1. Dierenoppas
  2. Nieuw-Beijerland

Dierenoppas, Nieuw-Beijerland

Een dierenoppas verzorgt je huisdier bij jou thuis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
M

1. Michelle

1.7 km
vanaf
€ 17
/dag
13 beoordelingen
5
terugkerende gasten

Enthousiaste dierenvriend / enthusiastic animal lover

Laatst gereserveerd: gisteren
Laatst actief: gisteren
M

1. Michelle

Enthousiaste dierenvriend / enthusiastic animal lover1.7 km
(13 beoordelingen)
5 terugkerende gasten
Laatst gereserveerd: gisteren
Laatst actief: gisteren
"Michelle is een lieverd. Het is duidelijk te zien dat ze van dieren houdt. Onze kat Mandey was direct blij met haar en wij als baasjes dus ook! Ze stuurde leuke foto’s en filmpjes om ons op de hoogte te houden. Wij raden Michelle aan als oppas en zullen in de toekomst zeker weer gebruik maken van haar diensten. "
OBeoordeling door Orecia
vanaf
€ 17
/dag
K

2. Kelly

2.8 km
vanaf
€ 18
/dag
81 beoordelingen
33
terugkerende gasten

Petsitting for all animals!

Laatst gecontacteerd: 4 dagen geleden
Laatst actief: 3 dagen geleden
K

2. Kelly

Petsitting for all animals! 2.8 km
(81 beoordelingen)
33 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 4 dagen geleden
Laatst actief: 3 dagen geleden
"Goede kattenoppas en fijne communicatie!"
BBeoordeling door Britt
vanaf
€ 18
/dag

Waarom een dierenoppas aan huis?

Als je op reis moet of bijvoorbeeld lange dagen werkt, dan kan het vervelend zijn om je huisdier alleen thuis te laten. Gelukkig is er altijd wel een dierenoppas in Nieuw-Beijerland beschikbaar om je te helpen.

Met Pawshake is er altijd een oppas in de buurt die in Nieuw-Beijerland of waar je ook woont je huisdier te komen bezoeken en verzorgen. Zo'n oppas doet één of twee keer per dag een huisbezoekje om je huisdier persoonlijke aandacht te geven. Eventueel spelen, een hondenwandeling of gewoon knuffels en aandacht: wat jouw huisdier ook nodig heeft, een oppas aan huis kan het verzorgen: denk ook aan zaken als eten geven, water verversen, en medicatie toedienen.

Huisbezoeken zijn een leuke en makkelijke manier om de dag van je huisdier op te breken en je dier wat afleiding te geven. Pawshake oppassers hebben vaak ruime ervaring met het verzorgen van huisdieren zoals honden, katten, konijnen, cavia's, vogels etc. Heb je meerdere huisdieren? Dan zijn huisbezoekjes ideaal omdat ál je huisdieren de aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Dit soort huisbezoeken zorgen dat je huisdier stressvrij in z'n eigen omgeving kan blijven - gewoon lekker thuis in Nieuw-Beijerland. Zo blijft de normale routine vertrouwd als de Pawshake oppas elke dag langskomt voor de nodige aandacht en verzorging. Onze oppassers gaan respectvol om met je huis en respecteren afspraken over tijden, speciale verzoeken en de duur van de bezoekjes. Bespreek en noteer al je wensen met de oppas vóórdat je een reeks huisbezoeken reserveert.

Dus of je nu één dagje een oppas nodig hebt, een week lang of zelfs een maand, er is altijd een oppas in Nieuw-Beijerland beschikbaar die bij jouw huisdier en jouw situatie past. Er is altijd een lokale oppas bij je in de buurt die bekend is in de omgeving.

Er zijn ook oppassers die speciale ervaring hebben met puppy's, oudere honden, dieren met speciale behoeften, en we hebben zelfs hondentrainers en - therapeuten. dus als jouw hond speciale aandacht verdient is er altijd wel iemand met de benodigde expertise te vinden.

De veiligheid en het welzijn van jouw huisdier is voor ons prioriteit. Daarom worden alle Pawshake oppassers zorgvuldig beoordeeld voordat ze mogen oppassen. Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om voor het eerst een oppas aan je huis en huisdier toe te vertrouwen. Daarom kun je altijd beoordelingen van andere baasjes teruglezen op het profiel van de oppas, zodat je wat meer informatie over de oppas krijgt.

Elk huisbezoek dat gereserveerd is via Pawshake is inclusief de Pawshake Garantie, waarmee jij en je huisdier beschermd zijn. De Pawshake Garantie is inclusief vergoeding van eventuele dierenartskosten, onze 24/7 klantendienst die voor je klaarstaat en meer. Je kunt met een gerust gevoel op pad, wetende dat jouw huisdier thuis in Nieuw-Beijerland goed verzorgd wordt in jouw afwezigheid.

Baasjes boeken bij Pawshake een dierenoppas in Nieuw-Beijerland. Meer dan 2652 huisdiereigenaar in Nieuw-Beijerland hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.95/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Visa, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.