Pawshake logo

Hondenopvang Leiderdorp

Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppas

Flexibele annuleringen voor hondendagopvang. Annuleer voor 12 uur 's middags de dag ervoor om een volledige terugbetaling te ontvangen.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
25 EUR
/dag
Inloggen om Yaxing als favoriet te markeren.

Yaxing

1 km - Leiderdorp

Friend for paws 🐾

Laatst gecontacteerd: gisteren
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
30 EUR
/dag
Inloggen om Milena als favoriet te markeren.

Milena

2 km - Leiden

Milena

8
1 terugkerende gast
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
35 EUR
/dag
Inloggen om Iva als favoriet te markeren.

Iva

3 km - Leiden

Experienced sitter

37
16 terugkerende gasten
15 EUR
/dag
Inloggen om Angela als favoriet te markeren.

Angela

1 km - Leiden

Hondenliefhebber op zoek naar trouwe viervoeters!

4
1 terugkerende gast
25 EUR
/dag
Inloggen om Nicole als favoriet te markeren.

Nicole

3 km - Leiden

Dog Lovers Leiden!

19
6 terugkerende gasten
25 EUR
/dag
Inloggen om Carla als favoriet te markeren.

Carla

2 km - Leiderdorp

Carla

13
8 terugkerende gasten
30 EUR
/dag
Inloggen om Lal als favoriet te markeren.

Lal

2 km - Leiden

Lal Karayazgan

1
Woont samen met 4 katten, 1 hond
18 EUR
/dag
Inloggen om Victoria als favoriet te markeren.

Victoria

1 km - Zoeterwoude

pet sitter in Leiden regio

1
Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
30 EUR
/dag
Inloggen om Yiğit als favoriet te markeren.

Yiğit

3 km - Leiden

Love And Daycare For Pets

Woont samen met 1 kat, 1 hond
1

Waarom dagopvang voor honden?

Voor elk huisdierenbaasje is het altijd moeilijk: naar je werk gaan en je huisdier thuis achterlaten. Weet je eigenlijk wel wat je huisdier doet? Zou hij zich alleen voelen? Bij Pawshake weten we dat elke hond stimulans, beweging en aandacht nodig heeft gedurende de dag. Daarom kun je heel makkelijk een hondenoppas boeken in de buurt van Leiderdorp voor oppasdiensten voor jouw hond. Je kunt je hond overdag bij de oppas thuis brengen of spreek af met de oppas dat hij of zij je hond op komt halen als jij naar je werk gaat.

Dagopvang voor honden is een leuke en makkelijke manier om je hond toch de aandacht en beweging te geven die hij nodig heeft - als je zelf overdag weg moet. Zodat je 's avonds bij een moeie maar vrolijke en voldane hond thuiskomt! Een Pawshake hondenoppas aan huis is een perfecte oplossing voor jonge honden die nog heel veel aandacht nodig hebben, of honden die om een andere reden extra verzorging nodig hebben, zoals oude of juist hele actieve honden.

Onze persoonlijke oppassers zijn meer flexibel dan de gemiddelde grote, professionele hondencrèche. Onze oppassers bieden kleinschalige hondenopvang en veel van onze oppassers verzorgen maar één hond per keer. Dat betekent ook dat ze zich makkelijker kunnen aanpassen aan jouw schema en aan de individuele behoeften van jouw hond. Dus gun je viervoeter een leuke dag met een Pawshake oppas in Leiderdorp, zodat je hond elke dag de liefde en aandacht krijgt die hij verdient. Tijdens de reservering ontvang je leuke foto-updates zodat je de avonturen van je hond kunt volgen.

Elke reservering voor dagopvang voor honden in inclusief De Pawshake Garantie: inclusief vergoeding van dierenartskosten en 24/7 klantendienst. We staan voor je klaar!

Baasjes boeken bij Pawshake hondenopvang in Leiderdorp. Meer dan 1232 hondeneigenaars in Leiderdorp hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Dagopvang
  4. »
  5. Leiderdorp