1. Hondenuitlaatservice
  2. Sint-Oedenrode

Hondenuitlaatservice, Sint-Oedenrode

De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
B

1. Britt

4.8 km
€ 12
/Wandeling
16 beoordelingen
7
terugkerende gasten

Huisbezoeken & Uitlaatservice

Woont samen met 2 katten, 2 honden
Woont samen met Teckel kruising Lucky
B

1. Britt

Huisbezoeken & Uitlaatservice 4.8 km
(16 beoordelingen)
7 terugkerende gasten
Woont samen met 2 katten, 2 honden
Woont samen met Teckel kruising Lucky
"Britt kwam heel professioneel over en is super lief met onze hond Bean. Ze kon goed omgaan met een drukke, enthousiaste Engelse Stafford. Ik zou Britt zeker aanbevelen!"
LBeoordeling door Linda
€ 12
/Wandeling

Waarom hondenuitlaatservice?

Soms kan het hartstikke druk zijn en misschien vind je niet altijd de tijd om je hond lang uit te laten. Gelukkig is het met Pawshake heel makkelijk om snel contact te leggen zoeken met dierenvrienden in Sint-Oedenrode. Er is altijd wel iemand die klaarstaat om je te helpen.

Al onze hondenuitlaters zijn door ons handmatig beoordeeld. Elke reservering voor hondenuitlaatservice is inclusief De Pawshake Garantie, zodat je zonder zorgen je hond aan de oppas kunt toevertrouwen. De hondenoppassen komen gewoon uit de buurt van Sint-Oedenrode, en op de profielen van de oppassen vind je reviews van andere hondenbaasjes.

Als een hondenoppas je hond overdag komt uitlaten dan zorgt dat voor een prettige onderbreking van de dag voor je hond. Sommige oppassers laten een paar honden tegelijk uit, wat leuk is voor je hond als hij van speelmaatjes houdt. Goed voor de socialisatie! Maar als je hond liever alleen met een oppas wandelt dan kan dat natuurlijk ook. In Sint-Oedenrode vind je ook oppassers die alleen met jouw hond komen wandelen. Elke oppasdienst is precies gericht op de behoefte van jouw hond - of het nu gaat om een kleine ronde in de buurt of een lange wandeling met veel activiteit, onze Pawshake oppassers maken het jouw hond graag naar de zin.

Baasjes boeken bij Pawshake een persoonlijke hondenuitlaatservice in Sint-Oedenrode. Meer dan 958 hondeneigenaars in Sint-Oedenrode hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.95/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.