Pawshake logo

Kattenoppas Sliedrecht

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

null EUR
/dag
Inloggen om Amy als favoriet te markeren.

Amy

7 km - Dordrecht

Pet Whisperer ;)

20
9 terugkerende gasten
null EUR
/dag
Inloggen om Danielle als favoriet te markeren.

Danielle

5 km - Papendrecht

Danielle

1
Laatst gecontacteerd: vandaag
null EUR
/dag
Inloggen om Johanna als favoriet te markeren.

Johanna

5 km - Papendrecht

Jouw Dieren Oppas Aan Huis

1
Woont samen met 1 kat
null EUR
/dag
Inloggen om Thijs als favoriet te markeren.

Thijs

5 km - Dordrecht

Thijs

1
1 terugkerende gast
null EUR
/dag
Inloggen om Yvonne als favoriet te markeren.

Yvonne

0 km - Sliedrecht

Hondenoppas In Huiselijke Kring

Nieuwe oppas
Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
1

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Sliedrecht je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Sliedrecht zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Sliedrecht die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Sliedrecht. Meer dan 832 kattenbaasjes in Sliedrecht hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.93/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Sliedrecht