1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Stiens

Kattenoppas, Stiens

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
M

1. Amber

3.8 km
EUR 15
/Dag
4 beoordelingen
1
terugkerende gast

Veilig plekje voor uw huisdier

Woont samen met 3 katten, 2 honden
Woont samen met kruising flatcoated retriever en landseer Nori
M

1. Amber

Veilig plekje voor uw huisdier3.8 km
(4 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Woont samen met 3 katten, 2 honden
Woont samen met kruising flatcoated retriever en landseer Nori
"Amber is erg conscientieus met het verzorgen van onze katten en ze hefet zelfs de grote rotzooi opgeruimd die deze onverwachts gemaakt hadden en heeft voor een zieke grote kat gezorgd. Ze volgde de geschreven instructies stipt op en hield me dagelijks op de hoogte. Zeer betrouwbaar en ik zla hara zeker ook in de toekomst vragen."
EBeoordeling door Peter
EUR 15
/Dag
R

2. Trynke

5.7 km
EUR 12
/Dag

Ik ben een echt dierenmens.

Laatst actief: 9 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
R

2. Trynke

Ik ben een echt dierenmens. 5.7 km
Laatst actief: 9 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
EUR 12
/Dag

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Stiens je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Stiens zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Stiens die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Stiens. Meer dan 36 kattenbaasjes in Stiens hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 5/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.