1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Drunen

Kattenoppas, Drunen

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
I

1. Lianne

1.1 km
EUR 14
/Dag
2 beoordelingen

Blije Kopjes

Woont samen met 2 katten
Antwoordt meestal binnen een dag
I

1. Lianne

Blije Kopjes1.1 km
(2 beoordelingen)
Woont samen met 2 katten
Antwoordt meestal binnen een dag
"Dankbaar dat ik een lieve en geïnteresseerde oppas heb gevonden voor mijn katten. Kennismaking was heel prettig en voelde meteen vertrouwd. Dankjewel Lianne! "
ABeoordeling door Marleen
EUR 14
/Dag
A

2. Mariëlla

3.1 km
EUR 15
/Dag
1 beoordeling

Dag baasjes, ik zie jullie straks weer...

Laatst actief: 2 dagen geleden
Woont samen met 2 honden
A

2. Mariëlla

Dag baasjes, ik zie jullie straks weer... 3.1 km
(1 beoordeling)
Laatst actief: 2 dagen geleden
Woont samen met 2 honden
"Voor ons was het de eerste keer dat we een oppas voor de hond en kat nodig hadden. Vanaf het eerste moment klikte het meteen zowel tussen de dieren en Marriella, maar ook met ons als baasjes. Marriella is een super vriendelijke vrouw en een echte dierenvriend. Alles gebeurd in overleg en we kregen ook nog leuke foto’s toegestuurd terwijl we op vakantie gingen. Ik zou iedereen die op zoek is naar een betrouwbare oppas Marriella aanraden. Het was van ons uit een positieve ervaring en in de toekomst maak ik zeker weer gebruik van haar diensten !!!! "
MBeoordeling door Emiel
EUR 15
/Dag
L

3. Claudia

3.3 km
EUR 15
/Dag

One with animals 🙏🏼🫶🏼

Laatst actief: 5 dagen geleden
Woont samen met 1 kat
L

3. Claudia

One with animals 🙏🏼🫶🏼3.3 km
Laatst actief: 5 dagen geleden
Woont samen met 1 kat
EUR 15
/Dag

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Drunen je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Drunen zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Drunen die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Drunen. Meer dan 549 kattenbaasjes in Drunen hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.