Waarom oppas worden?

Waarom petsitter of gastgezin worden?

Je doet het misschien al jaren: honden en katten opvangen als gastgezin wanneer familie of vrienden op vakantie gaan. Dus waarom zou je het niet doen om andere dierenvrienden een handje te helpen?

Dit zijn alvast een paar redenen die Pawshake families ons melden:

Het is ontzettend leuk om te doen

Een extra hond die staat te kwispelen als je thuiskomt, je eigen hond die enthousiast is over zijn speelkameraad… het is leuk om te zien. Honden en andere huisdieren brengen extra leven in huis.

Je leert nieuwe mensen kennen

Via Pawshake leer je nieuwe mensen kennen. Niet alleen zijn er de sympathieke baasjes die hun dier aan jou toevertrouwen, je leert ook mensen kennen door met de gasthond in je eigen buurt te gaan wandelen. Zoals iedereen weet is een hond de beste manier om aan de praat te raken!

Je hebt extra quality time met je gezin

Petsitters melden dat ze dankzij de gasthond meer tijd doorbrengen met het eigen gezin. Plezier van een huisdier zonder de stress. Ook je kinderen leren verantwoordelijkheid en correcte omgang met dieren door de aanwezigheid van de gast.

Je hebt volledige controle

Het spreekt voor zich dat je volledig zelf bepaalt welke dieren je in je woning toelaat: een zeer actieve buitenhond past niet in een kleine studio, een zelfstandige waakhond past niet in een kroostrijke familie, een senior hondje past niet bij een roedel pups. Via Pawshake kan je altijd een ontmoeting regelen op voorhand waarbij gast en gastgezin elkaar leren kennen.

Je verdient een extraatje

Via Pawshake kan je makkelijk wat extra verdienen door op huisdieren te passen. Je bepaalt zelf een prijs per nacht.

Je eigen huisdier zal het leuk vinden

Natuurlijk zijn sommige huisdieren niet gesteld op gezelschap. Maar de meeste dieren zullen erg genieten van het gezelschap van een soortgenoot.

Kortom, jij past op de dieren, wij doen de rest!

Bij Pawshake hebben we graag dat je je tijd kan stoppen in het verzorgen van de huisdieren die bij je logeren of die je bezoekt. Daarom maken we het je graag zo makkelijk mogelijk om een profiel te maken dat kan gevonden worden door baasjes. Je kan makkelijk de boekingen en betalingen online bijhouden, zodat je geen tijd hoeft te verliezen met overbodige administratie en emails.

Inschrijven als gastgezin is echt supereenvoudig:

1. MAAK EEN GRATIS PROFIEL

Klik hier om een profiel te maken. Het neemt slechts een paar minuten van je tijd en je kan het nadien verder uitbreiden.

2. BEPAAL JE PRIJS

Bepaal de vergoeding die je went te ontvangen per dag, nacht of huisbezoek. Hou daarbij rekening met de commissie voor Pawshake bij een succesvolle reservering.

3. START MET PETSITTING

Selecteer de verzoeken waarbij je je comfortabel voelt en geniet van de nieuwe gasten.

MAAK EEN PROFIEL ALS PETSITTER

Vertrouwen is belangrijk. Daarom vragen we alle oppassers om zich op verschillende manieren te verifiëren Onze klantendienst staat klaar voor al je vragen.