Pawshake logo

Kattenoppas Wijchen

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

19 EUR
/dag
Inloggen om Jisca als favoriet te markeren.

Jisca

6 km - Nijmegen

Natuurliefhebbende student met een passie voor huisdieren

4
Laatst actief: 13 dagen geleden
20 EUR
/dag
Inloggen om Anda als favoriet te markeren.

Anda

1 km - Wijchen

Purrrfect :)

14
5 terugkerende gasten
18 EUR
/dag
Inloggen om Manon als favoriet te markeren.

Manon

6 km - Ewijk

Dierenliefhebber!

3
Woont samen met 3 katten
13 EUR
/dag
Inloggen om Rosalie als favoriet te markeren.

Rosalie

2 km - Wijchen

Kattenliefhebber In Wijchen

Laatst actief: vandaag
8.5 EUR
/dag
Inloggen om Justine als favoriet te markeren.

Justine

5 km - Nijmegen

TRAINED ANIMAL CARETAKER (uitlaat en oppas!)

Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
1

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Wijchen je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Wijchen zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Wijchen die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Wijchen. Meer dan 305 kattenbaasjes in Wijchen hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.92/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Wijchen