Flory

Hondenoppas - Een tweede thuis voor jouw vierpotige Vriend!

Kampen
5 keer opgeslagen als favoriet
Laatst gereserveerd: 10 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 12 dagen geleden
Woont samen met 1 hond
Woont samen met Bernese Moutain dog Tofie
Antwoordt meestal binnen een dag
13 uur geleden
Laatst actief
<6h
Reactiesnelheid
Dagopvang
Dagopvang
Overdag, bij de oppas thuis
15 EUR voor elk extra dier
50 EUR
/dag
Alle diensten en prijzen

Over Flory

Over mij:

Hallo, hondenouders! Ik ben een Peruaanse die is getrouwd met een Nederlandse man. We genieten al 4 jaar van het leven in Kampen. Overdag werk ik thuis als Marketing Manager voor een internationaal bedrijf. Dit bied mij de flexibiliteit om voor onze harige vrienden te zorgen. Ik ben de trotse hondenmoeder van een speelse Berner Sennenhond van 1.8 jaar, die graag met honden van alle soorten en maten speelt. Voordat ik naar Nederland kwam, was ik in Peru al hondenmoeder van twee straathonden die wij in huis hadden genomen en vrijwilliger in een hondenopvangcentra. Jouw pup is bij mij in liefdevolle handen.

Mijn diensten:

Ik bied een knusse en huiselijke omgeving aan voor jouw geliefde hond terwijl jij er even niet kan zijn. Jouw harige familielid wordt opgenomen in ons huishouden, inclusief mijn eigen sociale hond. Of het nu gaat om spelen in onze ruime achtertuin, rustige wandelingen in de buurt, of gewoon lekker knuffelen, jouw hond zal zich hier helemaal thuis voelen. We zorgen voor een naadloze en zorgeloze overgang, want jouw pup word ook lid van onze familie.

Waarom kies je voor mij:

•Echte genegenheid en een huiselijke sfeer: Jouw hond krijgt niet alleen zorg, maar ook liefde in een huiselijke omgeving, zonder kinderen.

•Altijd gezelschap: Jouw harige vriend zal niet eenzaam zijn, want ik ben de hele dag thuis terwijl ik op afstand werk en onze hond is er ook om jou hond gezelschap te houden.

•Mooie en rustige omgeving: Ons huis ligt in een rustige omgeving met veel groen, het strand en het bos zijn slechts een korte autorit verwijderd voor leuke buitenavonturen.

•Ervaring en toewijding: Met jarenlange ervaring als hondenverzorger en vrijwilliger in opvangcentra weet ik hoe ik jouw hond veilig en tevreden kan houden tijdens hun verblijf bij ons.

•Direct een nieuwe vriend: Mijn vriendelijke Berner Sennenhond staat klaar om te spelen en chillen met jouw hond, dus ze hebben meteen een maatje.

Diensten van Flory

Bij de oppas thuis

Dagopvang
Dagopvang
Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppas
15 EUR voor elk extra dier
50 EUR
/dag
Logeren
Logeren
Je hond logeert bij de oppas thuis
20 EUR voor elk extra dier
60 EUR
/nacht

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige teruggave bij annulering voor 12:00u 's middags op de dag vóórdat de boeking start, daarna 50% teruggave.

Geen teruggave als de boeking is geannuleerd op of na de startdatum van de boeking.

Let op: alle tijden zijn gebaseerd op de tijdzone van de oppas.

Beoordelingen

starstarstarstarstar
Communicatie
starstarstarstarstar
Respecteert afspraken
starstarstarstarstar
Correcte omschrijving
starstarstarstarstar
Omgang met dieren
starstarstarstarstar
Waarde
starstarstarstarstar
Logeren
Linda, 2023-12-04

Onze Axl heeft een heerlijk weekend achter de rug bij Flory 💕 hun lieve Tofie was ook helemaal gek op Axl en Axl op haar, waardoor ze het hele weekend fijn gespeeld hebben. Ook zijn Flory en haar partner gaan wandelen in het bos en hebben ze er voor gezorgd dat Axl een onvergetelijke tijd heeft gehad! Ze hielden ons up to date door middel van foto's en videos en het voelde erg vertrouwd. Axl was in goede handen en we zullen Flory zeker weer boeken in de toekomst, ze zijn ontzettend flexibel, echt een aanrader!! 🙏🏻 Heel erg bedankt voor alle goede zorgen ✨

starstarstarstarstar
Logeren
Rob, 2023-11-30

Onze labrador pup Beau heeft een geweldige tijd gehad bij Flory.

Flory is erg lief voor de hond en je merkt dat ze veel ervaring heeft met honden.

Ook het verblijf is goed geregeld en de hond word erg verwend!

Kortom een top verblijf bij Flory.

Beschikbaarheid

Flory's huisdieren

Tofie
Bernese Moutain dog

Over Flory's huis

Toegelaten huisdieren

Puppies
< 1 jaar
Maat honden
10-80 kg
Hond leeftijden
0-20 jaren
Kleine dieren
knaagdieren, konijnen, ...

Flory's huis

Een normale buitenruimte
Heeft geen kinderen
24/7 toezicht
Een volledig afgesloten tuin

Wandelgebieden

Losloopgebied dichtbij
Stedelijk, Strand, Stadspark, Platteland & Bos

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands & Spaans
+20 jaren ervaring
Vertrouwd met hondentrainingstechnieken
Veelgestelde Vragen: Q: Hoe is jouw huis opgezet voor honden? A: Ons huis heeft een ruime, omheinde achtertuin, perfect voor speelen en relaxen. Ook binnen is er veel ruimte voor jouw hond om hun eigen gezellige en of rustige plekje te vinden. Q: Hoe ziet de dagelijkse routine eruit? A: Ik begin met een lange wandeling in de ochtend (40 minuten tot 1 uur), dan nog een wandeling tijdens de lunch (20 - 30 minuten), nog een wandeling in de middag (40 minuten tot 1 uur), en een korte wandeling 's avonds voor het slapen gaan (15 - 20 minuten). In het weekend neem ik de honden graag mee naar het bos of het strand. Q: Hoe ga je om met voedingsroutine en speciale behoeften? A: Ik begrijp het belang van regelmaat. Deel de voedingsroutine van jouw hond en eventuele speciale behoeften, en ik zorg ervoor dat ze nauwkeurig worden opgevolgd. Q: Kun je specifieke bewegingsroutines aanpassen? A: Absoluut! Of jouw pup nu houdt van korte wandelingen of energieke renpartijen, ik pas me aan aan hun unieke behoeften en energieniveaus. Q: Wat is jouw beleid voor updates aan hondenouders? A: Ik begrijp de behoefte aan geruststelling. indien gewenst stuur ik regelmatig updates, foto's en zelfs video's als je dat wilt, zodat je jouw blije hondengezicht op elk moment kunt zien. Q: Geef je ook training aan honden? A: Ik kan thuis basiscommando's versterken. Q: Hoe weet ik zeker dat mijn hond met jouw Berner Sennenhond kan opschieten? A: Mijn Berner Sennenhond is ontzettend vriendelijk en goed gesocialiseerd. We regelen een kennismaking om er zeker van te zijn dat alle staarten kwispelen en iedereen zich op zijn gemak voelt. Q: Heb je meerdere huisdieren tegelijk? A: Op dit moment neem ik maximaal 2 andere honden aan, afhankelijk van de gezondheid, het ras en het gedrag van de honden. Ik houd het graag bij maximaal 2 om tijd en aandacht aan hen te kunnen besteden. Laten we in contact komen en ervoor zorgen dat jouw harige metgezel een geweldige tijd heeft terwijl jij weg bent! Wij staan klaar voor jouw honds vakantie met open pootjes.

Ervaring met

Asieldieren

Statistieken

Telefonisch interview
Geverifieerd
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Flory

Flory

Hondenoppas - Een tweede thuis voor jouw vierpotige Vriend!

Kampen
Dagopvang
Dagopvang
Overdag, bij de oppas thuis
15 EUR voor elk extra dier
50 EUR
/dag
Alle diensten en prijzen
Contacteer Flory

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige teruggave bij annulering voor 12:00u 's middags op de dag vóórdat de boeking start, daarna 50% teruggave.

Geen teruggave als de boeking is geannuleerd op of na de startdatum van de boeking.

Let op: alle tijden zijn gebaseerd op de tijdzone van de oppas.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze dekking van dierenartskosten, klantendienst, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

Contacteer Flory