☰
Pawshake logo

Kattenoppas Urmond

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

12 EUR
/dag
Inloggen om Fabienne als favoriet te markeren.

Fabienne

5 km - Geleen

Huisdierenoppas Aan Huis.

13
4 terugkerende gasten
20 EUR
/dag
Inloggen om Lucie als favoriet te markeren.

Lucie

4 km - Geleen

Lucie's warm pet sitting services 🐶

1
Laatst gecontacteerd: 10 dagen geleden
15 EUR
/dag
Inloggen om Jelena als favoriet te markeren.

Jelena

4 km - Geleen

Opvangpara

Laatst gecontacteerd: 10 dagen geleden
30 EUR
/dag
Inloggen om Wout als favoriet te markeren.

Wout

7 km - Dilsen-Stokkem

Dogs, cats, rats, birds... I love all animals!

Antwoordt meestal binnen een uur
1

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Urmond je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Urmond zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Urmond die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Urmond. Meer dan 157 kattenbaasjes in Urmond hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.92/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Urmond