Nina

Grote dierenvriend die honden uitlaat en in huis opvangt!

Budel
21 keer opgeslagen als favoriet
11 terugkerende gasten
Laatst gereserveerd: 10 dagen geleden
Woont samen met 1 hond
Woont samen met Mix (Spaanse ex-asielhond) Kay
Antwoordt meestal binnen enkele uren
3dagen geleden
Laatst actief
<2h
Reactiesnelheid
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
28 EUR voor elk extra dier
28 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Over Nina

Let op de : juli en augustus 2024 is zo goed als volgeboekt. Indien er in de boekingsapp wel een plekje vrij is, accepteer ik daar alleen nog kleine makkelijke hondjes.

En voor alle periodes geldt: honden moeten ouder dan 1 jaar en indien mannelijk gecastreerd zijn!

Ik ben Nina de Werk, 46 jaar, geboren en getogen in het pittoreske dorp Budel.

Eind 2022 startte ik met mijn lang gekoesterde carrière droom; "een beroep waar ik de hele dag omringd ben door de liefste wezens op deze aardbol: dieren"

Ik bied de volgende diensten aan:

- Hondenuitlaatservice

- Kleinschalige huiselijke hondenopvang

- Dierverzorging aan huis

- Dierentaxi


De hondenuitlaatservice kan in groepsverband maar ook individuele wandelingen zijn mogelijk.
Elke dag rijd ik met mijn professioneel ingerichte hondenuitlaatbus naar het bos of het omheind losloopgebied waar de honden een uur heerlijk kunnen lopen/rennen/spelen. Uw hond kan met mijn roedel mee lopen maar ik kan ook een 1 op 1 wandeling met uw hond maken. Dit kan een uur in het bos maar bijvoorbeeld ook een half uur binnen de bebouwde kom. (Tarieven incl btw. Inbegrepen bij alle uitlaatservice diensten is het ophalen en na afloop weer schoon en droog terugbrengen en veilig vervoer in ingerichte hondenuitlaatbus. Bij groepswandelingen zijn ook de reiskosten inbegrepen. Bij evt individuele wandelinen komt er een toeslag van 0,30 cent per gereden km buiten Hamont / Budel bij. )

De hondenopvang is gewoon bij ons in huis, met een maximum van 3 opvanghonden. Een veilige omheinde tuin, elke dag 3 wandelingen en heel veel aandacht en liefde. Dus gaat u op vakantie of een dag of weekend weg en wilt u uw hond niet in een onpersoonlijk pension stoppen, bent u bij mij aan het juiste adres. (Tarieven dag- en vakantie opvang zijn inclusief 3 wandelingen per dag en btw. Eten en snacks niet inbegrepen. In geval van ophaal en brengdienst toeslag van 0,30 cent per gereden km buiten Hamont / Budel.)

Dierverzorging aan huis; gaat u een dagje of paar daagjes weg en moet uw hond, kat, cavia of uw konijnen, vogels of kippen gevoerd en verzorgd worden, kan ik dat voor u doen. Een huisbezoek duurt gemiddeld 30 minuten. Ook overige taken als planten wateren, vuilnis buiten zetten etc zijn mogelijk. Voor elk kwartier extra geldt een toeslag van 5 euro. (Tarieven incl btw / excl. toeslag van 0,30 cent per gereden km buiten Hamont / Budel)

De dierentaxi kan geboekt worden als u bijvoorbeeld met uw dier naar de dierenarts of trimmer moet en (tijdelijk) geen vervoer heeft. (Tarieven incl btw / excl. toeslag van 0,30 cent per gereden km buiten Hamont / Budel)

Aanvullende informatie voor de huiselijke opvang:

- Elke dag minimaal 3 wandelingen waarvan 2 wandelingen van circa 30 minuten binnen de bebouwde kom in heel rustig gebied met voornamelijk weilanden en 1 wandeling van een uur in het bos, waterplas of omheind losloopgebied. Ik laat de hond pas evt los als er alle vertrouwen is dat hij / zij bij me blijft, in overeenstemming met eigenaar, met penning met mijn telefoonnummer en gps tracker.  

- Ik accepteer maximaal 3 oppas honden buiten mijn eigen 1 a 2 honden (ik vang ook vrijwillig hondjes (max 2 per keer) op uit Roemenie en die worden na een aantal weken / maanden geadopteerd) Zelf heb ik 1 stabiele oudere hond. In overleg zijn 3 honden van hetzelfde gezin bespreekbaar. Dus hoeveel honden lopen hier rond: 1 eigen hond, 1 a 2 opvanghonden op vrijwilige basis uit Roemenie en max 3 oppashonden. Dus in totaal max 6 honden. Maar meestal zullen er hier echter 4 honden verblijven. 

- Ik heb ervaring met angstige honden en op zich zijn deze ook welkom maar de honden moeten in elk geval wel sociaal zijn met andere honden en menselijk bezoek in elk geval tolereren. Extreem drukke honden moet ik helaas weigeren om de rust in de groep te behouden. 

- Ik heb alle tijd voor "mijn" honden omdat ik hier 24/7 mee bezig ben. Ik moet gedurende de dag wel een paar keer even weg, voor onder andere boodschappen maar normaal gesproken zullen de honden nooit langer dan een uur alleen zijn. Ik heb ook mogelijkheden om de honden apart te zetten van de rest indien nodig / de voorkeur heeft. De hond kan indien mogelijk gewoon mee met de dagelijkse groepswandelingen.

- De oppashonden mogen bij ons op de bank, in de manden, kussens in de huiskamer of keuken slapen. Er is ook een aparte bijkeuken met slaapplekken als een hond liever of beter alleen slaapt. Evt mag een klein hondje ook mee naar de slaapkamer boven indien hij / zij dit gewend en in een mandje of op bed slapen.

- De tuin is vrij groot en volledig veilig omheind. Groenrijk en met schaduwplekken. Het is een tuin waar de honden lekker op het gras kunnen liggen, rond kunnen snuffelen of rondrennen. In de zomer lekker in een honden zwembadje spelen, chillen of spelletjes doen. 

- Ik woon samen met mijn vriend, die ook een grote dierenvriend is en ook elke dag mee gaat wandelen en graag met de honden speelt en ze mee helpt verzorgen. We hebben geen kinderen in huis. 

- Vachtverzorging is bij te boeken (2 a 3 euro per dag, afhankelijk van grootte en soort vacht hond) 

- Wasbeurt is bij te boeken (10 a 15 euro, afhankelijk van grootte en soort vacht hond)

- Tandenpoetsen is bij te boeken (1 euro per dag)

Voorwaarden:

De hond moet wel:

- Sociaal naar andere honden zijn

- Ingeent, ontwormd en vrij van vlooien en teken zijn

- Zindelijk zijn, niets slopen, even alleen kunnen zijn

- Volwassen zijn. Ik accepteer alleen honden boven de 1 jaar.

Let op: Voor de veiligheid van alle aanwezige honden accepteer ik in de huiselijke opvang geen honden van het type "vechthond": Stafford, Pitbull, Rottweiler, Cane Corso, Boerboel etc. De wandelingen, dierverzorging aan huis en dierentaxi diensten zijn wel mogelijk bij deze rassen.

Nieuwe regel per mei 2023

Niet gecastreerde honden zijn helaas niet meer welkom!!!

Het brengt veel onrust in de roedel, er is altijd wel dominant en/of sexueel getint gedrag. Ook gedragen de geholpen honden zich heel anders tegenover de niet geholpen honden. 
Bovendien vind ik dat, zolang de asielen overal ter wereld hartstikke vol zitten met de allerliefste honden, er gewoon helemaal geen nieuwe honden geboren moeten worden. 

Voor de klanten die al hebben geboekt en betaald voor een periode in 2023, maak ik nog een uitzondering maar vanaf 2024 zullen ook deze honden eerst geholpen moeten worden, voordat ze hier weer welkom zijn. 

WAT MEER INFORMATIE OVER MIJ:

Al mijn hele leven ben ik dol op dieren. Als jong meisje sprong ik in de bres voor elk levend wezen, hoe klein dan ook. Toen ik 10 jaar was, heb ik samen met mijn broertje en andere kinderen uit de buurt "The Animal Team" opgericht. Mijn vader bouwde speciaal voor ons team een hut in de tuin. Van daaruit hielden we op kinderlijke wijze "serieuze" vergaderingen hoe we de dieren in de buurt konden helpen. Als er ergens een dier in de wei aan een kort touw zat vastgebonden, gingen wij bij de betreffende eigenaar vragen of dit niet anders kon. Als we ergens een gewonde vogel vonden, schakelden we de dierenambulance in. We surveilleerden als ware mini dierenactivisten in de wijk om te kijken of we ergens dieren in nood konden helpen. Ik heb van huis uit altijd met honden (en vele andere dieren) samen geleefd. 

Toen ik op mezelf ging wonen, kocht ik na een tijdje een Cane Corso pup. Jarenlang waren we onafscheidelijk. Toen zij uiteindelijk overleed, adopteerde ik 2 Spaanse honden via een stichting. Hierna begon ik al snel met het opvangen van telkens 1 extra hond. Deze honden kwamen rechtstreeks vanuit een Spaans asiel tijdelijk bij ons in huis wonen totdat er geschikte adoptanten voor waren gevonden. Inmiddels zijn we 9 jaar verder en ben ik samen met mijn vriend nog steeds opvanggezin maar nu voor Roemeense asielhonden via Stichting Dutch Animal Care. En hebben we als toegewijde vrijwilligers in totaal al zo’n 50 a 60 asielhonden kunnen helpen. 

Bij ons kunnen de honden wennen aan het leven als huishond en krijgen ze vanwege onze ruime ervaring gelijk een goede start. Ik observeer de hond, schrijf een uitgebreid profiel en maak foto’s en video’s voor op de website van de stichting. Potentiële adoptanten kunnen bij ons thuis eerst kennis komen maken met de hond en worden door zowel de stichting als door mij goed begeleid in het hele adoptie proces. 

Ik beheer sinds een paar jaar ook de website voor onze stichting. Zo kan ik nog meer asielhondjes helpen in het opvang- en adoptie proces.

Eind 2016 ben ik vanwege mijn grote liefde voor dieren (en de natuur) gestopt met het eten van dierlijke producten. Ik kreeg een baan bij de Bio Vegan winkel in Budel als webshop beheerder / social media marketeer en werkte voornamelijk vanuit thuis maar vanwege personeelstekort kwam ik vaker in de winkel zelf te staan. In hetzelfde pand zat dierenspeciaalzaak “Natuurlijk de Molen”. Ik hielp zowel de klanten van de Bio Vegan kant als van de dierenspeciaalzaak. Hierdoor heb ik nog meer ervaring opgedaan met betrekking tot gedrag en verzorging van honden en andere dieren.

Ik ben in mijn vrije tijd verder nog actief als vrijwilliger voor verschillende dierenwelzijn organisaties, zoals Animal Rights, Bite Back, Save Movement en Anonymous for the Voiceless. 

 OPLEIDINGEN

Ik heb na mijn middelbare school 4 jaar Toerisme gestudeerd. Hierna heb ik veel in het buitenland gewerkt en een paar jaar lang de wereld rondgereisd. Toen ik in wat rustiger vaarwater belandde, heb ik nog een 3 jarige opleiding als Directiesecretaresse gedaan en jaren later mijn Propedeuse Psychologie behaald. Ik ben dit jaar gestart met de opleiding "gediplomeerd hondenuitlaatservice" aan de Martin Gaus Academie. Tegelijk ben ik begonnen met de cursus EHBO voor honden.

Diensten van Nina

Bij de oppas thuis

Dagopvang
Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppas
28 EUR voor elk extra dier
28 EUR
/dag
Logeren
Je hond logeert bij de oppas thuis
28 EUR voor elk extra dier
28 EUR
/nacht

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)
16 EUR voor elk extra dier
18 EUR
/wandeling
Eén huisbezoek per dag
Boek een oppas die bij je thuis langskomt om je huisdier te voeren en verzorgen
18 EUR
/dag
Twee huisbezoeken per dag
Je huisdier wordt twee keer per dag bezocht door de oppas.
32 EUR
/dag

Nina biedt ook

Halen en brengen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige teruggave bij annulering voor 12:00u 's middags op de dag vóórdat de boeking start, daarna 50% teruggave.

Geen teruggave als de boeking is geannuleerd op of na de startdatum van de boeking.

Let op: alle tijden zijn gebaseerd op de tijdzone van de oppas.

Beoordelingen

starstarstarstarstar
Communicatie
starstarstarstarstar
Respecteert afspraken
starstarstarstarstar
Correcte omschrijving
starstarstarstarstar
Omgang met dieren
starstarstarstarstar
Waarde
starstarstarstarstar
Logeren
Diana, 2024-06-10

Mijn hond had veel plecier en heeft veel kunnen spelen met ander honden. Nina gaat goed op wensen in en zorgt goed voor de honden. Mijn hond zou hier de volgende keer weer naartoe gaan.

starstarstarstarstar
Logeren
Maria, 2024-05-26

First visit went great continued communication and my dog seemed happy and when he came back he was tired guessing he had lots of fun :)

1
2
3
4
5
...
10
next page

Beschikbaarheid

Nina's huisdieren

Kay
Mix (Spaanse ex-asielhond)

Over Nina's huis

Toegelaten huisdieren

Maat honden
0-40 kg
Hond leeftijden
1-20 jaren

Nina's huis

Een grote buitenruimte
Heeft geen kinderen
Een volledig afgesloten tuin

Wandelgebieden

Losloopgebied dichtbij
Platteland & Bos

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands & Duits & Spaans
+5 jaren ervaring
Vertrouwd met hondentrainingstechnieken
Ik heb veel ervaring met allerlei soorten rassen en typen honden. Wij hebben altijd honden gehad van thuis uit en ik zorgde grotendeels voor hen. Door mijn jarenlange werk als vrijwilliger bij verschillende honden rescue stichtingen, heb ik veel ervaring en kennis opgedaan. Ook wat angstigere of terughoudende honden zijn bij mij in goede handen.

Ervaring met

Vrijwilliger in dierenwelzijn
Asieldieren
Gedragsproblemen

Statistieken

Telefonisch interview
Geverifieerd
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Nina

Nina

Grote dierenvriend die honden uitlaat en in huis opvangt!

Budel
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
28 EUR voor elk extra dier
28 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen
Contacteer Nina

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige teruggave bij annulering voor 12:00u 's middags op de dag vóórdat de boeking start, daarna 50% teruggave.

Geen teruggave als de boeking is geannuleerd op of na de startdatum van de boeking.

Let op: alle tijden zijn gebaseerd op de tijdzone van de oppas.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze dekking van dierenartskosten, klantendienst, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

Contacteer Nina