Roos

Roos De Dierenfluisteraar

Roos De Dierenfluisteraar

Diensten en Prijzen

Vrijblijvende kennismaking

Eerst ontmoeten, dan reserveren.
Gratis
×

Eén huisbezoek per dag

Roos komt bij jou thuis.
7/dag
×

Hondenuitlaatservice

Roos komt met je hond wandelen.
10/wandeling
×

Overnachting

Roos komt bij jou thuis.
20/dag
VISA Mastercard Paypal

Roos

Pawshaker since Okt 2016
  • Respons: 100%
  • Reageert: Binnen een paar dagen
  • Laatst actief: 1 week 7 uur geleden
  • E-mail bevestigd
  • Facebook verificatie

Sfeerfoto's

Hallo, ik ben Roos!

Hallo, ik ben Roos en ik ben 22 jaar. Ik heb altijd een hond gehad in mijn ouderlijk huis en daar is eigenlijk mijn voorliefde voor dieren vandaan gekomen. Ik heb al wel vaker opgepast op honden en één keer op een poes. Ook paste ik veel op bij kinderen. Als ik heel eerlijk ben, vind ik oppassen op dieren eigenlijk bijna leuker dan op kinderen. Als ik buiten wandel en ik kom honden tegen, dan kan dat echt mijn dag maken. Ik woon nu op mezelf in een studentenkamer en ik mis ook echt het hebben van een hond om me heen. Als ik thuis kom, vind ik het altijd fantastisch om weer even met de hond te knuffelen en te spelen. 

Zoals ik al zei, heb ik al eens eerder opgepast op honden. Hierbij was ik meestal in het huis van de eigenaar, omdat ik in een studentenflat woon. Het is een best ruime kamer van 22m2 en ik heb een vrij grote keuken. Ook woon ik aan het park in Oog in Al en daar kan ik heel vrij met de honden wandelen en spelen. 

Ik doe de PABO, dus heb veel gevoel voor verantwoordelijkheid. Echter vind ik het ook heel belangrijk om lol te hebben met de dieren! 

Relevante Vaardigheden

<1 jaar ervaring

Ik heb vroeger een hond gehad die dement werd en last kreeg van epilepsie aanvallen, ik weet nu hoe ik daar mee om moet gaan. 

Extra

Last minute reserveringen
Flexibel annulatiebeleid

Meer hondenoppas, hondenuitlaatservice en dierenoppas in Utrecht