Pawshake logo

Hondenuitlaatservice Putte

De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)

Flexibele annuleringen voor hondenwandelingen. Annuleer voor 12 uur 's middags de dag ervoor om een volledige terugbetaling te ontvangen.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/wandeling
Inloggen om Marijke en Yves als favoriet te markeren.

Marijke en Yves

5 km - Berendrecht

Bij Marijke

34
10 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
10 EUR
/wandeling
Inloggen om patricia als favoriet te markeren.

patricia

5 km - Berendrecht

Opvang In Tuinparadijs

Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
9 EUR
/wandeling
Inloggen om Wendy als favoriet te markeren.

Wendy

4 km - Stabroek

Wandelmaatje gezocht wegens overlijden van mijn liefste wandelmaatje

Laatst actief: 2 dagen geleden
9 EUR
/wandeling
Inloggen om Mara als favoriet te markeren.

Mara

6 km - Hoevenen

Ik Hou Van Alle Diertjes, Groot & Klein!

6
Laatst gecontacteerd: 14 dagen geleden
1

Waarom hondenuitlaatservice?

Soms kan het hartstikke druk zijn en misschien vind je niet altijd de tijd om je hond lang uit te laten. Gelukkig is het met Pawshake heel makkelijk om snel contact te leggen zoeken met dierenvrienden in Putte. Er is altijd wel iemand die klaarstaat om je te helpen.

Al onze hondenuitlaters zijn door ons handmatig beoordeeld. Elke reservering voor hondenuitlaatservice is inclusief De Pawshake Garantie, zodat je zonder zorgen je hond aan de oppas kunt toevertrouwen. De hondenoppassen komen gewoon uit de buurt van Putte, en op de profielen van de oppassen vind je reviews van andere hondenbaasjes.

Als een hondenoppas je hond overdag komt uitlaten dan zorgt dat voor een prettige onderbreking van de dag voor je hond. Sommige oppassers laten een paar honden tegelijk uit, wat leuk is voor je hond als hij van speelmaatjes houdt. Goed voor de socialisatie! Maar als je hond liever alleen met een oppas wandelt dan kan dat natuurlijk ook. In Putte vind je ook oppassers die alleen met jouw hond komen wandelen. Elke oppasdienst is precies gericht op de behoefte van jouw hond - of het nu gaat om een kleine ronde in de buurt of een lange wandeling met veel activiteit, onze Pawshake oppassers maken het jouw hond graag naar de zin.

Baasjes boeken bij Pawshake een persoonlijke hondenuitlaatservice in Putte. Meer dan 724 hondeneigenaars in Putte hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Hondenuitlaatservice
  4. »
  5. Putte