Pawshake logo

Hondenopvang Veldhoven

Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppas

Flexibele annuleringen voor hondendagopvang. Annuleer voor 12 uur 's middags de dag ervoor om een volledige terugbetaling te ontvangen.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

25 EUR
/dag
Inloggen om Odilia als favoriet te markeren.

Odilia

3 km - Eindhoven

Odilia

25
16 terugkerende gasten
20 EUR
/dag
Inloggen om Gabriela als favoriet te markeren.

Gabriela

2 km - Eindhoven

Gabriela

2
Laatst gecontacteerd: 12 dagen geleden
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
15 EUR
/dag
Inloggen om Ewoud als favoriet te markeren.

Ewoud

4 km - Eindhoven

Liefdevolle Oppassers Voor Je Hond

3
1 terugkerende gast
17 EUR
/dag
Inloggen om Veronika als favoriet te markeren.

Veronika

2 km - Veldhoven

Loving Pet Care

4
1 terugkerende gast
25 EUR
/dag
Inloggen om Hazal Elif als favoriet te markeren.

Hazal Elif

1 km - Veldhoven

Love and care for your animals.

13
2 terugkerende gasten
18 EUR
/dag
Inloggen om Elina als favoriet te markeren.

Elina

2 km - Eindhoven

Your Best Buddy

11
1 terugkerende gast
25 EUR
/dag
Inloggen om Lindsay als favoriet te markeren.

Lindsay

3 km - Eindhoven

Furry Pet Nanny

7
Laatst gecontacteerd: vandaag
20 EUR
/dag
Inloggen om Saskia als favoriet te markeren.

Saskia

3 km - Veldhoven

Liefdevol En Verantwoordelijk

3
1 terugkerende gast
1

Waarom dagopvang voor honden?

Voor elk huisdierenbaasje is het altijd moeilijk: naar je werk gaan en je huisdier thuis achterlaten. Weet je eigenlijk wel wat je huisdier doet? Zou hij zich alleen voelen? Bij Pawshake weten we dat elke hond stimulans, beweging en aandacht nodig heeft gedurende de dag. Daarom kun je heel makkelijk een hondenoppas boeken in de buurt van Veldhoven voor oppasdiensten voor jouw hond. Je kunt je hond overdag bij de oppas thuis brengen of spreek af met de oppas dat hij of zij je hond op komt halen als jij naar je werk gaat.

Dagopvang voor honden is een leuke en makkelijke manier om je hond toch de aandacht en beweging te geven die hij nodig heeft - als je zelf overdag weg moet. Zodat je 's avonds bij een moeie maar vrolijke en voldane hond thuiskomt! Een Pawshake hondenoppas aan huis is een perfecte oplossing voor jonge honden die nog heel veel aandacht nodig hebben, of honden die om een andere reden extra verzorging nodig hebben, zoals oude of juist hele actieve honden.

Onze persoonlijke oppassers zijn meer flexibel dan de gemiddelde grote, professionele hondencrèche. Onze oppassers bieden kleinschalige hondenopvang en veel van onze oppassers verzorgen maar één hond per keer. Dat betekent ook dat ze zich makkelijker kunnen aanpassen aan jouw schema en aan de individuele behoeften van jouw hond. Dus gun je viervoeter een leuke dag met een Pawshake oppas in Veldhoven, zodat je hond elke dag de liefde en aandacht krijgt die hij verdient. Tijdens de reservering ontvang je leuke foto-updates zodat je de avonturen van je hond kunt volgen.

Elke reservering voor dagopvang voor honden in inclusief De Pawshake Garantie: inclusief vergoeding van dierenartskosten en 24/7 klantendienst. We staan voor je klaar!

Baasjes boeken bij Pawshake hondenopvang in Veldhoven. Meer dan 270 hondeneigenaars in Veldhoven hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Dagopvang
  4. »
  5. Veldhoven