1. Hondenuitlaatservice
  2. Wijk bij Duurstede

Hondenuitlaatservice, Wijk bij Duurstede

De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
E

1. Ella

1 km
€ 13
/Wandeling
28 beoordelingen
5
terugkerende gasten

Enthousiaste Honden- en Kattenoppasser

Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
Laatst actief: 3 dagen geleden
E

1. Ella

Enthousiaste Honden- en Kattenoppasser1 km
(28 beoordelingen)
5 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
Laatst actief: 3 dagen geleden
"Ella is een gezellige enthousiaste oppas. Voorafgaand eerst een kennismakingsgesprek gehad en kennis gemaakt met onze Max hierin is Ella eerlijk en geeft aan dat als er geen Klik is dit ook eerlijk gezegd kan worden. Voor ons was er gelijk al een klik en ook onze hond Max heeft die klok. Ella komt haar afspraken na en na het uitlaten kregen we leuke fotos en filmpjes van Max. Kortom mocht je een oppas/uitlaatservice nodig hebben dan is Ella de juiste persoon. Gr Sven, José en 🐕Max"
SBeoordeling door Sven
€ 13
/Wandeling
I

2. Iris

0.5 km
€ 14
/Wandeling
25 beoordelingen
5
terugkerende gasten

Lieve En Ervaren Dierenoppas

Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
Laatst actief: 3 dagen geleden
I

2. Iris

Lieve En Ervaren Dierenoppas0.5 km
(25 beoordelingen)
5 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
Laatst actief: 3 dagen geleden
"Super lieve oppas voor ons hondje Bizzle. Heel fijn dat ze even laat weten hoe het gaat als ze aan het wandelen is. Ze komt haar afspraken goed na. Zeker nog eens als het weer nodig is 😀"
YBeoordeling door Yoni
€ 14
/Wandeling

Waarom hondenuitlaatservice?

Soms kan het hartstikke druk zijn en misschien vind je niet altijd de tijd om je hond lang uit te laten. Gelukkig is het met Pawshake heel makkelijk om snel contact te leggen zoeken met dierenvrienden in Wijk bij Duurstede. Er is altijd wel iemand die klaarstaat om je te helpen.

Al onze hondenuitlaters zijn door ons handmatig beoordeeld. Elke reservering voor hondenuitlaatservice is inclusief De Pawshake Garantie, zodat je zonder zorgen je hond aan de oppas kunt toevertrouwen. De hondenoppassen komen gewoon uit de buurt van Wijk bij Duurstede, en op de profielen van de oppassen vind je reviews van andere hondenbaasjes.

Als een hondenoppas je hond overdag komt uitlaten dan zorgt dat voor een prettige onderbreking van de dag voor je hond. Sommige oppassers laten een paar honden tegelijk uit, wat leuk is voor je hond als hij van speelmaatjes houdt. Goed voor de socialisatie! Maar als je hond liever alleen met een oppas wandelt dan kan dat natuurlijk ook. In Wijk bij Duurstede vind je ook oppassers die alleen met jouw hond komen wandelen. Elke oppasdienst is precies gericht op de behoefte van jouw hond - of het nu gaat om een kleine ronde in de buurt of een lange wandeling met veel activiteit, onze Pawshake oppassers maken het jouw hond graag naar de zin.

Baasjes boeken bij Pawshake een persoonlijke hondenuitlaatservice in Wijk bij Duurstede. Meer dan 1262 hondeneigenaars in Wijk bij Duurstede hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.