Martijn

Gemotiveerde dierenvriend

Purmerend
3 keer opgeslagen als favoriet
11weken geleden
Laatst actief
Hondenuitlaatservice
30 min. wandeling
5 EUR voor elk extra dier
9 EUR
/wandeling
Alle diensten en prijzen

Niet beschikbaar

Martijn is momenteel niet beschikbaar voor nieuwe aanvragen.

Over Martijn

Hallo hoe gaat het ermee, Ik ben Martijn, ik ben 18 jaar en ik woon in purmerend. Ik volg de opleiding Dierverzorging op het Clusius college in Alkmaar. Ik werk bij een Dierenpension/Hotel waar ik ook voorheen 8 weken fulltime stage heb gelopen!! Ik werk graag met allerlei dieren

Zo heb ik ervaring met Honden en katten maar ook met Reptielen of met knaagdieren!! Ik heb ervaring met allerlei soorten gedragen en gewichten van dieren ook!! Zo kan ik bijvoorbeeld honden aan die 7 kilo wegen maar ook honden van 50+ kilo bij wijze van spreken. Maar zo kan ik bijvoorbeeld ook omgaan met wat drukkere dieren!! Ik ben al mijn hele leven een dierenvriend en weet dus ook al mijn hele leven dat ik later met dieren wil werken dus het is echt mijn passie en het werken met dieren zit echt in mij. Ik kan bij u thuis langskomen om de dieren te verzorgen als u er even niet bent.

De dagen dat ik mijzelf beschikbaar stel ben ik dus ook de hele dag beschikbaar zowel 's ochtends als 's middags als 's avonds!!

Als ik langskom en de honden uitlaat dan laat ik ze uit voor minstens een half uur per keer en dan ongeveer 3 keer per dag. Dit doe ik zodat ze lekker lang gelopen hebben dit zal natuurlijk wel verschillen per hond en qua wat voor weer het is. Kleinere honden zullen niet langer dan een half uurtje per keer lopen en grotere honden kunnen wel minstens een lange wandeling aan van een half uurtje tot een uurtje!! Als het weer natuurlijk warmer is dan zullen het meerdere rondjes van 10 minuutjes zijn zodat ze niet te lang in het warme weer zitten en dan word het wat verspreider en op het warmste gedeelte van de dag laat ik de honden natuurlijk niet uit omdat dit te warm is!! Als u wilt dat ik de honden vaker uitlaat en korter dan mag dit natuurlijk ook besproken worden in overleg want uiteindelijk bepaald u wat u het graagste wilt voor u honden!! In overleg tijdens een kennismaking komen wij daar wel uit!! Ik zal gaan wandelen in de omgeving maar als ik het kan regelen dan neem ik op extra kosten de honden mee naar een bos of parkje in de buurt en uit purmerend neem ik de honden mee naar het purmerbos!!

Als ik bij jou thuis langskom voor een huisbezoekje dan zal dit 2 uurtjes per keer zijn en ik zal naast dat ik op de hond pas ook andere dingen doen zoals de planten water geven of stofzuigen en ook zal ik rekening houden met het voeren van de hond en het water checken!! Wat u zelf graag wilt natuurlijk en ook weer in overleg!!

Als ik huisoppas biedt dan ben ik de hele dag beschikbaar en zal ik er dus zijn vanaf dat je weggaat en zal ik pas weer naar huis gaan als je weer terugkomt!! Ik zal de hele dag besteden aan jou hond, dit houdt dus in; Voeren, water geven, verzorgen, uitlaten, zorgen dat de hond het naar zijn zin heeft en dus op zijn gemak heeft, desnoods de hond wassen als je dat wilt, en nog veel meer!! Alles wat je maar wilt!!

Dus kan ik als u dat dan wilt de hele dag op uw dier passen. Dit omdat sommige dieren natuurlijk veel aandacht nodig hebben en ik snap dat als u een druk schema heeft dat niet altijd lukt maar daarom kan ik helpen en zorgen dat ik de hele dag bij u thuis ben om op het dier te passen zodat het dier volledige aandacht krijgt en dus niet te lang alleen is. Zelf woon ik in een doodnormaal rijtjeshuis met een helaas plant en grasloze achtertuin maar het is wel helemaal afgehekt

Helaas kan ik geen honden en katten aannemen in mijn huis maar ik kom graag die kant op om in uw huis de honden en katten te verzorgen!! Knaagdieren (behalve konijnen) kan ik overigens wel aannemen in mijn huis!! Ik heb ook ervaring met Orale medicatie van dieren!! 

Ook kan ik uw honden wassen als u dat graag zou willen. Ik heb stage gelopen in een trimsalon. Ik heb daar veel ervaring opgedaan over het vacht van de dieren, helaas heb ik daar alleen geen ervaring opgedaan met het trimmen en knippen van het vacht van dieren alleen het wassen en verzorgen en dit kan ik nog steeds heel goed dus als u wilt dat ik dat ook doe dan doe ik dat graag alleen wel met extra kosten natuurlijk.

De extra's staan beschreven in de beschrijving.

Ik vind het ook echt niet erg om te reizen dus als u van wat verder komt en u wilt graag dat ik op uw hond pas dan kom ik met het OV u kant op dus maakt u zich maar geen zorgen om afstand!!

Laat aan mij weten of u geïnteresseerd bent en dan bespreken we verder wat u graag wilt en wat de tarieven dan zijn!! 

Met vriendelijke groeten, Martijn :))

Diensten van Martijn

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)
5 EUR voor elk extra dier
9 EUR
/wandeling
Eén huisbezoek per dag
Boek een oppas die bij je thuis langskomt om je huisdier te voeren en verzorgen
10 EUR
/dag
Huisoppas
De oppas overnacht bij jou thuis
24 EUR
/nacht
Twee huisbezoeken per dag
Je huisdier wordt twee keer per dag bezocht door de oppas.
16 EUR
/dag

Martijn biedt ook

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige teruggave bij annulering voor 12:00u 's middags op de dag vóórdat de boeking start, daarna 50% teruggave.

Geen teruggave als de boeking is geannuleerd op of na de startdatum van de boeking.

Let op: alle tijden zijn gebaseerd op de tijdzone van de oppas.

Beoordelingen

starstarstarstarstar
Communicatie
starstarstarstarstar
Respecteert afspraken
starstarstarstarstar
Correcte omschrijving
starstarstarstarstar
Omgang met dieren
starstarstarstarstar
Waarde
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Nick, 2022-09-03

Martijn is oprecht een topper! Bij de eerste kennismaking liet hij al meteen een top indruk achter! Erg betrouwbaar persoon, heeft super goed voor de katten gezorgd en heeft het huis netjes achtergelaten. Kreeg dagelijks updates en leuke foto’s en video’s toegestuurd en de katten waren duidelijk op hun gemak bij Martijn.

Martijn nogmaals super bedankt ga zo door en ik kan het iedereen aanraden om jou al oppas in te huren!

Beschikbaarheid

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands
+5 jaren ervaring
Op mijn opleiding en op mijn stage heb ik veel ervaring opgedaan met dieren en vooral met honden. Ik heb sowieso wel al lang ervaring met dieren maar pas sinds 1 jaartje is die ervaring wel echt veel meer verdiept. Zo heb ik bijvoorbeeld met honden veel ervaring met allerlei soorten rassen!!

Ervaring met

Vrijwilliger in dierenwelzijn
Gedragsproblemen

Statistieken

SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Martijn

Martijn

Gemotiveerde dierenvriend

Purmerend
Hondenuitlaatservice
30 min. wandeling
5 EUR voor elk extra dier
9 EUR
/wandeling
Alle diensten en prijzen

Niet beschikbaar

Martijn is momenteel niet beschikbaar voor nieuwe aanvragen.

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige teruggave bij annulering voor 12:00u 's middags op de dag vóórdat de boeking start, daarna 50% teruggave.

Geen teruggave als de boeking is geannuleerd op of na de startdatum van de boeking.

Let op: alle tijden zijn gebaseerd op de tijdzone van de oppas.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze dekking van dierenartskosten, klantendienst, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!