1. Homepagina
  2. »
  3. Kattenoppas
  4. »
  5. Dongen

Kattenoppas, Dongen

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
Gwen

1. Gwen

6.9 km - Kaatsheuvel

20 EUR

/Dag
5 beoordelingen
1
terugkerende gast

Met liefde en aandacht voor jouw hond of kat!

Kalendar onlangs bijgewerktLaatst actief: 3 dagen geleden
Gwen

1. Gwen

Met liefde en aandacht voor jouw hond of kat! 6.9 km - Kaatsheuvel
(5 beoordelingen)
1 terugkerende gast
Kalendar onlangs bijgewerktLaatst actief: 3 dagen geleden
"Geen is een lieve vrouw met hart voor dieren. Onze poezen zijn altijd erg schichtig met mensen anders dan wij, maar bij de kennismaking bleven onze poezen toch al steeds terug naar beneden komen. Elke dag kregen we een berichtje van Gwen hoe het was gegaan met daarbij filmpjes en foto's. Wij zijn erg tevreden over de opvang van onze meiden! "
Beoordeling door Nathalie

20 EUR

/Dag
Beau

2. Beau

6.4 km - Oosterhout

13 EUR

/Dag
10 beoordelingen
6
terugkerende gasten

It’s All About The Pets!

Laatst actief: gisterenWoont samen met 3 katten
Beau

2. Beau

It’s All About The Pets! 6.4 km - Oosterhout
(10 beoordelingen)
6 terugkerende gasten
Laatst actief: gisterenWoont samen met 3 katten
"Beau heeft de afgelopen 2 weken voor mijn kat gezorgd en dat was een fijne ervaring. Beau geeft echt om je huisdier en stuurt regelmatig updates en stelt zelf dingen voor om het nog prettiger voor je huisdier te maken (bijvoorbeeld, het is erg warm vandaag, zal ik je kat vandaag nat voer geven?). Ik heb me geen zorgen hoeven maken over mijn kat en dat was een super fijne ervaring."
Beoordeling door Michel

13 EUR

/Dag
Elle

3. Elle

1.6 km - Dongen

13 EUR

/Dag
23 beoordelingen
10
terugkerende gasten

Kattenvriend

Laatst actief: 14 dagen geledenWoont samen met 3 katten
Elle

3. Elle

Kattenvriend1.6 km - Dongen
(23 beoordelingen)
10 terugkerende gasten
Laatst actief: 14 dagen geledenWoont samen met 3 katten
"Elles heeft al 3 keer op onze katten gepast, en telkens is ons dat erg bevallen. Ze denkt erg mee, geeft de katten bijvoorbeeld extra water als het warm is. Ze stuurt ons altijd leuke foto's en filmpjes, en is zelfs begonnen met de katten zittraining te geven. Ook zorgt ze er altijd voor dat het rondom de kattenbakken netjes gestofzuigd is. De katten vinden haar erg leuk als we er een weekendje niet zijn. Pawproved."
Beoordeling door Dagmar

13 EUR

/Dag

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Dongen je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Dongen zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Dongen die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Dongen. Meer dan 465 kattenbaasjes in Dongen hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.