Pawshake logo

Hondenuitlaatservice Hoofddorp

De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)

Flexibele annuleringen voor hondenwandelingen. Annuleer voor 12 uur 's middags de dag ervoor om een volledige terugbetaling te ontvangen.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/wandeling
Inloggen om J Olav als favoriet te markeren.

J Olav

6 km - Nieuw-vennep

Dutchy's petcare

21
13 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
17 EUR
/wandeling
Inloggen om Jo-Anne als favoriet te markeren.

Jo-Anne

4 km - Hoofddorp

Jo & wian doggy Day care

3
1 terugkerende gast
18 EUR
/wandeling
Inloggen om Laila als favoriet te markeren.

Laila

1 km - Hoofddorp

lieve en betrouwbare oppas aan huis

Laatst gereserveerd: 5 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/wandeling
Inloggen om Lisa als favoriet te markeren.

Lisa

1 km - Hoofddorp

Dierenoppas aan huis & hondenuitlater 🐾

1
Laatst gecontacteerd: vandaag
20 EUR
/wandeling
Inloggen om Leon als favoriet te markeren.

Leon

6 km - Nieuw-vennep

Gespecialiseerde Huisdieren Oppas!

4
1 terugkerende gast
1

Waarom hondenuitlaatservice?

Soms kan het hartstikke druk zijn en misschien vind je niet altijd de tijd om je hond lang uit te laten. Gelukkig is het met Pawshake heel makkelijk om snel contact te leggen zoeken met dierenvrienden in Hoofddorp. Er is altijd wel iemand die klaarstaat om je te helpen.

Al onze hondenuitlaters zijn door ons handmatig beoordeeld. Elke reservering voor hondenuitlaatservice is inclusief De Pawshake Garantie, zodat je zonder zorgen je hond aan de oppas kunt toevertrouwen. De hondenoppassen komen gewoon uit de buurt van Hoofddorp, en op de profielen van de oppassen vind je reviews van andere hondenbaasjes.

Als een hondenoppas je hond overdag komt uitlaten dan zorgt dat voor een prettige onderbreking van de dag voor je hond. Sommige oppassers laten een paar honden tegelijk uit, wat leuk is voor je hond als hij van speelmaatjes houdt. Goed voor de socialisatie! Maar als je hond liever alleen met een oppas wandelt dan kan dat natuurlijk ook. In Hoofddorp vind je ook oppassers die alleen met jouw hond komen wandelen. Elke oppasdienst is precies gericht op de behoefte van jouw hond - of het nu gaat om een kleine ronde in de buurt of een lange wandeling met veel activiteit, onze Pawshake oppassers maken het jouw hond graag naar de zin.

Baasjes boeken bij Pawshake een persoonlijke hondenuitlaatservice in Hoofddorp. Meer dan 1715 hondeneigenaars in Hoofddorp hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Hondenuitlaatservice
  4. »
  5. Hoofddorp