Pawshake logo

Kattenoppas Zwolle

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

15 EUR
/dag
Inloggen om Chantal als favoriet te markeren.

Chantal

4 km - Zwolle

Ben jij ons nieuwe speel maatje?!.

4
2 terugkerende gasten
calendar badgeKalendar onlangs bijgewerkt
10 EUR
/dag
Inloggen om Michiel als favoriet te markeren.

Michiel

2 km - Zwolle

Kattenoppasser aan huis zwolle

14
3 terugkerende gasten
15 EUR
/dag
Inloggen om Ceren als favoriet te markeren.

Ceren

1 km - Zwolle

Dierenliefhebber

1
Woont samen met 2 katten
10 EUR
/dag
Inloggen om Maud als favoriet te markeren.

Maud

4 km - Zwolle

Oppas bij jou thuis

Laatst actief: 14 dagen geleden
10 EUR
/dag
Inloggen om Madelief als favoriet te markeren.

Madelief

1 km - Zwolle

Hondenoppas Zwolle

Laatst gecontacteerd: vandaag
15 EUR
/dag
Inloggen om Cansu als favoriet te markeren.

Cansu

3 km - Zwolle

Pet Daycare

1

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Zwolle je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Zwolle zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Zwolle die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Zwolle. Meer dan 110 kattenbaasjes in Zwolle hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.91/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Zwolle