1. Kattenoppas
  2. Berghem

Kattenoppas, Berghem

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
A

1. Anouk

4.1 km
vanaf
€ 11
/dag
7 beoordelingen
2
terugkerende gasten

Geduldige hondenliefhebber

Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: 14 dagen geleden
A

1. Anouk

Geduldige hondenliefhebber4.1 km
(7 beoordelingen)
2 terugkerende gasten
Kalendar onlangs bijgewerkt
Laatst gecontacteerd: 14 dagen geleden
"This is my second time having Anouk look after my cats. Again they were punctual and took excellent care of my cats. They came every day as agreed, took photos and gave daily reports. I enjoy working with Anouk and will definitely book them again next time I need a cat sitter! Highly recommend!"
KBeoordeling door Kris
vanaf
€ 11
/dag
J

2. Jacqueline

4.4 km
vanaf
€ 10
/dag

Betrouwbare en Liefdevolle Dierenoppas

Laatst gecontacteerd: 13 dagen geleden
Laatst actief: 3 dagen geleden
J

2. Jacqueline

Betrouwbare en Liefdevolle Dierenoppas4.4 km
Laatst gecontacteerd: 13 dagen geleden
Laatst actief: 3 dagen geleden
vanaf
€ 10
/dag

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Berghem je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Berghem zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Berghem die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Berghem. Meer dan 502 kattenbaasjes in Berghem hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.97/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.