Pawshake logo
Abigail

Happy Paws 'n Claws

Eindhoven
77 keer opgeslagen als favoriet
32 terugkerende gasten
Woont samen met 2 katten
Antwoordt meestal binnen een dag
5weken geleden
Laatst actief
<18h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
12 EUR voor elk extra dier
17 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Niet beschikbaar

Abigail is momenteel niet beschikbaar voor nieuwe aanvragen.

Over Abigail

Heel mijn leven heb ik een enorme liefde voor dieren gehad. Daarom ben ik nu ook heel dankbaar dat ik zoveel leuke diertjes mag ontmoeten! Ik voel een diepere connectie met dieren, wat mij helpt om elk individueel dier en zijn/haar behoeftes te leren kennen en begrijpen. Elk dier is hier gelijk en behandel ik als mijn eigen. Ze krijgen zorg en liefde in overvloed om hun verblijf zo comfortabel mogelijk te maken terwijl jij weg bent.

Zelf ben ik een rustige, gevoelige meid met veel geduld en een passie voor dieren en de natuur. Samen met mijn vriend en twee lieve katten en twee ratten woon ik in Eindhoven. De katten wandelen soms met de honden mee en slapen vaak ook naast de honden. We hebben een kleine tuin waar de honden los kunnen lopen en spelen. Daarnaast woon ik vlakbij een hondenuitlaatveld en dichtbij het bos.

MIJN ERVARING

Van kleins af aan ben ik opgegroeid met verschillende dieren (honden, katten, cavia's, hamsters, konijnen, vissen en ratten). Ik heb hierdoor veel geleerd. Daarnaast was mijn moeder ook dierenoppas en hielp ik haar elke dag mee.

Ik heb een jaar lang bij een kinderboerderij gewerkt waar ik koeien, kippen, varkens en andere boerderij dieren verzorgde en bezoekers informeerde. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding diermanagement. Daarnaast heb ik meerdere certificaten behaald, onder andere ehbo bij huisdieren, honden emotie en cognitie en diergedrag. Ik heb stages gelopen bij een hondentrimmer en bij het dierenasiel.

Het werken als dierenoppas doe ik nu al zo'n 6 jaar. Ik heb ervaring met honden en katten met 'afwijkend gedrag' en het trainen van honden en katten. Zo heb ik geregeld angstige, bange honden in huis gehad en werk ik actief mee om dit gedrag te verbeteren. Het is geweldig om te zien hoeveel vooruitgang een dier kan maken in een korte tijd, als je de onderliggende gevoelens van het dier begrijpt en elkaar leert te vertrouwen!

DIENSTEN

Van te voren plannen we een kennismaking in.Tijdens deze kennismaking is het belangrijk om elkaar te leren kennen en streef ik er naar om vertrouwen te winnen van zowel jou als jouw dier.

Opvang bij mij thuis: Ik verwelkom graag hondjes bij mij in huis. Dit kan zowel voor een lange als korte periode zijn. Vanwege mijn katten kan ik helaas geen andere katten in huis nemen, of honden die reactief zijn naar katten toe. Alle andere dieren zijn van harte welkom! Honden die langer dan 12 dagen hier verblijven krijgen een gratis wasbeurt! Uiteraard wordt jouw hond ook gewassen als hij vies is geworden.

Huisbezoeken : Ik kom graag langs om jouw kat (of ander dier) aan huis te verzorgen. Ik maak de kattenbak schoon, geef eten en drinken en geef uw dier voldoende aandacht en verrijking. Ik kijk naar de individuele behoeften van jouw dier en pas de zorg hierop aan - hierbij natuurlijk wel rekening houdend met jouw wensen. Zo heb ik wel eens voerpuzzels, catnip, dozen of speelgoed meegenemn om mentale uitdaging te geven. Ook extra taken zoals de planten water geven of post verzamelen doe ik graag voor u! Als jij een lange periode weg bent zorg ik ervoor dat je in een fris en schoon huis thuis komt. Een huisbezoek duurt ca. 30 minuten.

Uitlaatservice: Ik haal jouw hond op en breng hem weer terug. Een wandeling duurt ongeveer 40 minuten. Voor een langere of kortere wandeling geld een aangepast tarief!

Huisoppas: Ik overnacht bij u thuis (minimaal 12 uur) zodat jij met een gerust hart weg kan. Jouw dier krijgt de benodigde zorg en het huis wordt schoon achtergelaten. Tijdens de overnachting volg ik de routine op die het dier gewend is.

Stuur gerust een berichtje als je vragen hebt. Ik kijk ernaar uit om jouw dier te vertroetelen!

Tot snel!

Diensten van Abigail

Bij de oppas thuis

Logeren
Je hond logeert bij de oppas thuis
12 EUR voor elk extra dier
17 EUR
/nacht

Bij jou thuis

Hondenuitlaatservice
De oppas haalt je hond thuis op voor een fijne wandeling (30 min)
6 EUR voor elk extra dier
10 EUR
/wandeling
Eén huisbezoek per dag
Boek een oppas die bij je thuis langskomt om je huisdier te voeren en verzorgen
12 EUR
/dag
Twee huisbezoeken per dag
Je huisdier wordt twee keer per dag bezocht door de oppas.
20 EUR
/dag
Huisoppas
De oppas overnacht bij jou thuis
35 EUR
/nacht

Abigail biedt ook

Halen en brengen

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

starstarstarstarstar
Communicatie
starstarstarstarstar
Respecteert afspraken
starstarstarstarstar
Correcte omschrijving
starstarstarstarstar
Omgang met dieren
starstarstarstarstar
Waarde
starstarstarstarstar
Huisbezoeken
Michele, 2021-08-30

Vlotte afspraken en duidelijke communicatie. Heeft erg goed voor onze twee katten gezorgd! En heel leuk regelmatig een update over hoe het ging, inclusief foto of filmpje. Erg tevreden over Abigail's service!

starstarstarstarstar
Logeren
Akivia, 2021-08-28

She’s great with T-rex, she’s loving and caring. I recommend her

1
2
3
4
5
...
27
next page

Beschikbaarheid

Abigail's huisdieren

Stipje
Kat
Mimi
Kat

Over Abigail's huis

Toegelaten huisdieren

Geslacht hond
Vrouwtje & Mannetje
Katten
alle soorten
Fretten
Alle
Kleine dieren
knaagdieren, konijnen, ...

Abigail's huis

Een appartement
Een normale buitenruimte
Heeft geen kinderen
Een volledig afgesloten tuin
Noodtransport

Wandelgebieden

Losloopgebied dichtbij
Stedelijk, Stadspark & Bos

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Nederlands
+5 jaren ervaring
Vertrouwd met hondentrainingstechnieken
Kan exotische dieren verzorgen

Kan Toedienen

Orale medicatie
Eerste hulp voor huisdieren
Inspuiten medicatie

Ervaring met

Vrijwilliger in dierenwelzijn
Asieldieren
Gedragsproblemen

Statistieken

Facebook
Geverifieerd
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Abigail

Abigail

Happy Paws 'n Claws

Eindhoven
Logeren
Overnachting, bij de oppas thuis
12 EUR voor elk extra dier
17 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Niet beschikbaar

Abigail is momenteel niet beschikbaar voor nieuwe aanvragen.

Annulatiebeleid: Flexibel

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 24 uur voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er na 24 uur voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze dekking van dierenartskosten, klantendienst, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!