Pawshake logo

Kattenoppas Hellevoetsluis

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

location
KattenoppasKattenoppas
closedContainer
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
closedContainer
Extra filters
closedContainer
Ik zoek naar
KattenoppasKattenoppas
closedContainer
Nabij
location
Datums
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
Huisdieren
closedContainer
Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
10 EUR
/dag
Inloggen om Danielle als favoriet te markeren.

Danielle

4 km - Oudenhoorn

Kattenoppas aan huis

Nieuwe oppas
Laatst actief: 6 dagen geleden
Hoi!Ik ben Daniëlle, 24 jaar oud en ik zorg bijna mijn hele leven al voor katten. Toen ik op mijn 19e het ouderlijk huis ...
Lees meer
12 EUR
/dag
Inloggen om Dineke als favoriet te markeren.

Dineke

2 km - Hellevoetsluis

Animal Care By D!neke

11
5 terugkerende gasten
Beoordeling door Tinus en Hetty:Dineke is een betrokken kattenoppas en prettig in de omgang. Ze komt afspraken na en was snel vertrouwd met onze kattenk ...
Lees meer
1

Pawshake biedt ook kattenoppassen in

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Hellevoetsluis je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Hellevoetsluis zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Hellevoetsluis die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Hellevoetsluis. Meer dan 1578 kattenbaasjes in Hellevoetsluis hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Hellevoetsluis

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.