Pawshake logo

Kattenoppas Kerkrade

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

location
Kattenoppas
closedContainer
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
closedContainer
Extra filters
closedContainer
Ik zoek naar
Kattenoppas
closedContainer
Nabij
location
Datums
Startdatum
Einddatum
Huisdieren
Huisdieren
closedContainer
Gemakkelijk annuleringsprocedure. Geen wijzigingskosten. Geen omboekingskosten.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, geen administratiekosten, geen wijzigingskosten, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

10 EUR
/dag
Inloggen om Elsa als favoriet te markeren.

Elsa

2 km - Kerkrade

Experienced Dog Owner

Laatst gecontacteerd: 9 dagen geleden
 I am originally from London and grew up with animals all my life. I am based in Kerkrade but very happy to travel ...
Lees meer
20 EUR
/dag
Inloggen om Chalsey als favoriet te markeren.

Chalsey

7 km - Heerlen

Student who loves animals

Nieuwe oppas
Laatst actief: 5 dagen geleden
Hi, I'm Chalsey! I am 24 years old and currently studying at Zuyd University of Applied Sciences. In my spare time I enj ...
Lees meer
33 EUR
/dag
Inloggen om Jadranka als favoriet te markeren.

Jadranka

6 km - Landgraaf

Doggy Nanny, photo,Love ❤🐶

11
8 terugkerende gasten
Beoordeling door Giulia:Jadranka is an amazing petsitter and a fantastic human being!!! She treated my fluffy ones as her own and the three of t ...
Lees meer
1

Andere diensten in Kerkrade

Pawshake biedt ook kattenoppassen in

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Kerkrade je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Kerkrade zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Kerkrade die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Kerkrade. Meer dan 189 kattenbaasjes in Kerkrade hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.92/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

  1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Kerkrade

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.