Hoe het werkt

Hoe het werkt

1. Vind een dierenoppas in je buurt

Via Pawshake kan je in het hele land betrouwbare en geverifieerde dierenvrienden vinden die bereid zijn om op je huisdier te passen. Dit zijn zowel gastgezinnen als petsitters die aan huis komen. Zoek op je woonplaats of postcode en blader door de talrijke profielen in je buurt.

2. Check beschikbaarheid

Op de profielpagina van elke dierenoppas kan je de beschikbaarheid controleren. Zo verlies je geen tijd met het benaderen van petsitters die niet vrij zijn in de periode dat je ze nodig hebt.

3. Stuur de dierenoppas een bericht

De meeste baasjes hebben vragen of opmerkingen. Via Pawshake kan je daarom elke dierenoppas een vrijblijvend berichtje sturen via hun profielpagina. Je kan zelfs afspreken om elkaar op voorhand eens te ontmoeten om te zien of het klikt met de inwonende huisdieren.

4. Boek en betaal online

Heb je een gastgezin gevonden dat perfect is voor je hond? Of de liefste oppasaan huis voor je kat? Dan is het tijd om online te reserveren. Kies de gewenste dienst, periode en schrijf eventueel een extra berichtje. Pawshake zendt automatisch ook een foto van je huisdier mee. Betalen gebeurt veilig online met credit-card of via PayPal.

5. Wacht op bevestiging

De oppas zal de reservering binnen de 24 uur bevestigen. Vanaf dat moment is de boeking definitief.

6. Ontvang foto's en updates via SMS

Tijdens je afwezigheid word je op de hoogte gehouden via foto's en sms updates. Zo weet je absoluut zeker dat je huisdier in goede handen is.

7. Vijf sterren beoordeling

Na afloop van een reservering kan je een beoordeling achterlaten. Zo kan je andere baasjes helpen om de meest geschikte oppas voor hun huisdier te vinden. Want daar draait het tenslotte om.