Pawshake logo
Bibi

Pet Whisperers

Haarlem
3 keer opgeslagen als favoriet
1 terugkerende gast
Laatst gecontacteerd: 13 dagen geleden
Laatst actief: gisteren
Woont samen met 1 kat
Antwoordt meestal binnen enkele uren
<2h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Hondenuitlaatservice
30 min. wandeling
5 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Alle diensten en prijzen

Over Bibi

Dierenliefde heb ik niet van huis uit meegekregen, mijn ouders hebben nooit huisdieren gewild. Ik heb dat altijd als een groot gemis ervaren, want ik heb een enorm dierenhart. Mijn opa had gelukkig een hond, Bo de bouvier, en daar was ik helemaal gek mee als klein turfje. Eenmaal volwassen en samenwonende, kwam dat langgewilde wezentje in de vorm van een kat. Hij, Wiki de kat, is mijn/ons alles, onze fur baby. Een dier verandert de energie in huis, één waar je dan niet meer zonder kunt. Vergelijkbaar met eenmaal op jezelf wonen en dan niet meer terug kunnen naar het ouderlijk huis. Sommige mensen weten van jongs af aan dat zij graag kinderen willen, mijn vent, Jasper, en ik hebben dat sterke gevoel juist met dieren.

Ik smelt bij het zien van katten en honden op straat. Ik lach/kijk dan ook altijd - niet bewust - het eerst naar het dier en dan naar het baasje. Mijn hart huilt - sorry het klinkt sentimenteel, maar het is echt zo - als ik denk dat een kat verdwaald is of als het hard miauwt van angst/honger. En probeer te helpen als nodig en waar mogelijk. Iedere kat en hond - indien ik ze mag aanraken - op straat is voor mij. Ik kan het simpelweg niet laten om even stil te staan en het liefde te geven. Het is een automatisme. Anderzijds, trek ik ook vaak honden aan: even aan mij snuffelen, om mij heen krullen etc. En de meeste katten vinden mij en Jasper ook altijd erg lief - al zeg ik het zelf. Het liefst zou ik dan ook een huis vol willen met dieren, maar onze woning is te klein om de hen de ruimte te kunnen bieden die zij verdienen. Daarnaast heb ik - kennelijk - als hoogsenstief mens, ook een zeer sensitieve kat aangetrokken, die stress krijgt van drukte en andere dieren - als het te lang duurt.

Daarom heb ik bij aanmelding voor Pawshake, mij ook opgegeven als kat- & hondennanny. Toevalligerwijs kwam ik op deze site uit, omdat ik een oppas zoek voor onze kat. Normaliter ging hij uit logeren bij vrienden of mijn schoonmoeder, waarmee hij het goed kan vinden, maar het zorgt uiteindelijk toch altijd voor veel teveel stress bij Wiki waardoor hij uiteindelijk wondjes maakt door overmatig krabben. Dat is zowel voor hem als ons niet goed, want als mijn dier zich niet prettig voelt, word ik ook onrustig omdat ik alles beter wil maken ;) Dus, een kattenoppas leek mij een uitstekende oplossing.

Deze site inspireerde mij om mij ook als oppas op te geven. Het biedt mij en Jasper de mogelijkheid om onze dierenliefde met andere dieren te delen. Ik weet nl. als geen ander hoe moeilijk het is om je dier over te dragen aan iemand anders, want: krijgt hij/zij de zorg die het nodig heeft, is hij/zij in goede handen, gebeurt er niks engs, loopt hij/zij niet weg etc. Je kent het wel! Ik ben hierin een enorme muts, want ik weet hoe specifiek ons beest is en ik wil niet terugkomen bij een 'kale' kat, dat vind ik zielig. Dus ik ben altijd wat zenuwachtig om hem achter te laten en vraag 1000x of het wel goed met 'm gaat. Jasper en ik zullen dus altijd onze leendieren behandelen met dezelfde zorg als onze kat, alsof ze voor die periode dan even van ons zijn. Dat vind ik nl. niet meer dan logisch.

Jasper en ik willen ons samen aanbieden (voor huisbezoeken voor katten en eventueel voor het verzorgen/uitlaten van honden), zodat wij elkaar kunnen afwisselen als het voor één van ons niet uitkomt. Ik ben sinds 2012 freelance fotograaf (portret & event/documentaire) voor verschillende (vaste) opdrachtgevers als het Rijksmuseum, Stedelijk & Teylers. En o.a Gemeente Haarlem, de Haarlemse Schouwburg/Philharmonie en het hardloopblad Runner's World. En dat doe ik al jaren met veel plezier. Het is super interessant om met diverse mensen te werken en om een kijkje achter de keuken te krijgen van verschillende bedrijven of juist bij mensen thuis. Jasper heeft een webshop voor het printen van 'kunst', Werk aan de Muur, waar ze inmiddels met 10 man aan werken. Beiden zijn wij 'import Mug', zoals ik dat noem. 10 Jaar geleden naar Haarlem verhuisd en ons hart verloren in deze fijne stad.

Zowel Jasper en ik hebben veel ervaring met het verzorgen van katten, aangezien wij er zelf een hebben. Daarnaast hebben we geregeld een leenkatje in huis gehad, vanaf dat ze 4 maanden was. Dus Wiki gedoogd haar engiszins nu. En we hebben katten aan huis verzorgd: spelen en liefde geven als daar behoefte aan is, eten en nieuw water geven en de kattenbak schoonmaken etc. Dat is dus gesneden koek.

Minder ervaring hebben we met het verzorgen van honden. Ik snap dat dat wellicht als vervelend/onzeker ervaren kan worden, aan onze liefde voor honden zal het niet liggen. Als je de gok wilt wagen, kunnen we alleen beloven alles waaraan we ons moeten houden en waarop we moeten letten netjes op te volgen.

Wij hopen dat we gauw één van jullie lieverds mogen knuffelen!

Hartelijke groet,

Bibi & Jasper

Diensten van Bibi

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)
5 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Huisbezoeken
Huisdierenoppas aan huis
16 EUR voor twee huisbezoeken per dag
10 EUR
/dag

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

starstarstarstarstar
Communicatie
starstarstarstarstar
Respecteert afspraken
starstarstarstarstar
Correcte omschrijving
starstarstarstarstar
Omgang met dieren
starstarstarstarstar
Waarde
starstarstarstarstar
Hondenuitlaatservice
Davide, 2020-08-05

If you need somebody to take care of your dog, Bibi it's the right person! :)

starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Karin, 2020-02-07

Toen wij voor het eerst kennis maakten met Bibi & Jasper kregen wij al meteen een heel positieve indruk van hen. Onze kat Bambi is in eerste instantie altijd een beetje terughoudend bij nieuwe mensen, maar ze ontspande al vrij snel, liet zich aaien en gaf kopjes. Ook de kat was dus meteen tevreden! In de periode dat wij op vakantie waren kregen we af en toe via de app een filmpje of wat foto's toegestuurd en konden we zien dat het goed met haar ging. We hoefden ons dus totaal geen zorgen te maken en konden ontspannen vakantie vieren! Inmiddels hebben wij al opnieuw gevraagd of Bibi & Jasper op Bambi willen passen en dat zullen we in de toekomst ongetwijfeld blijven doen wanneer wij weer een oppas nodig hebben.

Beschikbaarheid

Bibi's huisdieren

Wiki
Kat

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

<1 jaren ervaring

Statistieken

<2h
Reactiesnelheid
100%
Respons
1dagen geleden
Laatst actief
Facebook
Geverifieerd
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Bibi

Bibi

Pet Whisperers

Haarlem
Hondenuitlaatservice
30 min. wandeling
5 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Alle diensten en prijzen
Contacteer Bibi

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze dekking van dierenartskosten, klantendienst, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!

Contacteer Bibi