloggen om Elaine als favoriet te markeren.

Elaine

2 km - Haarlem

Take care your pet makes me happy

1
Woont samen met 2 honden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
14 EUR
/dag
Inloggen om Trish als favoriet te markeren.

Trish

4 km - Haarlem

Trustworthy Pet Sitter

15
8 terugkerende gasten
14 EUR
/dag
Inloggen om Camila als favoriet te markeren.

Camila

2 km - Haarlem

Oh happy day :) 

136
81 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/dag
Inloggen om Keli als favoriet te markeren.

Keli

2 km - Haarlem

Purrfect cat sitter 🐾

6
Laatst gecontacteerd: 14 dagen geleden
15 EUR
/dag
Inloggen om Florie als favoriet te markeren.

Florie

2 km - Haarlem

Loving & Safe Holiday Care For Cats

14
10 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
18 EUR
/dag
Inloggen om Lianne als favoriet te markeren.

Lianne

2 km - Haarlem

We verzorgen jouw hond of kat met liefde!

Laatst gecontacteerd: gisteren
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/dag
Inloggen om Angela Cristina als favoriet te markeren.

Angela Cristina

3 km - Haarlem

Ik pas graag op uw hond!

15
5 terugkerende gasten
13 EUR
/dag
Inloggen om Mirjam als favoriet te markeren.

Mirjam

4 km - Haarlem

Kattenliefhebster

14
5 terugkerende gasten
1
2
next page

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Overveen beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Overveen of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Overveen. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Overveen beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Overveen goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Overveen. Meer dan 4359 huisdiereigenaar in Overveen hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.95/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisbezoeken
  4. »
  5. Overveen