Pien

Pien Kattenoppas

Pien Kattenoppas

Diensten en Prijzen
Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium-verzekering, klantendienst 24 uur per dag, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

Vrijblijvende kennismaking

Eerst ontmoeten, dan reserveren.
Gratis
Contacteer
×

Eén huisbezoek per dag

Pien komt bij jou thuis .
Reserveer nu
10 /dag
×

Twee huisbezoeken per dag

Pien komt bij jou thuis .
Reserveer nu
20 /dag
Mastercard
payment_methods_banks
PayPal
217 keer bezocht

Beschikbaarheid

Pien

Schiedam Pawshaker sinds Sep 2017
  • Respons: 100%
  • Reageert: Binnen een uur
  • Laatst actief: 1 dag 1 uur geleden

  • Als favoriet opgeslagen: 3 keer
  • SMS verificatie
  • E-mail bevestigd

Sfeerfoto's

Hallo, ik ben Pien!

Hoi allemaal. In mijn leven ben ik opgegroeid met katten. Toen ik thuis woonde hadden we een aantal katten gehad. Eerst een aanloopkat die al snel zicht huis voelde bij ons. Ze is vrij oud geworden. Daarna hadden we een kat uit het dierenasiel met een heel bijzonder karakter, ze was een ontzettende knuffelkat die graag op je schouders kwam zitten. Vervolgens hadden we Molly en Tijger, 2 broers die lang bij ons in het gezin waren. Allemaal hadden ze hun eigen unieke karakter en merkte dat ik gemakkelijk contact kon krijgen met katten en ze werden mijn lievelingsdieren.

Toen ik samen ging wonen gaf mijn moeder ons een lapjeskat cadeau, Siouxsie, met veel plezier woont ze nog steeds bij ons. In de periode 2003-2013 heeft poes Blackie bij ons gewoond. Ze heeft een nestje kittens gehad die allemaal goed terecht zijn gekomen. We hebben eerst kennis gemaakt met de nieuwe baasjes, ze kwamen bij ons langs . Vrij snel was er wederzijds vertrouwen en de kittens zijn goed terecht gekomen, we kregen leuke mailtjes van de nieuwe baasjes met persoonlijke verhalen en hele leuke foto's.

In mijn dagelijks leven ben ik beeldend kunstenaar / kunstzinnig dynamisch coach. Dol op fietsen en wandelen in de natuur. Onderweg spreek ik katten spontaan aan, aai en knuffel ze. Ben echt een kattenliefhebster.Bekenden vinden het vaak meer dan leuk als ik op visite kom en dan spontaan met de kat(ten) ga praten.

A streetcat named Bob is echt een aanrader (zowel het boek als de film).

Met veel plezier heb ik bij verschillende mensen hun katten mogen verzorgen als ze met vakantie waren. Ik geef ze liefdevolle aandacht, knuffel ze. Uiteraard voorzie ik ze van eten en drinken , verschoon de kattenbak. Ik neem de tijd voor uw katten en knuffel ze graag, hoop dat ze op schoot komen zitten.

Graag kom ik op de fiets langs om kennis te maken / kat(ten) in hun vertrouwde thuisomgeving verzorgen is belangrijk . Zodat ze niet hoeven wennen aan een vreemde omgeving.

Relevante Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands
20+ jaar ervaring

Bij bekenden uit mijn vriendenkring heb ik regelmatig op kaaten gepast. Als hun baasjes met vakantie waren, dan konden ze in hun eigen woning verblijven. Op mijn fiets bezocht ik de katten en gaf ze liefdevolle aandacht, verzorging van eten & drinken, de kattenbak. De post van de baasjes legde ik ook netjes op tafel neer.

Extra

Last minute reserveringen
Flexibel annulatiebeleid

Mijn huisdieren

Meer hondenoppas, kattenoppas en dierenoppas in Schiedam