Pawshake logo
Ananja

Dierenoppas Ananja

Ede
6 keer opgeslagen als favoriet
10 terugkerende gasten
Woont samen met 1 huisdier
Antwoordt meestal binnen enkele uren
<2h
Reactiesnelheid
100%
Respons
Huisoppas
Overnachting, bij jou thuis
55 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Over Ananja

Als zelfstandig ondernemer in dierenoppas en -training ben ik vrijwel altijd beschikbaar voor uw dier. Sinds eind 2014 ben ik actief als dierenoppas. Ik ben gek op dieren en heb jarenlange ervaring met paarden en dierenverzorging. Toen ik zes jaar was, uitte dit zich al in het zingen van liedjes voor mijn konijnen als ze bang waren. Later kreeg ik mijn eigen pony en ging het hondje van de overbuurvrouw uitlaten. Mijn pony Swa heb ik al bijna 15 jaar en ik weet er dus alles van hoe het is om door weer en wind verantwoordelijk te zijn voor de verzorging van een dier en ook de minder leuke karweitjes te doen. Begin 2017 heb ik Effectief Trainen opgericht, mijn onderneming voor paardentraining en dierenoppas.

Ik heb ervaring met het verzorgen en trainen van paarden, konijnen, honden (ook puppies), katten, knaagdieren, kippen en andere vogels. Een liefdevolle relatie met het dier opbouwen en zorgen voor optimaal welzijn vind ik erg belangrijk. Betrouwbaar zijn en me op een duidelijke en eerlijke manier met uw dier omgaan staan voorop. Ik heb veel ervaring met clickertraining. Wanneer gewenst, kan ik dus ook aanvullende diensten bieden in het trainen van uw dier. Hierbij kunt u denken aan het toelaten van medische verzorging, netjes aan de lijn lopen zonder te trekken of de high five geven. De mogelijkheden voor training zijn eindeloos! Daarnaast kan ik ook trainingsadvies geven en tijdens het oppassen verrijking voor uw dier meebrengen zoals voerpuzzels of een tunnel.

Een voorbeeld van een klantervaring met trainingsadvies:

“Ondanks dat ik al verscheidene hondentrainingscursussen had gedaan met Jippe bleef hij moeite houden met het commanda ‘Hier’. In het bos kon ik hem daarom bijna niet loslaten omdat hij niet terugkwam. Op bepaalde momenten is het wel frustrerend. Ananja past ook op op onze hond en we wisten dat ze ook serieus bezig is met het leren voor dierentrainer. We wilden graag een persoonlijke aanpak proberen aangezien er bij de meeste hondentrainingen weinig tijd is om specifieke problemen te trainen. Ananja heeft een hele uitgebreide intake gedaan om de problemen boven water te krijgen. We kregen veel beter inzicht in wat belonend is voor Jippe aangezien hij moeilijk te motiveren is met gewone hondensnoepjes en ook nog eens allergisch. Er bleken nog veel meer vormen van beloning te zijn. Daarnaast konden we met het schema in hele kleine stapjes opbouwen in moeilijkheidsgraad waardoor het makkelijker werd om doelen te halen. We hadden al een hele goede band met Jippe maar ik denk doordat we nu duidelijker zijn geworden dat hij meer rust krijgt en minder snel overprikkeld raakt. Hierdoor is het gezelliger voor iedereen.”

Mevrouw Bijl

Een overzicht van mijn mogelijkheden:

  • Boek uw oppasafspraak zo vroeg mogelijk, bij voorkeur een maand voor aanvang en nog eerder wanneer het de zomervakantie betreft. Ik heb dan over het algemeen voldoende ruimte in mijn agenda om uw aanvraag te accepteren.
  • Ik biedt het afleggen van huisbezoeken aan honden, katten en andere dieren aan en het voor een langere tijdsduur in uw huis oppassen. Ik pas niet op honden of katten in mijn eigen huis. Ik laat geen honden uit, alleen wanneer er een achterliggende trainingsvraag is.
  • Mijn werkgebied is tot 10 kilometer van postcode 6717HT. Hier vallen Ede, Bennekom, Lunteren en Wageningen onder. Hierbuiten aanvragen in overleg.
Tarieven:

  • Huisbezoek 30 minuten €11,- (€20,- voor 2 bezoeken per dag)
  • Huisbezoek 60 minuten €17,50 (€35,- voor 2 bezoeken per dag)
  • Oppassen in uw huis overdag €15,- per uur, na 3 uur €10,- per uur
  • Overnachten in uw huis €55,- per nacht (incl. 2 uur dierenverzorging, bij meer uur €15,- per uur werk)
  • Reiskosten: geen reiskosten binnen 5 km, €3,- reiskosten binnen 5-7.5 km, €5,- reiskosten binnen 7.5-10 km van postcode 6717HT. Hierbuiten €0,20/km.

Diensten van Ananja

Bij jou thuis

Huisoppas
De oppas overnacht bij jou thuis
55 EUR
/nacht
Huisbezoeken
Huisdierenoppas aan huis
20 EUR voor twee huisbezoeken per dag
11 EUR
/dag

Ananja biedt ook

Hondentraining

Annulatiebeleid: Standaard

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 7 dagen voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er binnen 7 dagen voor de reservatie wordt geannuleerd.

Beoordelingen

Communicatie
Respecteert afspraken
Correcte omschrijving
Omgang met dieren
Waarde
Huisoppas
Willy, 2019-12-11

Behalve voor onze honden heeft Ananja ook voor onze kippen en geiten gezorgd. Voor Ananja kwamen kippen en geiten als onverwachte verrassing erbij, maar ze maakte er geen enkel probleem van en alle dieren en hun baasjes zijn helemaal tevreden over haar verzorging👍

Huisbezoeken
Sandra, 2019-09-24

Ananja is een super oppas voor je huisdier. Ze bereidt zich goed voor op haar taak (komt langs, vraagt naar regels en routines, heeft eigen initiatief) en heeft veel aandacht voor de dieren. Ze wist prima om te gaan met onze kat, die een speciale aanpak nodig heeft. Indien gewenst, informeert ze je tijdens je afwezigheid over hoe het gaat. Wij zijn erg blij met een oppas zoals Ananja.

Beschikbaarheid

februari 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
maart 2020
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Beschikbaar
Onbeschikbaar

Ananja's huisdieren

Swa
Paard

Vaardigheden

Specifieke Vaardigheden

Ik spreek Engels & Duits & Nederlands
+10 jaren ervaring
Vertrouwd met hondentrainingstechnieken

Ik ben afgestudeerd aan de HBO opleiding Equine Leisure & Sports (paard en management) aan Hogeschool Van Hall Larenstein en heb daarna de master Animal Science (richting Animal Health & Behaviour) aan de universiteit van Wageningen gevolgd. Ook ben ik in het bezit van een menbewijs enkelspan. In 2016 heb ik 2.5 maand stage gelopen bij horse agility en clicker trainster Nina Steigerwald in Duitsland. Daar heb ik deelgenomen aan module 1 en 2 van 'Praktische Weiterbildung für Trainer'. In 2017 ben ik begonnen aan de opleiding tot gedragstherapeut paard bij Tinley Academie. Op dit moment ben ik in de laatste fase van de opleiding en hoop mij in 2020 gedragstherapeut voor paarden te mogen noemen.

Kan Toedienen

Orale medicatie

Ervaring met

Vrijwilliger in dierenwelzijn
Gedragsproblemen

Statistieken

<2h
Reactiesnelheid
100%
Respons
11weken geleden
Laatst actief
Telefonisch interview
Geverifieerd
Facebook
Geverifieerd
SMS
Geverifieerd
Email
Geverifieerd
Ananja

Ananja

Dierenoppas Ananja

Ede
Huisoppas
Overnachting, bij jou thuis
55 EUR
/nacht
Alle diensten en prijzen

Annulatiebeleid: Standaard

Volledige terugbetaling als het baasje annuleert meer dan 7 dagen voordat de reservatie start. 50% terugbetaling als er binnen 7 dagen voor de reservatie wordt geannuleerd.

Reserveer via Pawshake om te genieten van onze dekking van dierenartskosten, klantendienst, reservatiegarantie, veilige online-betalingen, foto-updates en meer!