Pawshake logo
Isabel

Landhuis Voor Honden

Hollandsche rading
3 keer opgeslagen als favoriet
2 terugkerende gasten
Laatst gereserveerd: gisteren
Laatst gecontacteerd: vandaag
Laatst actief: vandaag
Woont samen met 2 honden
Woont samen met Mechelse herder Aragon
Antwoordt meestal binnen een uur
<1h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Dagopvang
Dagopvang
Overdag, bij de oppas thuis
20 EUR voor elk extra dier
25 EUR
/dag
Alle diensten en prijzen

Over Isabel

 • Gecertificeerd hondentrainer
 • Gedragsdeskundige
 • Erkend fokker
 • 4.300 m2 omheind terrein, waaronder:
 • - weiland
 • - paardenrijbak
 • - bostuin
 • - grasveld
 • - speelstal
 • - hondvriendelijk ingericht landhuis
 • Orthopedische hondenbedden
 • Voor hondenbazen zonder eigen vervoer: wij wonen vlakbij het NS-station

 • Rookvrij-huis
 • Geheelonthouder
 • Mijn naam is Isabel. Ik ben opgegroeid met honden en wilde er graag alles over weten. Ik ben begonnen met een cursus kynologisch instructeur en geëindigd met het zelf ontwikkelen van een gedragstest (HBO). Ik schrijf over honden in tijdschriften en maak graag foto's van vrije, blije honden.

  Ik heb tijd, ruimte, kennis en energie om regelmatig voor honden te zorgen. Ze te verwennen met een gezonde dosis aandacht. Wij hebben een omheind erf van 4.300 m2, inclusief een paardenrijbak waar honden ongeremd kunnen ravotten en graven. We hebben een klein weiland met agility hindernissen, een bostuin, een schone paardenstal met stro om in te spelen als het regent en een hond-vriendelijk ingericht landhuis waar ze het grootste deel van de tijd zullen zijn, want honden in huis, da's gezellig! Ik schrijf o.a. levensverhalen in opdracht en korte verhalen. Ik ben vaak thuis, werk graag in de tuin en vind het een welkome afwisseling om voor honden te zorgen.

  Ik heb ervaring met revaliderende honden: na een HD-operatie, poot- en schouder amputatie en hervinden van balans met manklopen, gebroken voorpoot en wisselen loopspalk. Ook heb ik ervaring met honden met (vergevorderde) artrose en alle voorzichtigheid die daarbij hoort. Wij hebben XL-formaat orthopedische hondenbedden van een A-merk.

  Wij hebben zelf twee honden:

  1) een 8 jaar oude kruising Hollandse herder x Mechelse herder, een gecastreerde reu, luisterend naar de naam Prins. Prins houdt het meest van kleine(re) honden, kleiner dan hijzelf. Met de ene hond is Prins gelijk dikke maatjes en met de andere hond niet.

  2) een 10 jaar oude Mechelse herder, reu, luisterend naar de naam Aragon. Hij is een politiehond die binnenkort met pensioen mag en door mij is gefokt. Wij houden Aragon altijd afzijdig van de oppashond(en). En soms Prins ook. Er is ruimte voldoende om dat zorgeloos te realiseren.

  Vanaf ons erf hoeven we alleen de weg over te steken om in een uitgestrekt bosgebied te kunnen wandelen, van Hollandsche Rading tot aan Lage Vuursche, Maartensdijk, Baarn. Ook de Hilversumse/Hoorneboegse hei is op ca. 8 minuten loopafstand.

  Ik heb trainingen gevolgd in o.a. praktijk-speuren, EHBO bij honden, TTouch method, fysiotherapie voor honden, vachtverzorging, emoties bij honden, bewegingstechniek, rassenleer, honden-trimmen. Ik ben erkend fokker en ben lange tijd actief geweest in de africhting van politiehonden. Ik verdiep me regelmatig in nieuwe theorieën. Ik ga naar workshops, seminars en binnenkort start ik met een cursus ‘Neusspel-instructeur’. Over honden raak ik niet uitgeleerd. Het is altijd leuk om nieuwe zienswijzen en trainingstechnieken eigen te maken.

  Ik ga bijna dagelijks hiken of op mijn mountainbike met Prins naar het bos. In overleg doe ik dat ook met oppashonden. Als uw hond niet gewend is om mee te lopen naast de fiets en u wilt dat ik hem of haar dat aanleer, doe ik dat met alle plezier.

  Hondentraining of gedragstherapie is een optie.

  Net als agility: wij hebben een vijf meter lange tunnel en andere hondenhindernissen. Zeker voor honden die in een groep te enthousiast worden, of voor wie het wachten op hun soortgenoten te lang duurt, met alle onrust die daarbij hoort, kan het bevrijdend zijn om behendigheid in zijn of haar eigen tempo te doen, zonder afgeleid te worden.

  Ook pups zijn bij ons van harte welkom: Prins is uiterst voorzichtig met pups en gedraagt zich vaderlijk. En ikzelf ben dol op pups! Prins is geboren op een hengstenhouderij, zijn ouders waren de terreinhonden van de boer. Prins is in harmonie door zowel zijn vader als door zijn moeder goed verzorgd. Waarschijnlijk komt Prins’ zorgzame gedrag daar vandaan. Er was veel rust en ruimte op de boerderij.

  Mijn visie over honden in het algemeen: ‘een hond die zich veilig en op zijn gemak voelt en die weet wat er van hem verwacht wordt, kan een stabiele hond zijn en de fijne kameraad die je voor ogen hebt. Geen twee honden zijn gelijk, zelfs niet van hetzelfde ras of uit hetzelfde nest. Daarom verdient elke hond een eigen benadering en is generaliseren onterecht.’

  Diensten van Isabel

  Bij de oppas thuis

  Dagopvang
  Dagopvang
  Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppasser.
  20 EUR voor elk extra dier
  25 EUR
  /dag
  Logeren
  Logeren
  Hondenoppas en overnachting in het huis van de oppas
  20 EUR voor elk extra dier
  35 EUR
  /nacht

  Isabel biedt ook

  Hondentraining

  Annulatiebeleid: Standaard

  Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 7 dagen voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er binnen 7 dagen voor de reservatie wordt geannuleerd.

  Beoordelingen

  Communicatie
  Respecteert afspraken
  Correcte omschrijving
  Omgang met dieren
  Waarde
  Logeren
  Peter, 2020-01-18

  We hadden het niet beter kunnen treffen. Veel liefde en aandacht voor Luna en veel speelruimte binnen en buiten. Isabel heeft veel ervaring met honden en voor Luna een warm nest om terug te komen.

  Logeren
  Corine, 2020-01-14

  Isabel is meer dan een hondenoppas adres. Ze geeft veel liefde en aandacht, is heel zorgvuldig met voeding en andere afspraken voor de verzorging en doet ook trainingsspelletjes. En dagelijks kregen we een leuke update met filmpjes, waardoor we precies wisten hoe het met onze hond ging. We zijn heel enthousiast en hopen Isabel vanaf nu vaker te kunnen inzetten als oppas.

  Beschikbaarheid

  januari 2020
  ma
  di
  wo
  do
  vr
  za
  zo
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  februari 2020
  ma
  di
  wo
  do
  vr
  za
  zo
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  Beschikbaar
  Onbeschikbaar

  Isabel's huisdieren

  Prins
  Hollandse x Mechelse herder
  Aragon
  Mechelse herder

  Over Isabel's huis

  Toegelaten huisdieren

  Puppies
  < 1 jaar
  Maat honden
  0-40 kg
  Hond leeftijden
  0-20 jaren
  Geslacht hond
  Vrouwtje & Mannetje

  Isabel's huis

  Een boerderij
  Een grote buitenruimte
  Heeft geen kinderen
  24/7 toezicht
  Een volledig afgesloten tuin
  Noodtransport

  Wandelgebieden

  Losloopgebied dichtbij
  Bos

  Vaardigheden

  Specifieke Vaardigheden

  Ik spreek Engels & Duits & Nederlands
  +20 jaren ervaring
  Vertrouwd met hondentrainingstechnieken
  • kynologisch instructeur
  • gedragsdeskundige
  • erkend fokker

  Kan Toedienen

  Orale medicatie
  Eerste hulp voor huisdieren

  Ervaring met

  Asieldieren
  Gedragsproblemen

  Statistieken

  <1h
  Reactiesnelheid
  100%
  Respons
  1 uur geleden
  Laatst actief
  SMS
  Geverifieerd
  Email
  Geverifieerd
  Isabel

  Isabel

  Landhuis Voor Honden

  Hollandsche rading
  Dagopvang
  Dagopvang
  Overdag, bij de oppas thuis
  20 EUR voor elk extra dier
  25 EUR
  /dag
  Alle diensten en prijzen

  Annulatiebeleid: Standaard

  Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 7 dagen voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er binnen 7 dagen voor de reservatie wordt geannuleerd.

  Reserveer via Pawshake om te genieten van onze dekking van dierenartskosten, klantendienst, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!