1. Kattenoppas
  2. Loosbroek

Kattenoppas, Loosbroek

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
T

1. Thábata

6.6 km
vanaf
€ 13
/units.dag.one
3 beoordelingen
1
terugkerende gast

Thabata Azevedo veghel petsitter

Laatst actief: 8 dagen geleden
Woont samen met 1 hond
T

1. Thábata

Thabata Azevedo veghel petsitter 6.6 km
(3 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Laatst actief: 8 dagen geleden
Woont samen met 1 hond
"Weer gebruik gemaakt van de fijne service van Thabata. Mijn 3 katten zijn erg gesteld op haar en ik ben erg blij met het contact en de goede zorg. Thabata denkt goed mee en volgt gewenste instructies goed op. Ze is niet te beroerd om net dat extra stapje te zetten. Zo kwam er in mijn afwezigheid de afvalservice langs en heeft Thabata voor mij mijn kliko aan de straat gezet. Erg fijn :) Ik zou haar wederom zeker aanbevelen, je huis en huisdieren zijn in goede handen. Used Thabata's great service again. My 3 cats are very fond of her and I am very happy with the contact and the good care. Thabata thinks along well and follows desired instructions carefully. She is not afraid to go the extra mile. For example, in my absence the waste service came by and Thabata put my wheelie bin on the street for me. Very nice :) I would definitely recommend her again, your home and pets are in good hands."
JBeoordeling door Joshua
vanaf
€ 13
/units.dag.one

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Loosbroek je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Loosbroek zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Loosbroek die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Loosbroek. Meer dan 1244 kattenbaasjes in Loosbroek hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.96/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.