M.D.

ervaren huis- en huisdieroppas (landelijk/world beschikbaar)

Vught
3 keer opgeslagen als favoriet
Antwoordt meestal binnen een uur
5dagen geleden
Laatst actief
<1h
Reactiesnelheid
Eén huisbezoek per dag
30 min. huisbezoek, bij jou thuis
10 EUR
/dag
Alle diensten en prijzen

Over M.D.

Om verschillende redenen en vanwege mijn persoonlijke ervaring, ben ik sinds mei 2022 actief met “house
& pet sitting". Ik heb inmiddels voornamelijk via Engelse en Nederlandse organisaties zeer succesvol -doorlopend- meerdere opdrachten binnen Europa volbracht. Ik heb ervaring met grote, vaak ook afgelegen en
exclusieve huizen en landgoederen/domeinen. Met een grote verscheidenheid aan dieren en taken(personeel). Ik ben ervaren, praktisch, flexibel, pragmatisch en creatief. (Ik beschik over referenties)

Huisoppas. Ik ben geruimere tijd, internationaal, actief als "house & pet sitter" via verschillende organisaties/platformen met vele lovende referenties. Mijn insteek is dat ik er voor de huisdieren en het huis (de huiseigenaren) ben. De (betaalde) opdracht is voor mij niet primair bedoeld als vakantie maar meer als een ontspannende werkvakantie. Mijn voorkeur gaat daarom o.a. ook uit naar verblijven met grotere honden waarmee ik langere wandelingen kan maken. Uiteraard zijn de taken, afspraken, (nood)procedures, wensen etc. vooraf besproken en ben ik gewend dat deze ook op schrift staan in een vorm van een "huisgids" of vergelijkbaar document. Zo niet dan vraag ik er vooraf expliciet naar! De voorkomende taken zijn per locatie verschillend maar lopen uiteen van aansturen lokaal personeel t/m ontvangen van gasten, het aannemen van berichten e/o het onder/bijhouden van andere zaken dan de (huis)dieren. Ik ben in de regel gewend één dag/nacht voor vertrek van de eigenaren aan te komen teneinde optimaal op de hoogte te zijn van alle gebruiken etc. De duur van het verblijf varieert sterk van ongeveer één tor meerdere weken. Tijdens afwezigheid eigenaren communiceer ik via WhatsApp en/of telefonisch indien noodzakelijk en naar behoefte. 

Uitlaatservice. Als ik thuis ben (Vught/’s-Hertogenbosch) dan bied ik ook hondenuitlaatservice aan. Dit is op elk moment van de dag mogelijk. Ik heb ervaring met het toedienen van medicatie en een grote verscheidenheid aan (aantal) honden. Het liefst wandeling ik een uur of langer in de buurt op de Vughtse Heide, de Gement, Het Bossche broek etc. Uiteraard valt dit te combineren met andere zaken zoals bijvoorbeeld het verzorgen van post of de planten o.i.d.   

Diensten van M.D.

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)
5 EUR voor elk extra dier
15 EUR
/wandeling
Eén huisbezoek per dag
Boek een oppas die bij je thuis langskomt om je huisdier te voeren en verzorgen
10 EUR
/dag
Huisoppas
De oppas overnacht bij jou thuis
50 EUR
/nacht
Twee huisbezoeken per dag
Je huisdier wordt twee keer per dag bezocht door de oppas.
18 EUR
/dag

M.D. biedt ook

Halen en brengen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige teruggave bij annulering voor 12:00u 's middags op de dag vóórdat de boeking start, daarna 50% teruggave.

Geen teruggave als de boeking is geannuleerd op of na de startdatum van de boeking.

Let op: alle tijden zijn gebaseerd op de tijdzone van de oppas.

Beschikbaarheid

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Frans & Nederlands & Duits
+20 jaren ervaring
Ik ben geruimere tijd, internationaal, actief als "house & pet sitter" via verschillende organisaties/platformen met vele lovende referenties. Mijn insteek is dat ik er voor de huisdieren en het huis (de huiseigenaren) ben. De (betaalde) opdracht is voor mij niet primair bedoeld als vakantie maar meer als een ontspannende werkvakantie. Mijn voorkeur gaat daarom o.a. ook uit naar verblijven met grotere honden waarmee ik langere wandelingen kan maken. Uiteraard zijn de taken, afspraken, (nood)procedures, wensen etc. vooraf besproken en ben ik gewend dat deze ook op schrift staan in een vorm van een "huisgids" of vergelijkbaar document. Zo niet dan vraag ik er vooraf expliciet naar! De voorkomende taken zijn per locatie verschillend maar lopen uiteen van aansturen lokaal personeel t/m ontvangen van gasten, het aannemen van berichten e/o het onder/bijhouden van andere zaken dan de (huis)dieren. Ik ben in de regel gewend één dag/nacht voor vertrek van de eigenaren aan te komen teneinde optimaal op de hoogte te zijn van alle gebruiken etc. Tijdens afwezigheid eigenaren communiceer ik via WhatsApp en/of telefonisch indien noodzakelijk en naar behoefte.

Ervaring met

Asieldieren
Gedragsproblemen

Statistieken

Telefonisch interview
Geverifieerd
SMS
Geverifieerd
M.D.

M.D.

ervaren huis- en huisdieroppas (landelijk/world beschikbaar)

Vught
Eén huisbezoek per dag
30 min. huisbezoek, bij jou thuis
10 EUR
/dag
Alle diensten en prijzen
Contacteer M.D.

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige teruggave bij annulering voor 12:00u 's middags op de dag vóórdat de boeking start, daarna 50% teruggave.

Geen teruggave als de boeking is geannuleerd op of na de startdatum van de boeking.

Let op: alle tijden zijn gebaseerd op de tijdzone van de oppas.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze dekking van dierenartskosten, klantendienst, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

Contacteer M.D.