Danique

Vriendelijke maar consequente oppas/uitlater aangeboden

Schiedam
Woont samen met 1 hond
Woont samen met Laika mix Yuna
2 uur geleden
Laatst actief
Eén huisbezoek per dag
30 min. huisbezoek, bij jou thuis
8 EUR
/dag
Alle diensten en prijzen

Over Danique

Over mezelf:
Vanaf kinds af aan was ik al dol op dieren! Paarden, honden, konijnen ga maar door.
Ik heb 2 paarden gehad, 3 honden (waarvan ik er nu nog 1 heb) en een vogel. Aan ervaring met dieren ontbreekt het dus niet.*
De honden die ik heb (gehad) waren energieke rassen (jack russel, kelpie en een geadopteerde laika mix) Hierdoor heb ik ook flink wat hondentraining achter de rug. Ik heb dus ervaring met drukke en angstige honden. Met geduld, rust en concequentie kom je een heel eind!

Op dit moment heb ik een geadopteerde laika mix uit Oekraïne. Zij kwam bij mij als reactieve hond die anderen niet vertrouwde en flink aan de riem trok. Inmiddels heb ik haar anderhalf jaar en hebben we haar 'omgetoverd' naar een hond die ontspannen, zonder te trekken door de stad kan lopen (met af en toe een foutje, het blijven uiteraard dieren).

Ik sta voor vriendelijkheid, geen afdwingen maar werken met snoepjes, consequentheid en grenzen stellen in het trainen van dieren. In mijn ervaring, werkt dit het beste. Dan nog, elk dier is anders en past een andere tactiek bij.
Ik ben een betrouwbare meid die graag wat geld naast haar studie wilt verdienen. Ik doe dit uit liefde voor de dieren op de eerste plaats!
Ik ben 160cm lang en weeg ongeveer 60kg.

Mijn diensten:

-Ontmoeting vooraf:
Ik doe alles in overleg en vind dit heel belangrijk! Als u huiverig bent om iemand met uw dieren te vertrouwen is het ook mogelijk om een vooraf ontmoeting in te plannen. Deze ontmoeting duurt gemiddeld een halfuur. Hierin kunnen we bespreken wat voor diensten u gedaan wilt hebben, wat u verwacht en met welke behandeling u wilt dat uw dier behandeld wordt. (het kan bijvoorbeeld zo zijn dat uw hond een specifieke training volgt, waarvan u wilt dat deze door de uitlater/oppas ook zo wordt uitgevoerd)

-Uitlaten van uw dieren:
De tijd kunnen we in overleg aanpassen op uw dier.
Bij honden: Een actiever ras zal langer moeten wandelen dan een minder actief ras. Mijn tarief is gebasseerd op gemiddeld zo'n 30 minuten. (ligt aan het formaat, ras, energielevel, weersomstandigheden etc. alles in overleg)

Ik laat maximaal 2 kleine/middelmaat honden tegelijk uit. Deze honden moeten uit hetzelfde huishouden komen en elkaar accepteren. Ook moeten deze honden zich acceptabel gedragen naar de buitenwereld. (bijvoorbeeld: niet wild trekken bij het zien van een andere hond) Indien dit wel gebeurd, laat ik deze honden apart uit i.v.m. de veiligheid. Heeft u een uitzondering of een vraag? Bericht mij alstublieft dan, we komen er vast uit!
Grote honden vanaf 55cm laat ik apart uit, voor mijn eigen veiligheid.
Honden zwaarder dan 45kg laat ik niet uit, i.v.m. mijn eigen gewicht en de veiligheid.

Ik zal uw dier ophalen bij u thuis, uitlaten en weer terug thuis brengen. Ik zal in de omgeving van uw huis wandelen. Als ik een dichtbijzijnd park of bos mee kan nemen in deze wandeling zal ik dat ook zeker doen.** Indien ik hiervoor langer moet wandelen dan 30 min, wordt dit overlegd en in de prijs meeberekend.

-Huisbezoeken:
De gemiddelde tijd van een huisbezoek bedraagt 30 minuten.
Ik ben bereid planten water te geven, post te verzamelen, dieren te voeren, uit de bench, kooi te laten (indien deze ook weer terug gaan), in de tuin te laten spelen, met de dieren te spelen, evt een kleine schoonmaak van het huis. Tijdens een huisbezoek krijgt u ook een foto toegestuurd, dat u ook ziet hoe het met uw geliefde dieren gaat. De diensten kunnen ook meer worden, alles in overleg. Dit wordt doorberekend in de prijs.***

-(Helpen bij) De training van uw honden (hoewel ik geen gecerificeerde trainer ben, weet ik maar al te goed hoe moeilijk het soms is om thuis door te trainen. Hierbij kan ik helpen) Dit op aanvraag en in overleg. Als ik u niet verder kan helpen, zal ik dit ook eerlijk aangeven. Prijs op aanvraag na overleg.

-Medicatie toedienen indien nodig. (mogelijk wel met uitleg, ik ben niet met elk medicijn bekend)

-Huisoppas is op dit moment nog geen mogelijkheid. In de toekomst mogelijk wel.

*Ervaring met katten heb ik niet. Ik sta wel open om de bovenstaande diensten ook met katten te doen.
**Ik heb geen auto. Hierdoor kan ik honden niet halen en brengen voor bijvoorbeeld een boswandeling dat uit uw buurt ligt. Indien uw hond (VEILIG!) aan de fiets kan lopen, is dit een optie indien het park/bos wel met de fiets te bereiken is. (in overleg!)
***Door mijn kattenallergie kan ik niet een 24/7 oog houden op katten. Een huisbezoek is wel mogelijk, dit kan worden opgerekt naar een max van 2 uur.


Door mijn kleine woning kan ik helaas geen dieren in huis nemen, naast mijn eigen, maar ik kan zeker naar u toe komen om voor uw geliefde dieren te zorgen!

Diensten van Danique

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)
5 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Eén huisbezoek per dag
Boek een oppas die bij je thuis langskomt om je huisdier te voeren en verzorgen
8 EUR
/dag
Twee huisbezoeken per dag
Je huisdier wordt twee keer per dag bezocht door de oppas.
14 EUR
/dag

Danique biedt ook

Hondentraining

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige teruggave bij annulering voor 12:00u 's middags op de dag vóórdat de boeking start, daarna 50% teruggave.

Geen teruggave als de boeking is geannuleerd op of na de startdatum van de boeking.

Let op: alle tijden zijn gebaseerd op de tijdzone van de oppas.

Beschikbaarheid

Danique's huisdieren

Yuna
Laika mix

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands
<5 jaren ervaring
Vertrouwd met hondentrainingstechnieken
Zowel met Kelpie als mijn geadopteerde laika mix hadden gedragsproblemen. Ik ben met beiden naar verschillende trainers geweest en heb zo een mengelmoes van trainingstechnieken geleerd die ik nog elke dag toepas

Ervaring met

Asieldieren
Gedragsproblemen

Statistieken

Telefonisch interview
Geverifieerd
SMS
Geverifieerd
Danique

Danique

Vriendelijke maar consequente oppas/uitlater aangeboden

Schiedam
Eén huisbezoek per dag
30 min. huisbezoek, bij jou thuis
8 EUR
/dag
Alle diensten en prijzen
Contacteer Danique

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige teruggave bij annulering voor 12:00u 's middags op de dag vóórdat de boeking start, daarna 50% teruggave.

Geen teruggave als de boeking is geannuleerd op of na de startdatum van de boeking.

Let op: alle tijden zijn gebaseerd op de tijdzone van de oppas.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze dekking van dierenartskosten, klantendienst, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

Contacteer Danique