Pawshake logo

Huisoppas Pieterburen

De oppas overnacht bij jou thuis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

25 EUR
/nacht
Inloggen om Feline als favoriet te markeren.

Feline

19 km - Groningen

Op zoek naar een leuk oppasadresje!

8
3 terugkerende gasten
30 EUR
/nacht
Inloggen om Rachelle als favoriet te markeren.

Rachelle

20 km - Groningen

Studente Dierenzorg Die Met Alle Liefde Voor Uw Huisdier(en) Zorgt

15
4 terugkerende gasten
20 EUR
/nacht
Inloggen om Sara als favoriet te markeren.

Sara

20 km - Groningen

here to make them happy while you’re away 🥰

Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
50 EUR
/nacht
Inloggen om Anna als favoriet te markeren.

Anna

20 km - Groningen

Experienced cat sitter

6
Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
20 EUR
/nacht
Inloggen om Sophie als favoriet te markeren.

Sophie

19 km - Groningen

Animal lover, happy to help

Laatst gecontacteerd: 9 dagen geleden
25 EUR
/nacht
Inloggen om Larisa als favoriet te markeren.

Larisa

19 km - Groningen

No need for your pet to be alone! I am here for you!

Laatst actief: 3 dagen geleden
30 EUR
/nacht
Inloggen om Aoife als favoriet te markeren.

Aoife

20 km - Groningen

Animal loving student looking for a part time job

1

Waarom een huisoppas?

Ga je op reis maar vind je het belangrijk dat je huisdier in z'n eigen omgeving blijft? Of misschien heb je meerdere huisdieren en is het niet praktisch om voor elk van hen een aparte oplossing te vinden? Dan is het wellicht handig om een Pawshake huisoppas te zoeken. Zo'n oppas verblijft thuis bij jou in Pieterburen terwijl jij weg bent.

Een huisoppas inschakelen is een makkelijke en betaalbare optie als je huisdieren hebt én als je het fijn vind dat er iemand een oogje in het zeil houdt als je weg bent. Veel van onze oppassers hebben hele betaalbare prijzen omdat ze het vooral leuk vinden om op dieren te passen en om nieuwe plekken te ontdekken zoals Pieterburen.

Bij Pawshake begrijpen we dat het best spannend kan zijn om je huis en je dieren toe te vertrouwen aan een onbekende. Daarom doen we er elke dag alles aan om Pawshake veilig en betrouwbaar te maken. Je kunt rekenen op onze oppassers. Alle oppasprofielen zijn persoonlijk door ons gecontroleerd. Veel huisoppassers kunnen op aanvraag ook een VoG of identiteitsbewijs laten zien.

Wat fijn is aan een Pawshake huisoppas is dat je met een gerust hart op weg kunt gaan. Met De Pawshake Garantie ben jij en je huisdier beschermd, inclusief vergoeding voor dierenartskosten. Je huisdieren worden verzorgd in de betrouwbare omgeving in Pieterburen en je huis blijft bovendien bewoond en veilig tijdens je afwezigheid.

Naast de verzorging van je huisdieren doen de meeste oppassers ook andere kleine taken zoals de post verzamelen, het vuil buitenzetten of de planten verzorgen. Bespreek al je wensen en behoeften met je huisoppas tijdens het kennismakingsgesprek zodat iedereen weet waar hij aan toe is vóór de reservering.

Baasjes boeken bij Pawshake een huisoppas in Pieterburen. Meer dan 83 huisdiereigenaars in Pieterburen hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.92/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Huisoppas
  4. »
  5. Pieterburen