Wim

Vakantieparadijs In Zoetermeer

Vakantieparadijs In Zoetermeer

Diensten en Prijzen

Vrijblijvende kennismaking

Eerst ontmoeten, dan reserveren.
Gratis
Contacteer
×

Gastgezin voor honden (24u)

Je huisdier logeert bij Wim .
Reserveer nu
15/nacht
(€15 per extra dier )
×

Dagopvang honden

Je huisdier verblijft overdag bij Wim .
Reserveer nu
10/dag
(€10 per extra dier )

Beschikbaarheid

Wim

Zoetermeer Pawshaker since Sep 2017
  • Respons: 100%
  • Reageert: Binnen een uur
  • Laatst actief: 1 dag 13 uur geleden
  • SMS verificatie
  • E-mail bevestigd

Hallo, ik ben Wim!

Mijn naam is Wim, ik ben 36 jaar oud en heb ongeveer 30 jaar ervaring met honden. De eerste hond kwam toen ik vier jaar was, een lieve Labradormix die wel 17 jaar is geworden. Later volgde een kruising Jack Russel/Boerenfox en toen ik zelfstandig ging wonen kwam mijn eerste eigen hond, een Duitse Herder genaamd Sammy. Hij is 12 jaar geworden, enkele maanden geleden heb ik helaas afscheid van hem moeten nemen. Nu ben ik, terwijl ik mijn verdriet verwerk, voorzichtig aan het rondkijken voor een nieuwe beste vriend of vriendin. Het nemen van een hond is een serieuze zaak die niet gehaast genomen moet worden, dus ik neem ongeveer een jaar de tijd om te zoeken naar een geschikt ras en goede fokker.

Ik heb een LAT-relatie met een lieve vrouw die ook gek is op honden. Zij heeft een prachtige, sociale Rottweiler gehad. Wij hebben samen een zoon die bijna vier jaar is en is opgegroeid met Sammy, dus de basis van 'hondenetiquette' al mee heeft gekregen. Wij vinden het alledrie ontzettend leuk om af en toe een (of twee) logee(s) over de vloer te hebben. We gaan dan met zijn allen op stap, naar één van de nabijgelegen parken, een hondenstrand of naar het bos. We maken lange wandelingen en genieten thuis van de aanwezigheid en de warmte die honden van nature met zich meebrengen. We hebben allen veel dierenliefde te geven die we maar wat graag met uw hond willen delen.

Bent u op zoek naar een plek waar uw hond zich thuis kan voelen, betrokken wordt bij de dagelijkse zaken en alles krijgt wat een hondenhartje begeert, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Relevante Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands
Vertrouwd met hondentrainingstechnieken
20+ jaar ervaring

In 30 jaar tijd hebben de honden in mijn leven mij veel geleerd. Iedere hond heeft als eerste een kalme, stabiele 'roedelleider' nodig om zelf kalm en stabiel te kunnen zijn. Daarnaast wordt er dagelijks voldoende beweging geboden, wordt uw hond ook geestelijk uitgedaagd om te presteren (heel belangrijk!) en krijgt uw hond de affectie die hij of zij nodig heeft en verdiend. En daar genieten wij dan ook zelf van mee :-).

Toedienen van

Orale medicatie

Ik heb ervaring met

Artboard Gedragsproblemen bij dieren

Ik bied ook aan

Halen en brengen huisdier

Extra

Last minute reserveringen
Flexibel annulatiebeleid

Mijn woning

Ik beschik over

Appartement
Kinderen -10 jaar
Een grote buitenruimte

Ik kan zorgen voor

24/7 toezicht
Noodtransport

Als je dier bij me logeert

Ik accepteer

Honden
Puppies

Wandelomgeving

Stedelijk, strand & stadspark
Losloopgebied

Meer hondenpension en dierenoppas in Zoetermeer