1. Kattenoppas
  2. Galder

Kattenoppas, Galder

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
E

1. Eunice

6.6 km
vanaf
€ 12
/units.dag.one
2 beoordelingen

Animal lover and trustworthy caretaker

Laatst gecontacteerd: gisteren
Laatst actief: gisteren
E

1. Eunice

Animal lover and trustworthy caretaker 6.6 km
(2 beoordelingen)
Laatst gecontacteerd: gisteren
Laatst actief: gisteren
"This was the first time we used the services of Pawshake and Eunice. The communication was great! Everyday we received updates and foto’s. We Will be using Eunice again in de future! Het was voor ons de eerste keer dat wij de services van Pawshake en Eunice hebben gebruikt. Onze ervaring was helemaal top! De communicatie was super! Wij kregen iedere dag updates met foto’s. Wij gaan zeker vaker gebruik maken van haar diensten😊"
VBeoordeling door Veerle
vanaf
€ 12
/units.dag.one
C

2. Carrie

6.5 km
vanaf
€ 13
/units.dag.one
17 beoordelingen
6
terugkerende gasten

Lieve, ervaren en verantwoordelijke top-kattenoppas

Laatst actief: 7 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
C

2. Carrie

Lieve, ervaren en verantwoordelijke top-kattenoppas6.5 km
(17 beoordelingen)
6 terugkerende gasten
Laatst actief: 7 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
"Carrie is echt een topper! Mijn twee katten hebben zonder stress tijdens onze vakantie thuis kunnen blijven. Zelfs Bella, die normaal niets van vreemden moet hebben, heeft vertrouwen in Carrie. Nog een leuke bijkomstigheid, Carrie maakt geweldige foto's. We hebben volledig zonder zorgen van onze vakantie kunnen genieten. Voor ons geen andere kattenoppas meer."
MBeoordeling door Mirjam
vanaf
€ 13
/units.dag.one

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Galder je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Galder zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Galder die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Galder. Meer dan 349 kattenbaasjes in Galder hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.