Wim

Vakantieparadijs In Zoetermeer

Vakantieparadijs In Zoetermeer

Diensten en Prijzen
Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium-verzekering, klantendienst 24 uur per dag, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

Vrijblijvende kennismaking

Eerst ontmoeten, dan reserveren.
Gratis
Contacteer
×

Gastgezin voor honden (24u)

Je huisdier logeert bij Wim .
Reserveer nu
18.5/nacht
(€18.5 per extra dier )
×

Dagopvang honden

Je huisdier verblijft overdag bij Wim .
Reserveer nu
12.5/dag
(€12.5 per extra dier )
Mastercard
payment_methods_banks
PayPal
286 keer bezocht

Beschikbaarheid

Wim

Zoetermeer Pawshaker sinds Sep 2017
  • Laatst actief: 1 dag 19 uur geleden

  • Als favoriet opgeslagen: 3 keer
  • SMS verificatie
  • E-mail bevestigd

Hallo, ik ben Wim!

Mijn naam is Wim, ik ben 36 jaar oud waarvan ik meer dan 30 jaar ervaring met honden heb opgedaan. Toen ik 4 jaar was kwam er een lieve Labradormix in huis die maar liefst 17 jaar oud is geworden en mij heel veel heeft geleerd over de omgang met honden. Later kwam er een kruising Jack Russel/Boerenfox bij, die mij heeft geleerd over de verschillen in energiehuishouding bij honden en hoe ik daarmee om moet gaan.

Toen ik het ouderlijk huis verliet duurde het dan ook niet lang voor het ging kriebelen en er een schitterende Duitse Herderpup genaamd Sammy in huis verscheen. Met Sammy heb ik ruim twaalf jaar lang lief en leed gedeeld, hij was echt mijn beste vriend, steun en toeverlaat. Vorig jaar was de koek helaas op en heb ik afscheid van hem moeten nemen. Nu ben ik, terwijl ik mijn verdriet verwerk, voorzichtig aan het rondkijken voor een nieuwe 'beste vriend of vriendin'. In de tussentijd zou ik het heerlijk vinden om op uw hond te passen, want ik heb heel veel dierenliefde in me die ik dolgraag wil delen.

Ik heb een LAT-relatie met een lieve vrouw die al even gek is op honden en zelf een prachtige,
vriendelijke Rottweiler heeft gehad. Wij hebben samen een zoon die vier jaar oud is en van baby af aan is opgegroeid met Sammy, dus geen angst voor honden heeft en weet hoe hij met ze om hoort te gaan. Ook hij heeft inmiddels aardig wat ervaring met oppashondjes en vindt het altijd erg leuk en spannend als er een logee komt.
Vlakbij huis is een hondenveld, waar naar hartenlust gerend en gespeeld kan worden. Omdat ik uitzicht heb op dit veldje kan er, al naar gelang de voorkeur van u en uw hond, naartoe worden gegaan wanneer er wel of juist geen andere honden aanwezig zijn.

Binnen wandelafstand is veel groen, daarnaast heb ik de beschikking over een stationwagon waarmee uw hond en ik samen veilig op stap kunnen naar één van de parken in de omgeving of zelfs een hondenstrand, op tien minuten rijafstand. Aan beweging en vermaak dus geen gebrek! Uw hond krijgt bij mij de volle aandacht en zal worden betrokken bij alle dagelijkse zaken. Als u er prijs op stelt houd ik u graag op de hoogte van onze dag door u af en toe een foto of filmpje te sturen.

In principe zijn alle hondenrassen en formaten van harte welkom, maar op basis van ervaringen heb ik een aantal uitzonderingen moeten toevoegen. In de volgende gevallen kan ik helaas niet op uw hond passen:

- Als uw hond niet goed met (kleine) kinderen overweg kan;
- Als uw hond agressie vertoont, ongeacht naar wat of wie;
- Als uw hond niet alleen kan zijn (dit geldt ook voor de nachten);
- Als u een teefje hebt die loops is;
- Als uw hond (nog) niet zindelijk is;
- Als uw hond zeer veel beweging nodig heeft (meer dan anderhalf uur per dag).

N.B.: Op dit moment heb ik enkele dagen per week een vast oppashondje, waardoor ik beperkt beschikbaar ben. Informeer gerust naar de mogelijkheden als u incidenteel, of over enkele weken of maanden pas oppas nodig hebt!

Relevante Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands
Vertrouwd met hondentrainingstechnieken
20+ jaar ervaring

In 30 jaar tijd hebben de honden in mijn leven mij veel geleerd. Iedere hond heeft als eerste een kalme, stabiele 'roedelleider' nodig om zelf kalm en stabiel te kunnen zijn. Daarnaast wordt er dagelijks voldoende beweging geboden, wordt uw hond ook geestelijk uitgedaagd om te presteren (heel belangrijk!) en krijgt uw hond de affectie die hij of zij nodig heeft en verdiend. En daar genieten wij dan ook zelf van mee :-).

Toedienen van

Orale medicatie

Ik bied ook aan

Halen en brengen huisdier

Extra

Last minute reserveringen
Standaard annulatiebeleid

Mijn woning

Ik beschik over

Appartement
Kinderen -10 jaar
Een grote buitenruimte

Ik kan zorgen voor

24/7 toezicht
Noodtransport

Als je dier bij me logeert

Ik accepteer

Honden
Puppy's

Wandelomgeving

Stedelijk, strand & stadspark
Losloopgebied

Meer hondenpension en dierenoppas in Zoetermeer