Pawshake logo
Abigail

Happy Paws 'n Claws

Eindhoven
34 keer opgeslagen als favoriet
26 terugkerende gasten
Laatst gereserveerd: 4 dagen geleden
Laatst gecontacteerd: 2 dagen geleden
Laatst actief: 4 dagen geleden
Woont samen met 2 katten
Antwoordt meestal binnen een dag
<9h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Hondenoppas
Overnachting, bij de oppas thuis
12 EUR voor elk extra dier
17 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Over Abigail

Ik heb heel mijn leven een enorme liefde voor dieren gehad. Daarom ben ik ook heel dankbaar dat ik met dieren kan werken. Ik voel een diepere connectie met dieren, wat mij helpt om elk individueel dier en behoeftes te leren kennen en begrijpen. Elk dier is gelijk en behandel ik als mijn eigen. Elk dier zal hier zoveel mogelijk liefde en aandacht krijgen om het verblijf zo leuk mogelijk voor jouw dier te maken!

Zelf ben ik een rustige, gevoelige meid met veel geduld en een passie voor dieren en de natuur. Samen met mijn vriend en twee lieve katten en twee ratten woon ik in Eindhoven. De katten doen het geweldig met andere honden en gaan soms gezellig mee wandelen. We hebben een kleine tuin waar de honden los kunnen lopen en spelen. Daarnaast woon ik vlakbij een hondenuitlaatveld en dichtbij het bos.

MIJN ERVARING

Van kleins af aan ben ik opgegroeid met verschillende dieren (honden, katten, cavia's, hamsters, konijnen, vissen en ratten). Ik heb hierdoor veel geleerd. Daarnaast was mijn moeder ook dierenoppas en hielp ik haar elke dag mee.

Ik heb een jaar lang bij een kinderboerderij gewerkt waar ik koeien, kippen, varkens en andere boerderij dieren verzorgde en bezoekers informeerde.

Op dit moment ben ik bezig met de opleiding diermanagement. Daarnaast volg ik een cursus over honden emotie en cognitie. Ik heb stage gelopen bij een hondenkennel en een hondentrimmerij. Ik ben nog lerende wat betreft het honden trimmen.

Het werken als dierenoppas doe ik nu al zo'n 6 jaar. Ik heb ervaring met honden en katten met 'afwijkend gedrag' en het trainen van honden. Zo heb ik geregeld angstige, bange honden in huis gehad en werk ik actief mee om dit gedrag te verbeteren. Het is geweldig om te zien hoeveel vooruitgang een dier kan maken in een korte tijd, als je de onderliggende gevoelens van het dier begrijpt en elkaar leert te vertrouwen!

DIENSTEN

Van te voren plannen we een kennismaking in om elkaar beter te leren kennen. Als het dier bij mij verblijft vind de kennismaking het liefst bij mij plaats zodat het dier al kan wennen aan de omgeving.

Opvang bij mij thuis: Ik verwelkom graag hondjes bij mij in huis. Dit kan zowel voor een lange als korte periode zijn. Vanwege mijn katten kan ik helaas geen andere katten in huis nemen. Alle andere dieren zijn van harte welkom! Honden die langer dan 12 dagen hier verblijven krijgen een gratis wasbeurt! Uiteraard wordt uw hond ook gewassen als hij vies is geworden.

Huisbezoeken : Ik kom graag langs om uw kat (of ander dier) aan huis te verzorgen. Ik maak de kattenbak schoon, geef eten en drinken en geef uw dier voldoende aandacht. Ook extra taken zoals de planten water geven of post verzamelen doe ik graag voor u! Als u een lange periode weg bent zorg ik ervoor dat u in een fris en schoon huis thuis komt. Een huisbezoek duurt ca. 40 minuten

Uitlaatservice: Ik haal uw hond op en breng hem weer terug. Een wandeling duurt ongeveer 40 minuten. Voor een langere of kortere wandeling geld een aangepast tarief!

Huisoppas: Ik overnacht bij u thuis zodat u met een gerust hart weg kan. Uw dier krijgt de benodigde zorg en het huis wordt schoon achtergelaten.

Stuur gerust een berichtje als u vragen heeft. Ik kijk ernaar uit om jouw dier de beste zorg te bieden!

Tot snel!

Diensten van Abigail

Bij de oppas thuis

Hondenoppas
Hondenoppas en overnachting in het huis van de oppas
12 EUR voor elk extra dier
17 EUR
/nacht
Hondenopvang
Vind dagopvang voor jouw hond, overdag in het huis van de oppasser.
8 EUR voor elk extra dier
12 EUR
/dag

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
Uitlaatservice (30 min): de oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling
6 EUR voor elk extra dier
12 EUR
/wandeling
Huisoppas
Huisoppas overnachting (24u) bij jou thuis
35 EUR
/nacht
Huisbezoeken
Huisdierenoppas aan huis
20 EUR voor twee huisbezoeken per dag
12 EUR
/dag

Abigail biedt ook

Halen en brengen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

Communicatie
Respecteert afspraken
Correcte omschrijving
Omgang met dieren
Waarde
Huisbezoeken
Jana, 2019-09-11

Onze kat is een beetje een speciaal geval en kan zich soms op haar ongemak voelen bij nieuwe mensen. Abigail heeft onze kat de tijd gegeven om haar te leren kennen en na 1 dag kwam ze al uit haar hand eten. Dat heeft ze laten weten met een berichtje en via foto's en filmpjes. Zo konden wij onze kat met een gerust hart aan haar toevertrouwen.

Huisbezoeken
Maksim, 2019-08-18

Good morning,

I would like to say Thanks to Abigail for taking care about my cat Pim.Pim stayed with Abi for two week.Every day I get from her updates and nice fotos from Pim.When we back home I saw him very friendly and happy pet.I would like to say one more time thanks and next time when we need cat sitter I would like to as Abigail.

Thanks a lot.

Maks and Tanja

Beschikbaarheid

september 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
oktober 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Beschikbaar
Onbeschikbaar

Abigail's huisdieren

Mimi
Kat
Stipje
Kat

Over Abigail's huis

Abigail's huis

Een appartement
Een normale buitenruimte
Heeft geen kinderen
Een volledig afgesloten tuin
Noodtransport

Wandelgebieden

Losloopgebied dichtbij
Stedelijk, Stadspark & Bos

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands
+5 jaren ervaring
Vertrouwd met hondentrainingstechnieken
Kan exotische dieren verzorgen

Kan Toedienen

Orale medicatie
Eerste hulp voor huisdieren
Inspuiten medicatie

Ervaring met

Vrijwilliger in dierenwelzijn
Asieldieren
Gedragsproblemen

Statistieken

<9h
Reactiesnelheid
100%
Respons
4dagen geleden
Laatst actief
Facebook
Geverifieerd
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Abigail

Abigail

Happy Paws 'n Claws

Eindhoven
Hondenoppas
Overnachting, bij de oppas thuis
12 EUR voor elk extra dier
17 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze premium verzekering, klantendienst 24 uur per dag, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!