1. Kattenoppas
  2. Westerhoven

Kattenoppas, Westerhoven

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
Z

1. Zahne

4.9 km
€ 20
/Dag
12 beoordelingen
5
terugkerende gasten

Pet Lover & Owner of 4 Cats

Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
Laatst actief: gisteren
Z

1. Zahne

Pet Lover & Owner of 4 Cats4.9 km
(12 beoordelingen)
5 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
Laatst actief: gisteren
"Zahne took very good care of our two cats. She sent daily updates, was very quick in communication and even groomed our cats. Awesome caretaker and would definitely recommend! Whenever we need a catsitter again, we’ll absolutely ask Zahne."
IBeoordeling door Isha
€ 20
/Dag
M

2. Mariëlle

3.1 km
€ 15
/Dag

Grote dieren liefhebber

Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
M

2. Mariëlle

Grote dieren liefhebber3.1 km
Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
€ 15
/Dag

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Westerhoven je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Westerhoven zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Westerhoven die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Westerhoven. Meer dan 1075 kattenbaasjes in Westerhoven hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.