1. Homepagina
  2. »
  3. Hondenuitlaatservice
  4. »
  5. Hedel

Hondenuitlaatservice, Hedel

De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
E

1. Ellen 🐱🐶❤️

5.9 km
€ 20
/Wandeling
10 beoordelingen
4
terugkerende gasten

Dierenoppas Den Bosch, Vught, Vlijmen, Engelen e.o.

Laatst gereserveerd: 2 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
E

1. Ellen 🐱🐶❤️

Dierenoppas Den Bosch, Vught, Vlijmen, Engelen e.o.5.9 km
(10 beoordelingen)
4 terugkerende gasten
Laatst gereserveerd: 2 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
"Ellen heeft onze 2 Akita’s uitgelaten en de honden waren erg blij met haar. We hebben eerst een kennismaking met haar gehad om te zien hoe de honden op haar zal reageren. Akita’s zijn niet de meest makkelijke honden, maar het ging allemaal uitstekend. De communicatie was goed en we hebben zelfs filmpjes van de honden gehad. "
LBeoordeling door liam
€ 20
/Wandeling
M

2. Melanie 🐾🦜

5.5 km
€ 10
/Wandeling

Dierenliefhebber Mel

M

2. Melanie 🐾🦜

Dierenliefhebber Mel5.5 km
€ 10
/Wandeling

Waarom hondenuitlaatservice?

Soms kan het hartstikke druk zijn en misschien vind je niet altijd de tijd om je hond lang uit te laten. Gelukkig is het met Pawshake heel makkelijk om snel contact te leggen zoeken met dierenvrienden in Hedel. Er is altijd wel iemand die klaarstaat om je te helpen.

Al onze hondenuitlaters zijn door ons handmatig beoordeeld. Elke reservering voor hondenuitlaatservice is inclusief De Pawshake Garantie, zodat je zonder zorgen je hond aan de oppas kunt toevertrouwen. De hondenoppassen komen gewoon uit de buurt van Hedel, en op de profielen van de oppassen vind je reviews van andere hondenbaasjes.

Als een hondenoppas je hond overdag komt uitlaten dan zorgt dat voor een prettige onderbreking van de dag voor je hond. Sommige oppassers laten een paar honden tegelijk uit, wat leuk is voor je hond als hij van speelmaatjes houdt. Goed voor de socialisatie! Maar als je hond liever alleen met een oppas wandelt dan kan dat natuurlijk ook. In Hedel vind je ook oppassers die alleen met jouw hond komen wandelen. Elke oppasdienst is precies gericht op de behoefte van jouw hond - of het nu gaat om een kleine ronde in de buurt of een lange wandeling met veel activiteit, onze Pawshake oppassers maken het jouw hond graag naar de zin.

Baasjes boeken bij Pawshake een persoonlijke hondenuitlaatservice in Hedel. Meer dan 473 hondeneigenaars in Hedel hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.92/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.