1. Kattenoppas
  2. Assen

Kattenoppas, Assen

Een lieve kattenoppas verzorgt je kat aan huis

Dienst
Locatie
Datums
Prijs (EUR)
Hoeveel huisdieren?
Kleine hond0-10kg
Middelgrote hond10-20kg
Grote hond20-40kg
Zeer grote hond+40kg
KatAlle
Klein huisdierVogel, konijn, fret, enz. ...
Extra filters
Al je boekingen worden gedekt door de Pawshake Garantie. Geen verborgen kosten.
S

1. Sonja

5.8 km
€ 13
/Dag
2 beoordelingen

Kattentrimmer biedt oppas aan!

Woont samen met 3 katten
S

1. Sonja

Kattentrimmer biedt oppas aan!5.8 km
(2 beoordelingen)
Woont samen met 3 katten
"Onze katten zijn goed verzorgd en we hadden goede communicatie!"
LBeoordeling door Lois
€ 13
/Dag
I

2. Iwona

1.1 km
€ 20
/Dag
9 beoordelingen
3
terugkerende gasten

Meller's

Woont samen met 1 kat, 2 honden
Woont samen met Chihuahua Novio
I

2. Iwona

Meller's1.1 km
(9 beoordelingen)
3 terugkerende gasten
Woont samen met 1 kat, 2 honden
Woont samen met Chihuahua Novio
"Dit was de eerste keer dat wij een oppas regelden via Pawshake en wat zijn wij blij met Iwona. We kregen iedere dag foto’s en filmpjes en een update hoe het met onze katten en poes ging. Wij hebben drie binnen/buiten katten en geen kattenluikje oid dus van tevoren is Iwona langs geweest om kennis te maken en de plekjes van de katten te leren kennen. Iedere dag zocht ze, ze op. Ze is echt, wat ons betreft, above and beyond gegaan om te zorgen dat ze alle drie verzorgd waren. "
RBeoordeling door Rowan
€ 20
/Dag

Waarom een kattenoppas aan huis?

Veel kattenbaasjes weten dat een kat behoorlijk eigenzinnig kan zijn. Veel katten blijven dan ook het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving in plaats van dat ze uit logeren gaan. Hoewel er wel katten zijn die avontuurlijk zijn, raken de meeste katten alleen maar gestrest en angstig van een verplaatsing.

Gelukkig kan een lieve kattenoppas in de buurt van Assen je altijd helpen. Onze kattenoppassers in Assen zijn beschikbaar om bij je thuis langs te komen om je kat te verzorgen en gezelschap te houden. Onze kattenoppassers zijn betaalbaar en makkelijk en snel te reserveren. Er is altijd een oppas die bij jouw situatie en wensen past! Of je nu een oppas voor één keertje nodig hebt of voor een aantal dagen of weken achter elkaar, er is altijd een kattenoppas in Assen die je kan helpen, ook op korte termijn.

Hoewel katten behoorlijk zelfstandig kunnen zijn, heeft het veel voordelen om een kattenoppas aan huis te reserveren. Jouw oppas geeft je kat eten, ververst water, verschoont de kattenbak en houdt je kat gezelschap. Veel persoonlijker en flexibeler dan een pension of kattenhotel!

Elke reservering bij Pawshake is beschermd met de Pawhake Garantie, dat is inclusief dekking voor dierenartkosten zodat je je kat met een gerust hart aan de oppas kunt toevertrouwen.

Baasjes boeken bij Pawshake een kattenoppas aan huis in Assen. Meer dan 341 kattenbaasjes in Assen hebben al een beoordeling achtergelaten met een gemiddelde van 4.94/5. Elke boeking veilig betaald via Ideal, Mastercard, American Express

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden en Privacybeleid.