Pawshake logo
Pawshake COVID-19 updates: flexibele annuleringen en FAQs voor baasjes en dierenoppassers.

Kattenoppas Valkenswaard

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

null EUR
/dag
Inloggen om Gerda als favoriet te markeren.

Gerda

1 km - Valkenswaard

Uitlaatvrouwtje

starstarstarstarstar
12
3 terugkerende gasten
null EUR
/dag
Inloggen om Lindsay als favoriet te markeren.

Lindsay

7 km - Eindhoven

Furry Pet Nanny

starstarstarstarstar
1
Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
null EUR
/dag
Inloggen om Tobian als favoriet te markeren.

Tobian

3 km - Waalre

Jaren Ervaring, Eindeloze Liefde

Nieuwe oppas
Laatst gecontacteerd: 8 dagen geleden
1

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Valkenswaard je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Valkenswaard zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Valkenswaard die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Valkenswaard. Meer dan 350 kattenbaasjes in Valkenswaard hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.9/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, PayPal, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Valkenswaard