Pawshake logo

Kattenoppas Lekkerkerk

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

location
KattenoppasKattenoppas
closedContainer
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
closedContainer
Extra filters
closedContainer
Ik zoek naar
KattenoppasKattenoppas
closedContainer
Nabij
location
Datums
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
Huisdieren
closedContainer
Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

12 EUR
/dag
Inloggen om Kimberly als favoriet te markeren.

Kimberly

7 km - Papendrecht

Lieve dierenoppas in Papendrecht en omstreken!šŸ±šŸ¶

1
Laatst gecontacteerd: gisteren
Beoordeling door Mitchell:Aardige vrouw die goed met dieren kan omgaan. Heeft de dieren netjes verzorgd terwijl ik zelf een weekje weg was ...
Lees meer
12 EUR
/dag
Inloggen om sylvia als favoriet te markeren.

sylvia

4 km - Alblasserdam

Dierenoppas Sylvia

1
Woont samen met 2 katten
Beoordeling door Kimberly:Super fijne communicatie, tijdens onze vakantie ook vaak een berichtje gehad met fotoā€™s hoe het ging, wat wij super fijn ...
Lees meer
12 EUR
/dag
Inloggen om Shanon als favoriet te markeren.

Shanon

4 km - Alblasserdam

Betrouwbare & Liefdevolle Kattenoppas

Laatst gecontacteerd: 6 dagen geleden
Hoi hoi lieve baasjes,  Wij Marjon & Shanon zijn echte kattenliefhebbers.  Thuis hebben wij 2 heerlijke Ma ...
Lees meer
1

Pawshake biedt ook kattenoppassen in

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Lekkerkerk je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Lekkerkerk zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor Ć©Ć©n keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Lekkerkerk die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Lekkerkerk. Meer dan 1771 kattenbaasjes in Lekkerkerk hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. Ā»
  3. Kattenoppas
  4. Ā»
  5. Lekkerkerk

Copyright Ā© 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.