Tanne

Zorgzame en betrouwbare host voor jouw pluizige dier!

Utrecht
9 keer opgeslagen als favoriet
1 terugkerende gast
Antwoordt meestal binnen een dag
16weken geleden
Laatst actief
<6h
Reactiesnelheid
Eén huisbezoek per dag
30 min. huisbezoek, bij jou thuis
12 EUR
/dag
Alle diensten en prijzen

Over Tanne

Over mij
Ik ben Tanne, ben 26 jaar en woon in het hartje van Utrecht. Vorig jaar ben ik afgestudeerd aan de studie Creative Business en tegenwoordig werk ik als freelance fotograaf/marketing specialist voor diverse (beginnende) ondernemers. Daarnaast werk ik in de zomer op camping De ReCreatie, een creatieve bloeiplaats waar ik met veel plezier in mijn eigen (retro Tabbert) caravan in het bos woon.

Ik ben rustig, zorgzaam en vind niet snel iets te gek. Ik neem graag alle tijd en heb veel geduld, wat er vaak toe leidt dat dieren mij snel vertrouwen en ik geen grens over ga. Ook heb ik ervaring in het passen op huisdieren voor een langere termijn (inc op het huis passen), dagbezoeken, honden uitlaten en het zorgen voor een ziek huisdier en/of toedienen van medicijnen. Ik luister graag naar jouw wensen en de wensen van je vrolijke viervoeter! Het belangrijkste is denk ik dat ik vooral heel blij word van alle soorten dieren (voornamelijk katten) en ik graag een helpende hand bied voor zowel baasje als huisdier.

Ik ben een kat- en hondenliefhebber in hart en nieren. Ik ben opgegroeid met de gezelligheid van drie poezen om mij heen. Vanaf het moment dat ik mezelf ging wonen, inmiddels al bijna 10 jaar geleden, zijn het de poezen die ik het het meest mis. Tot grote frustratie van mijn vrienden, want dit heeft ertoe geleid dat ik ongeveer elke kat op straat zie en het liefst aanhaal. Ben je me kwijt? Dan zit ik waarschijnlijk ergens een kat (of hond) te aaien. Daarnaast word ik vaak door vrienden en bekenden gevraagd om voor hun kat te zorgen, soms pas ik tegelijkertijd op hun huis en planten.

Waarom Pawshake?
Het liefst heb ik natuurlijk zelf een kat en/of hond, maar door het wonen in studentenhuizen en later een studio in het centrum van Utrecht heb ik nooit de mogelijkheid gezien om een kat te adopteren. Tot er twee jaar geleden een straatkat bij mij binnen kwam lopen en heeft gekozen om te blijven. We hebben hele avonturen beleefd samen; ze liep met me mee als ik boodschappen ging doen, zelfs op mijn werk kwam ze regelmatig langs en lag ze languit in de lobby van het hotel waar ik aan het werk was. Ze was een graag geziene gast! Tot ze helaas een tumor kreeg en ik uiteindelijk heb moeten besluiten om haar in te laten slapen. Vanwege mijn huidige woonsituatie zie ik het niet zitten om een nieuwe poes te adopteren, maar ik mis het ontzettend om dieren om mij heen te hebben. Daarom geef ik mijn liefde heel graag door aan jouw huisdier!

Diensten en beschikbaarheid
Als freelancer leid ik een flexibel bestaan en ben ik vooral in de periode november t/m februari veel beschikbaar, de tijden maken hierin niet veel uit. Ik bied de volgende diensten aan:

- huisbezoek/huisoppas: eten/drinken geven, kattenbak verschonen, borstelen, medicatie toedienen indien nodig en natuurlijk vooral veel aandacht, knuffelen/spelen. Ik vind het geen probleem om kleine huishoudelijke werkzaamheden te verrichten zoals planten water geven, post verzamelen, stofzuigen etc. Een huisbezoek duurt tussen de 30 a 60 minuten, afhankelijk van de situatie. Omdat ik freelancer ben, ben ik ook beschikbaar om langer op locatie te blijven (en dus ook als huisoppas/logee). Als ik geen afspraken buiten de deur heb, zal ik nooit langer dan een half uur/uur van huis zijn en ook alle tijd en aandacht hebben voor je huisdier.

- honden uitlaten: ik ken Utrecht op m'n duimpje en zoek graag de mooie parken en/of de singel op. Het is mogelijk om meerdere kortere wandelingen (ong 20/30 min) te maken of juist een wat langere (60+ min). Ik heb minder ervaring met honden, dus ik heb (nog) weinig kennis over honden/puppy training. Soms heb ik een auto tot mijn beschikking en rijd ik met liefde richting één van de bossen in de omgeving.

Alles wat ik doe, doe ik met rust en aandacht. Daarom ben ik ook geschikt voor wat schuwere/angstige huisdieren.

Leuk om te weten: ik ben ook fotograaf, mocht je het dus leuk vinden om een paar professionele foto's te hebben van jouw huisdier, dan ga ik graag met je in overleg. Verder draai ik mijn hand er sowieso niet voor om je op de hoogte te houden inclusief leuke foto's.

Wie weet tot snel!

Diensten van Tanne

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)
5 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Eén huisbezoek per dag
Boek een oppas die bij je thuis langskomt om je huisdier te voeren en verzorgen
12 EUR
/dag
Huisoppas
De oppas overnacht bij jou thuis
45 EUR
/nacht
Twee huisbezoeken per dag
Je huisdier wordt twee keer per dag bezocht door de oppas.
20 EUR
/dag

Tanne biedt ook

Halen en brengen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige teruggave bij annulering voor 12:00u 's middags op de dag vóórdat de boeking start, daarna 50% teruggave.

Geen teruggave als de boeking is geannuleerd op of na de startdatum van de boeking.

Let op: alle tijden zijn gebaseerd op de tijdzone van de oppas.

Beoordelingen

starstarstarstarstar
Communicatie
starstarstarstarstar
Respecteert afspraken
starstarstarstarstar
Correcte omschrijving
starstarstarstarstar
Omgang met dieren
starstarstarstarstar
Waarde
starstarstarstarstar
Huisoppas
Georg, 2024-05-17

Tanne was amazing dog-sitter to our two senior dogs. She treated our dogs with kindness and love. She followed through on all the agreements.

Would definitely recommend again!

starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Tali, 2024-02-26

Tanne took care of my cat really well, was very commutative, tentative to my cat’s water consumption, and my cat adored her. Looked like they have really bonded and had a great time while we were away!

1
2
3
4
5
next page

Beschikbaarheid

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands
<5 jaren ervaring

Ervaring met

Asieldieren

Statistieken

Facebook
Geverifieerd
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Tanne

Tanne

Zorgzame en betrouwbare host voor jouw pluizige dier!

Utrecht
Eén huisbezoek per dag
30 min. huisbezoek, bij jou thuis
12 EUR
/dag
Alle diensten en prijzen
Contacteer Tanne

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige teruggave bij annulering voor 12:00u 's middags op de dag vóórdat de boeking start, daarna 50% teruggave.

Geen teruggave als de boeking is geannuleerd op of na de startdatum van de boeking.

Let op: alle tijden zijn gebaseerd op de tijdzone van de oppas.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze dekking van dierenartskosten, klantendienst, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

Contacteer Tanne