Anouk

Geduldige hondenliefhebber

Oss
6 keer opgeslagen als favoriet
2 terugkerende gasten
Laatst gecontacteerd: 3 dagen geleden
7 uur geleden
Laatst actief
Dagopvang
Overdag, bij de oppas thuis
6 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/dag
Alle diensten en prijzen

Over Anouk

Honden maken me altijd blij! Ik vind het leuk om met ze te wandelen, spelen en knuffelen. Zelf heb ik een tijd een hond (golden retriever) gehad, maar die verblijft nu helaas bij mijn ex-partner. Ook heb ik een tijd op een andere hond gepast, waardoor ik ook ervaring heb met het omgaan met twee honden tegelijk. 

Fulltime alleen voor een hond zorgen past momenteel lastig in mijn leven, maar ik mis het om wat gezelschap om me heen te hebben. Als ik u daarmee van dienst kan zijn, is dat natuurlijk helemaal ideaal. Ik kan niet wachten om uw hond - en u - te ontmoeten!

De diensten die ik aanbied, zijn:

 • Dagopvang. Dit bied ik aan op dagen dat ik vrij ben (vrijdag-zondag) of thuis werk (over het algemeen dinsdag of woensdag). Ik ben dan de gehele dag in de buurt van de hond, tenzij ik weg moet voor een korte boodschap. Wat ik met de hond onderneem (hoeveel wandelingen, mag de hond los, hoeveel wil de hond spelen/alleen zijn) kunnen we tijdens de kennismaking bespreken. Ik bied hier plek aan voor maximaal 1 klant; dit kunnen meerdere honden zijn, als zij elkaar al gewend zijn. Als uw hond geborsteld of gewassen moet worden, is dat geen probleem. Als uw hond medicatie nodig heeft, kunnen we overleggen of dit iets is wat ik kan toedienen. 
 • Logeren. Dit bied ik aan als ik twee opeenvolgende dagen geen afspraken heb. Wat ik met de hond onderneem (hoeveel wandelingen, mag de hond los, hoeveel wil de hond spelen/alleen zijn) kunnen we tijdens de kennismaking bespreken. Ik ben gewend per dag ongeveer 3 wandelingen van in totaal minimaal 1 uur te doen, maar dit stem ik graag af op uw hond. Ik bied hier plek aan voor maximaal 1 klant; dit kunnen meerdere honden zijn, als zij elkaar al gewend zijn. Als uw hond geborsteld of gewassen moet worden, is dat geen probleem. Als uw hond medicatie nodig heeft, kunnen we overleggen of dit iets is wat ik kan toedienen.  
 • Uitlaatservice. Ik zoek uw hond graag op in Oss om samen te gaan wandelen! Ik bied dit aan op dagen dat ik vrij ben (vrijdag-zondag) of thuis werk (over het algemeen dinsdag of woensdag). Deze dagen ben ik in principe beschikbaar van 8 uur 's morgens tot 9 uur 's avonds, maar we kunnen tijdens een kennismaking bespreken waar u en uw hond behoefte aan hebben. Ik laat maximaal 2 honden tegelijkertijd uit. Mocht uw hond niet samen kunnen met andere honden, zal ik uw hond rustig alleen uitlaten. Op dagen dat ik op kantoor werk, ben ik alleen in de avonduren (tussen 6 en 9) beschikbaar. Deze staan niet open op mijn profiel, maar mocht u hier behoefte aan hebben, stuur me vooral een berichtje om te kijken wat mogelijk is!
 • Huisbezoek. Ik kom graag bij u thuis kijken hoe het met uw hond gaat. Ik bied dit aan op dagen dat ik vrij ben (vrijdag-zondag) of thuis werk (over het algemeen dinsdag of woensdag). Deze dagen ben ik in principe beschikbaar van 8 uur 's morgens tot 9 uur 's avonds, maar we kunnen tijdens een kennismaking bespreken waar u en uw hond behoefte aan hebben. We kunnen tijdens een kennismaking bespreken wat uw wensen zijn met betrekking tot verzorging. Als u buiten Oss woont, kan het zijn dat de service vanwege reiskosten iets duurder wordt.
 • Als uw hond gewend is meegenomen te worden in de auto, vind ik het geen probleem hem of haar te vervoeren, als u een veilige manier kunt bieden de hond te vervoeren. Als uw hond dit niet gewend is, gaan we er alleen te voet op uit. 

  Het meest ervaring heb ik met (middel)grote honden, maar andere honden zijn ook welkom! Helaas kan ik erg lawaaierige honden niet in mijn huis toelaten, aangezien dat voor mijn buren niet erg prettig is. Ik woon op de tweede verdieping, maar uw hond is welkom in de lift.  

  Mijn appartement is geschikt voor honden, tenzij ze erg lawaaierig zijn of behoefte hebben aan continue beweging of veel open ruimte. Ik heb geen tuin, maar wel een balkon. We kunnen tijdens een kennismaking bespreken of u wilt dat uw hond toegang heeft tot het balkon, of niet. Ik heb kleedjes waarop uw hond kan liggen en spelen, maar geef vooral iets mee wat uw hond gewend is, zodat hij of zij zich snel op het gemak voelt. 

  Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, stuur me gerust een berichtje! Ik zal zo snel mogelijk reageren om te zien of ik u van dienst kan zijn. Ik kijk ernaar uit om uw hond - en u - te ontmoeten! 

  Diensten van Anouk

  Bij de oppas thuis

  Dagopvang
  Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppas
  6 EUR voor elk extra dier
  10 EUR
  /dag
  Logeren
  Je hond logeert bij de oppas thuis
  8 EUR voor elk extra dier
  20 EUR
  /nacht

  Bij jou thuis

  Hondenuitlaatservice
  De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)
  4 EUR voor elk extra dier
  10 EUR
  /wandeling
  Eén huisbezoek per dag
  Boek een oppas die bij je thuis langskomt om je huisdier te voeren en verzorgen
  11 EUR
  /dag

  Annulatiebeleid: Flexibel

  Volledige teruggave bij annulering voor 12:00u 's middags op de dag vóórdat de boeking start, daarna 50% teruggave.

  Geen teruggave als de boeking is geannuleerd op of na de startdatum van de boeking.

  Let op: alle tijden zijn gebaseerd op de tijdzone van de oppas.

  Beoordelingen

  starstarstarstarstar
  Communicatie
  starstarstarstarstar
  Respecteert afspraken
  starstarstarstarstar
  Correcte omschrijving
  starstarstarstarstar
  Omgang met dieren
  starstarstarstarstar
  Waarde
  starstarstarstarstar
  Dagopvang
  Marike, 2024-07-07

  ervaring met honden.

  starstarstarstarstar
  Dagopvang
  Trudi, 2024-05-11

  Jaydi heeft het gezellig gehad bij Anouk.

  Ik heb tijdens het oppassen nog foto’s ontvangen hoe het ging.

  We werden vriendelijk ontvangen.

  Op een kleedje lagen al speeltjes klaar.

  We waren blij dat het zo op het laatste moment toch even kon.

  1
  2
  3
  4
  next page

  Beschikbaarheid

  Over Anouk's huis

  Toegelaten huisdieren

  Puppies
  < 1 jaar
  Maat honden
  0-40 kg
  Hond leeftijden
  0-8 jaren
  Katten
  alle soorten

  Anouk's huis

  Een appartement
  Een kleine buitenruimte
  Heeft geen kinderen

  Vaardigheden

  Specifieke Vaardigheden

  Ik spreek Engels & Nederlands
  <1 jaren ervaring

  Statistieken

  Telefonisch interview
  Geverifieerd
  SMS
  Geverifieerd
  Email
  Geverifieerd
  Anouk

  Anouk

  Geduldige hondenliefhebber

  Oss
  Dagopvang
  Overdag, bij de oppas thuis
  6 EUR voor elk extra dier
  10 EUR
  /dag
  Alle diensten en prijzen
  Contacteer Anouk

  Annulatiebeleid: Flexibel

  Volledige teruggave bij annulering voor 12:00u 's middags op de dag vóórdat de boeking start, daarna 50% teruggave.

  Geen teruggave als de boeking is geannuleerd op of na de startdatum van de boeking.

  Let op: alle tijden zijn gebaseerd op de tijdzone van de oppas.

  Reserveer via Pawshake om te genieten van onze dekking van dierenartskosten, klantendienst, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

  Contacteer Anouk