Pawshake logo

Huisoppas Schimmert

De oppas overnacht bij jou thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

25 EUR
/nacht
Inloggen om Xhoi als favoriet te markeren.

Xhoi

12 km - Maastricht

Joy’s Pet Care

Nieuwe oppas
Laatst gereserveerd: gisteren
35 EUR
/nacht
Inloggen om Karen als favoriet te markeren.

Karen

12 km - Maastricht

Mexican Pet Sitting

10
5 terugkerende gasten
20 EUR
/nacht
Inloggen om Clara als favoriet te markeren.

Clara

11 km - Maastricht

Heaven After 9 Lives

2
Woont samen met 2 katten
20 EUR
/nacht
Inloggen om Aishwarya als favoriet te markeren.

Aishwarya

10 km - Maastricht

Crazy Cat/ Dorky Dog Lady

5
1 terugkerende gast
45 EUR
/nacht
Inloggen om Pei Xing als favoriet te markeren.

Pei Xing

7 km - Hoensbroek

Professionele Katten Knuffelaar

Laatst gecontacteerd: 12 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
35 EUR
/nacht
Inloggen om Hannelore als favoriet te markeren.

Hannelore

8 km - Uikhoven

Hondenoppas Hannelore

4
Laatst gecontacteerd: vandaag
20 EUR
/nacht
Inloggen om Elodie als favoriet te markeren.

Elodie

12 km - Maastricht

Crazy Pets Lady

Laatst actief: 12 dagen geleden
50 EUR
/nacht
Inloggen om Ariadni als favoriet te markeren.

Ariadni

11 km - Maastricht

Loving Pet Sitter

1
1

Waarom een huisoppas?

Ga je op reis maar vind je het belangrijk dat je huisdier in z'n eigen omgeving blijft? Of misschien heb je meerdere huisdieren en is het niet praktisch om voor elk van hen een aparte oplossing te vinden? Dan is het wellicht handig om een Pawshake huisoppas te zoeken. Zo'n oppas verblijft thuis bij jou in Schimmert terwijl jij weg bent.

Een huisoppas inschakelen is een makkelijke en betaalbare optie als je huisdieren hebt én als je het fijn vind dat er iemand een oogje in het zeil houdt als je weg bent. Veel van onze oppassers hebben hele betaalbare prijzen omdat ze het vooral leuk vinden om op dieren te passen en om nieuwe plekken te ontdekken zoals Schimmert.

Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om je huis en je dieren toe te vertrouwen aan een onbekende. Daarom doen we er elke dag alles aan om Pawshake veilig en betrouwbaar te maken. Je kunt rekenen op onze oppassers. Alle oppasprofielen zijn persoonlijk door ons gecontroleerd. Veel huisoppassers kunnen op aanvraag ook een VoG of identiteitsbewijs laten zien.

Wat fijn is aan een Pawshake huisoppas is dat je met een gerust hart op weg kunt gaan. Met De Pawshake Garantie ben jij en je huisdier beschermd, inclusief vergoeding voor dierenartskosten. Je huisdieren worden verzorgd in de betrouwbare omgeving in Schimmert en je huis blijft bovendien bewoond en veilig tijdens je afwezigheid.

Naast de verzorging van je huisdieren doen de meeste oppassers ook andere kleine taken zoals de post verzamelen, het vuil buitenzetten of de planten verzorgen. Bespreek al je wensen en behoeften met je huisoppas tijdens het kennismakingsgesprek zodat iedereen weet waar hij aan toe is vóór de reservering.

Baasjes boeken bij Pawshake een huisoppas in Schimmert. Meer dan 59 huisdiereigenaars in Schimmert hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisoppas
  4. »
  5. Schimmert