Pawshake logo

Kattenoppas Wageningen

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

10 EUR
/dag
Inloggen om Lindi als favoriet te markeren.

Lindi

4 km - Renkum

Tijd Voor Uw Huisdier!

14
2 terugkerende gasten
8 EUR
/dag
Inloggen om Havana-Kay als favoriet te markeren.

Havana-Kay

1 km - Wageningen

Loving My Furry Friends

11
1 terugkerende gast
15 EUR
/dag
Inloggen om Maryke als favoriet te markeren.

Maryke

6 km - Ede

South African Animal Lover In Nl

1
Woont samen met 1 kat
10 EUR
/dag
Inloggen om Lucia als favoriet te markeren.

Lucia

1 km - Wageningen

Crazy Cat Lady @wageningen

2
Laatst actief: 11 dagen geleden
10 EUR
/dag
Inloggen om Shirley als favoriet te markeren.

Shirley

1 km - Wageningen

De Kwispelende Uitlaat En Knuffel

Woont samen met 1 hond
15 EUR
/dag
Inloggen om Camilla als favoriet te markeren.

Camilla

1 km - Wageningen

Pet Pal!

1
1

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Wageningen je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Wageningen zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Wageningen die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Wageningen. Meer dan 275 kattenbaasjes in Wageningen hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.95/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Wageningen