Pawshake logo
Erwin

Kat In Het Bakkie

Den haag
9 keer opgeslagen als favoriet
6 terugkerende gasten
Laatst actief: 10 dagen geleden
Woont samen met 1 hond en 3 katten
Woont samen met Shiba Inu Koji
Antwoordt meestal binnen een uur
<1h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Hondenuitlaatservice
30 min. wandeling
5 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/wandeling
Alle diensten en prijzen

Over Erwin

Hallo beste baasjes, mijn naam is Erwin Sloof en ik ben 27 jaar. Ik woon in Den Haag en zoek leuke dieren om op te passen wanneer hun baasjes niet thuis kunnen zijn. Ik studeer op het moment in Leiden en ben mijn Bachelor Archeologie aan het afronden. Hierdoor heb ik veel vrije tijd en dus veel tijd over om op uw diertjes te passen. Naast mijn studie ben ik vooral veel bezig met lezen, wat Netflix kijken, sporten, fietsen en andere freelance/ZZP werkzaamheden. Het is voor mij dan ook geen enkel probleem om wat kilometers af te leggen om op uw kat of hond te passen. Ik woon in Den Haag samen met mijn vriendin Cher, die ook een account op Pawshake heeft. Samen hebben we sinds 3 jaar 2 zwarte katten (Iby en Revy) , daar kwam 2 jaar geleden ons witte monstertje Ichi bij en sinds bijna een jaar hebben wij ook een uitdagende Shiba Inu genaamd Koji rondbanjeren in ons gezinnetje. Het liefst zouden we nog veel meer diertjes hebben samen, maar daar wachten we nog maar even mee tot onze studies zijn afgerond. Ik ben van klein af aan al door huisdieren omringt zoals konijnen, hamsters, vissen en katten. Daarnaast heeft mijn tante altijd honden gehad, waar ik vaak een aantal week per jaar op heb gepast tijdens vakanties en dergelijke. Verder heb ik ook wel eens een weekje meegewerkt op de boerderij van mijn oom die een melkveehouderij heeft. Voor grotere dieren ben ik dus ook niet schuw, maar ik ga er niet van uit dat ik op een huiskoe hoef te passen (kan altijd overlegt worden hoor!).

Ik heb veel ervaring met katten om me heen en honden zijn ook geen enkel probleem. Ik heb veel energie en kan zowel lopen, hardlopen als fietsen met uw hond. Daarnaast kunt u op mijn foto's zien dat ik ook ervaring heb met katten lopen aan een lijntje dus ook dat doe ik graag voor u. Ik ben niet vies van het schoonmaken van kattenbakken of andere klusjes die nodig zijn om een schone omgeving voor uw huisdier te garanderen. Daarnaast kan ik ook medicijn aan uw huisdier geven, mocht dit nodig zijn. Ik heb ervaring met zowel kittens, volwassen katten, puppies, kleine en grote honden en asieldieren en kan na overleg goed rekening houden met het karakter van uw dier.

Ik vind omgaan met dieren heel leuk en zou het liefst alle arme katjes en hondjes die je op social media voorbij ziet gaan adopteren en een liefdevol huis geven. Helaas is dit niet een heel realistisch idee en is het passen op zoveel mogelijk diertjes een goed alternatief. Ik weet hoe stressvol het kan zijn om je dieren in iemand anders handen achter te laten. Het is dan wel zo fijn om te weten dat uw dier tijdens uw afwezigheid in goede handen is en liefdevol wordt behandeld. Om te voorkomen dat u uw dier in een pension of het asiel moet achter laten tijdens uw afwezigheid kan ik meerdere keren per dag langskomen om uw huisdier eten te geven en van gezelschap te voorzien. Ik hou u uiteraard graag met fotos op de hoogte van uw lieve huisdier en de kattenkwaad die ze uitspoken tijdens uw afwezigheid.

Diensten van Erwin

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
Uitlaatservice (30 min): de oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling
5 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/wandeling
Huisoppas
Huisoppas overnachting (24u) bij jou thuis
30 EUR
/nacht
Huisbezoeken
Huisdierenoppas aan huis
30 EUR voor twee huisbezoeken per dag
15 EUR
/dag

Erwin biedt ook

Hondentraining

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

Communicatie
Respecteert afspraken
Correcte omschrijving
Omgang met dieren
Waarde
Huisbezoeken
Titia, 2019-10-03

Erwin heeft op onze kat gepast tijdens onze vakantie en we zijn dik tevreden! Hij komt zijn afspraken heel goed na en de communicatie verloopt heel prettig.

Hij heeft ons hele leuke foto's, filmpjes en berichten gestuurd om ons op de hoogte te houden en hij is erg betrokken.

Bij Erwin was onze kat in goede handen, super!

Huisbezoeken
René, 2019-08-26

Erwin is een jongen die veel gevoel heeft voor katten, hij heeft ze zelf ook. Dus eten geven maar ook even spelen en knuffelen zit in het 'servicepakket'. Bovendien stuurt hij af en toe een berichtje en een foto door, zodat je weet dat het goed gaat. En hij houdt zich aan de overige afspraken. Kortom, heelmaal goed :-)

Beschikbaarheid

december 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
januari 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Beschikbaar
Onbeschikbaar

Erwin's huisdieren

Revy
Kat
Iby
Kat
Ichi
Kat
Koji
Shiba Inu

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands
+10 jaren ervaring
Vertrouwd met hondentrainingstechnieken

n.v.t.

Kan Toedienen

Orale medicatie
Inspuiten medicatie

Ervaring met

Asieldieren
Gedragsproblemen

Statistieken

<1h
Reactiesnelheid
100%
Respons
1weken geleden
Laatst actief
Facebook
Geverifieerd
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Erwin

Erwin

Kat In Het Bakkie

Den haag
Hondenuitlaatservice
30 min. wandeling
5 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/wandeling
Alle diensten en prijzen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!